Open: Η «καταιγίδα» Νίκος Μουτσινάς χτυπάει το κανάλι του Σαββίδη!

Μιλάμε για κανονικό τυφώνα! Το ρεπορτάζ που θα συζητηθεί!

Open: Η «καταιγίδα» Νίκος Μουτσινάς χτυπάει το κανάλι του Σαββίδη!

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι αδιαμφισβήτητα μία καταιγίδα για το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, το OPEN!

Ο Νίκος Μουτσινάς με το πηγαίο και αστείρευτο χιούμορ του κάνει τα στελέχη του καναλιού πραγματικά να κάνουν το σταυρό τους που είχαν την έμπνευση να του εμπιστευτούν την απογευματινή ζώνη! Διαβάστε παρακάτω....

Η εκπομπή του «Για την παρέα» προς το παρόν είναι η μόνη εκπομπή που κάνει τον Ιβάν Σαββίδη να χαμογελάει και τον τρελαίνει κανονικά!

Ο Νίκος Μουτσινάς, η Κατερίνα Καινούργιου και η Φαίη Μαυραγάνη είναι οι τρεις παρουσιαστές που είναι από τους ελάχιστους που ξεπερνάνε σε νούμερα τηλεθέασης το μέσο όρο που έχει το κανάλι, είναι ίσως οι μοναδικές εκπομπές που καταφέρνουν να κάνουν σταθερά διψήφια νούμερα οπότε προβάλλονται!

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς που είναι και το αντικείμενο για το σημερινό ρεπορτάζ, για την περασμένη εβδομάδα από την Δευτέρα έως και την Παρασκευή η εκπομπή του στο δυναμικό κοινό έκανε σε μέσο όρο 17,5!

Στη ζώνη της εκπομπή στις τρεις από τις πέντε ημέρες το «Για την Παρέα» ήταν πρώτη εκπομπή αφήνοντας πίσω μεγαθήρια!

Το Open με το Νίκο Μουτσινά αφήνει πίσω το Ρουκ Ζουκ του ΑΝΤ1 και την Ζέτα Μακρυπούλια, το Power of love με την Μαρία Μπακοδήμου στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και πάει λέγοντας!


Άρα ο Νίκος Μουτσινάς για την τηλεόραση του Open είναι ένα πραγματικό χρυσωρυχείο!

Νίκος Μουτσινάς: Ο θάνατος που τον ισοπέδωσε! «Τσιμεντωθείτε όλοι!»

Ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε στον θάνατο που του επηρέασε τη ζωή και πώς το αντιμετώπισε.

Ο παρουσιαστής του Open παραχώρησε συνέντευξη στο Τηλέραμα.

Συγκλόνισε ο Νίκος Μουτσινάς για το πώς διαχειρίστηκε τη μεγάλη απώλεια στη ζωή του: «Δεν διαχειρίζεσαι την απώλεια. Συμβαίνει αυτό που δεν αρέσει σε κανέναν, αυτό που μας λένε από την πρώτη μέρα, ότι ο χρόνος θα δείξει. Η Γη κινείται πέρα από το προσωπικό μας πρόβλημα. Δεν ενδιαφέρεται καθόλου ο χρόνος γι’ αυτό που συμβαίνει στη μονάδα. Θα προχωρήσει. Θα πας κι εσύ μαζί του. Πόσο θα κλάψεις, πόσο θα στεναχωρηθείς, πόσο θα πονέσεις για κάτι το οποίο εκείνη τη στιγμή είναι ανύπαρκτο; Ο χρόνος σού λέει ηρέμησε και προχώρα.

Έκανα restart και προσπάθησα αυτά που μου συμβαίνουν να τα κάνω καινούριες εικόνες, χωρίς τα πρόσωπα που λείπουν. Για να μπορέσουν να πάρουν σημασία και να μην είναι τίποτα. Όταν συνέβη ο θάνατος, ήταν όλα γκρι και αδιάφορα. Δεν με ενδιέφερε τίποτα, τσιμεντωθείτε όλοι. Έπρεπε να βγει το πρόσωπο από κει, για να ξαναπείς ότι έχει σημασία που κάνω εκπομπή και δεν πειράζει που δεν θα μου πει η μαμά μου μπράβο, μπορεί να μου πει κάποιος άλλος μπράβο. Έχει μαλακώσει πάρα πολύ αυτό. Πρέπει να προχωρήσεις όπως σου συμβαίνει. Δεν μπορείς να πας με τον άλλον που έφυγε. Πρέπει να μείνεις εδώ. Μείνε λοιπόν».

Νίκος Μουτσινάς: Δέχτηκε... επίθεση στο πλατό! Τι συνέβη;

Επίθεση στο πλατό της εκπομπής του δέχθηκε ο Νίκος Μουτσινάς.

Επικράτησε χαμός και έτρεχαν να τους χωρίσουν.

Ο παρουσιαστής έχει μια... αδυναμία θα λέγαμε στο «Τατουάζ» και για αυτό το λόγο, τρολάρει συνέχεια αποσπάσματα από την σειρά μέσα από την στήλη «Χρυσή τηλεόραση».Επί της ευκαιρίας, είδατε τις εξελίξεις για την επόμενη εβδομάδα στην σειρά;

Με αφορμή μία σκηνή που σχολίασε ο Νίκος, η Ματίνα Νικολάου, ή αλλιώς Βάγια, εισέβαλε στο πλατό φωνάζοντας «Τσουτσέκι…» και επικράτησε ένας χαμός, ενώ πι Alcatrash έτρεξαν αμέσως να του χωρίσουν. Όλοι εκείνοι την στιγμή ξέσπασαν σε γέλια.

Δείτε το σχετικό βίντεο: