Βρήκαμε την πιο τσιγκούνα παρουσιάστρια! Ποια δεν δίνει λεφτά ούτε... στον μανάβη!

Τα ντοκουμέντα που δεν μπορεί να αρνηθεί!

Βρήκαμε την πιο τσιγκούνα παρουσιάστρια! Ποια δεν δίνει λεφτά ούτε... στον μανάβη!

Μπορεί να έχει μια πραγματικά τεράστια περιουσία, αλλά δεν δίνει λεφτά ούτε στον μανάβη η συγκεκριμένη παρουσιάστρια!


Μάλιστα, η ίδια θεωρεί πως τα αβοκάντο είναι πολύ ακριβά και έτσι αποφάσισε να καλλιεργήσει τα δικά της, αγοράζοντας έναν οπωρώνα! Διαβάστε παρακάτω.....

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «The Daily Show with Trevor Noah» η μεγιστάνας των τηλεοπτικών μέσων, μίλησε για την αγάπη της για τα αβοκάντο, όταν ο παρουσιαστής την ρώτησε ποιο μέρος της λαμπερής ζωής της είναι ακόμη «κανονικό».

«Θα σας πω πολλά πράγματα, πολύ φυσιολογικά. Ταξιδεύω πάντα με το δικό μου ψωμί και κουβαλάω μαζί μου τα δικά μου αβοκάντο» είπε, προτού προσθέσει: «Έχω έναν οπωρώνα με αβοκάντο».

Η τσιγκούνα παρουσιάστρια  Όπρα Γουίνφρεϊ


«Η ιστορία αυτή δεν είναι φυσιολογική» παρενέβη ο παρουσιαστής. Και η Όπρα Γουίνφρεϊ απάντησε: «Νομίζω πως είναι γελοίο να πληρώνει κανείς για αβοκάντο». «Γι’ αυτό λοιπόν αγόρασες τον δικό σου οπωρώνα; Με δουλεύεις; Αυτή δεν είναι μια φυσιολογική ιστορία. Κάνω τα δικά μου αβοκάντο γιατί είναι πολύ ακριβά» είπε ο παρουσιαστής ξεσπώντας σε γέλια. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δύσκολες στιγμές για παρουσιάστρια του Open! Το πρόβλημα υγείας του 1,5 ετών γιου της!

Δύσκολες στιγμές περνάει η παρουσιάστρια του Open!

O γιος της έχει ένα πρόβλημα με την υγεία του και έστειλε ένα δημόσιο μήνυμα σε όλες τις μανούλες.

Ο λόγος για την Έλενα Πολυκάρπου, της οποία ο γιος είναι άρρωστος και η τρυφερή μανούλα βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του, μαζί με την κορούλα της να τον φροντίζουν.

undefined

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η παρουσιάστρια, δημοσίευσε μια φωτογραφία τους την ώρα που ζωγράφιζαν και έγραψε στην λεζάντα της « Εκείνος άρρωστος και η αδερφούλα δίπλα του του διαβάζει παραμύθια για να του πέσει ο πυρετός και να σταματήσει να βήχει όπως εκεινη λέει...Μικρομανουλες δώστε κουραγιο γιατί νομίζω δεν αντέχω άλλο (πρώτη χρόνια Παιδικος σταθμός)!!!Περαστικουλια σε όλα τα παιδάκια...»!

Η Έλενα Πολυκάρπου έφερε στον κόσμο το γιο της τον Δεκέμβριο του 2017.

undefined