Φαίη Σκορδά: Στην αγκαλιά νεαρού άντρα! «Πάντα δίπλα μου, σε αγαπώ»!

Η ανάρτηση και η αποκάλυψη της παρουσιάστριας για πρώτη φορά! Όλες οι λεπτομέρειες!

Φαίη Σκορδά: Στην αγκαλιά νεαρού άντρα! «Πάντα δίπλα μου, σε αγαπώ»!

Στην αγκαλιά νεαρού άντρα είδαμε την παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, Φαίη Σκορδά, στο Instagram και δεν το πιστεύαμε!

Όπως ήδη από χτες σας έχουμε γράψει, η όμορφη Φαίη βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για επαγγελματικούς λόγους! Διαβάστε παρακάτω...


Εκεί φυσικά, είδε φίλους της από... τα παλιά, αφού ξεκίνησε την καριέρα της στο Makedonia tv και ζούσε χρόνια στην συμπρωτεύουσα! Στην Θεσσαλονίκη, μένει μόνιμα και ο παιδικός της φίλος, Σάββας! Η Φαίη και ο γοητευτικός άντρας, έκαναν τις βόλτες τους και όπως ήταν αναμενόμενο, το Instagram πήρε φωτιά! «Πάντα δίπλα σου, σε αγαπώ» έγραψε σε λεζάντα ανάρτησή της η Φαίη και εμείς μείναμε άφωνοι! Ιδού λοιπόν:

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, Φαίη Σκορδά και ο παιδικός της φίλος, Σάββας

Τι είχαμε παλαιότερα στο Youweekly.gr για την Φαίη και τον Σάββα! Ακολουθεί αυτούσιο ρεπορτάζ με φωτογραφίες:

Η Φαίη Σκορδά διανύει μία πολύ δύσκολη περίοδο στην ζωή της μετά το διαζύγιο με τον Γιώργο Λιάγκα.

Η παρουσιάστρια θέλει να προστατέψει τα παιδιά της από όλη αυτή την κατάσταση και ταυτόχρονα η ίδια προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της ζωής της. Πλέον είναι μόνη και έτοιμη να ξεκινήσει την προσωπική της ζωή από το μηδέν. Όπως έχει δηλώσει πολλές φορές, πάνω από όλους και από όλα είναι τα παιδιά της:

"Μετά την γέννηση των παιδιών είμαι κυρίως μαμά και δεν με νοιάζουν οι άλλοι τίτλοι όπως αυτός της συζύγου ή της συντρόφου", είπε χαρακτηριστικά σε πρόσφατη συνέντευξη της...

284285Ένας άντρας ωστόσο είναι αυτός που έχει κάνει την παρουσιάστρια να γελάει ξανά. Ο άνθρωπος που, μετά τους γονείς της, είναι δίπλα της και στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα, τόσο σε εκείνη όσο και στα παιδιά της.


Είναι ο άντρας, που στις μοναχικές διακοπές της το καλοκαίρι δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό της αλλά και τώρα φροντίζει να είναι κοντά της και να την κάνει να ξεχνιέται, όπως θα δείτε και μόνοι σας στις φωτογραφίες του Youweekly.gr...

222347Δεν είναι άλλος από τον αδερφικό φίλο της, Σάββα. Ο Σάββας ήταν κολλητός µε τον αδελφό της Φαίης, τον Νότη, συνοµήλικοι γαρ. Άφηναν συνήθως έξω από το παιχνίδι τους το νεαρό τότε κορίτσι και πιο πολύ τους άρεσε να την παιδεύουν µε τα καµώµατά τους γιατί ήταν µικρότερη.


Όλοι γνωρίζουν τον Σάββα ακόμη και οι παλιοί συνεργάτες της δεν μπορούν να ξεχάσουν το πρώτο ραντεβού που είχε η Φαίη Σκορδά στο Alter, στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα όταν ήρθε στην Αθήνα, κι εκεί είχε πάει με τον Σάββα όπου την περίμενε με τις ώρες να τελειώσει!

282084

Η παρουσιάστρια σε αυτή την περίοδο της ζωής της δεν είναι έτοιμη να προχωρήσει ερωτικά την ζωή της! Σε αυτό που δίνει προτεραιότητα είναι τα παιδιά της και να έχει κοντά τους ανθρώπους που δεν την πρόδωσαν ποτέ!

"Η Φαίη είναι δυνατή! Όμως όπως όλοι γνωρίζουμε δεν σκέφτεται κάτι άλλο παρά μόνο τον Δημήτρη και τον Γιάννη...", αναφέρει χαρακτηριστικά στο Youweekly.gr άνθρωπος από το περιβάλλον της παρουσιάστριας...