Πένθος για τη Νανά Παλαιτσάκη! Πέθανε ο πρώην σύζυγος της!

Έσκασε τώρα!

Πένθος για τη Νανά Παλαιτσάκη! Πέθανε ο πρώην σύζυγος της!

Δύσκολες στιγμές περνάει η Νανά Παλαιτσάκη η οποία έμαθε στον αέρα της εκπομπής, πως πέθανε ο πρώην σύζυγός της.

Η δημοσιογράφος είναι σοκαρισμένη, αποχώρησε από το πλατό. Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα έφυγε από την ζωή ο ραδιοφωνικός παραγωγός ο Κώστας Σγόντζος. Είχε εργαστεί στην ΕΡΤ, στον ΣΚΑΙ, στον ΑΝΤ1, στον Alpha και στους ραδιοφωνικούς σταθμούς ERA 2, ERA sport, TOP FM,ANT1 FM, ROCK FM, SKYROCK, PLANET.

Η Νανά Παλαιτσάκη ειδοποιήθηκε για το γεγονός, ενώ ήταν στον αέρα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά Live» με τον Μένιο Φουρθιώτη στο Έψιλον. Ο παρουσιαστής διέκοψε τη ροή της εκπομπής η παρουσιάστρια αποχώρησε σοκαρισμένη.

Η Νανά Παλαιτσάκη σφάζει τον Λιάγκα! «Ήταν πολύ κακός ηθοποιός στο βραδινό show! Εκτέθηκε γιατί...»

Η Νανά Παλαιτσάκη δεν χρειάζεται συστάσεις! Έχοντας γράψει τη δική της ιστορία στην τηλεόραση, μιλά αποκλειστικά στο Youweekly.gr και κάνει κριτική στα τηλεοπτικά πρόσωπα!

Τι λέει για Σκορδά, Σπυροπούλου και Λιάγκα; Τους πέρασε όλους από κόσκινο με τη δική της ματιά και για τον Λιάγκα έγραψε κανονικά! Διαβάστε παρακάτω...

Έλα να πούμε λίγο για τα τηλεοπτικά πρόσωπα...

Η Φαίη Σκορδά μαθαίνω ότι κάνει ένα φαραωνικού τύπου σκηνικό, ένα υπερπαλάτι, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου χρίζεται ξανά παρουσιάστρια... Δεν πάει να χτυπιόμαστε εμείς, ο κόσμος αποφασίζει αν θα μας χειροκροτήσει ή αν θα μας αποδομήσει. Όταν αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση θέλουν να σε δουν κρεμασμένο στο Σύνταγμα να σε τρώνε τα όρνεα. Στην Αμερική που ήμουν, είδα το ξεκίνημα του Λιάγκα στην εκπομπή του. Ήταν πολύ κακός ηθοποιός. Όταν διαβάζεις κείμενα που σου γράφουν άλλοι και δεν μπορείς να το υποστηρίξεις, εκτίθεσαι. Η χειρότερη έκδοση του Λιάγκα ήταν στη νυχτερινή του εκπομπή. Όταν έκανε τις συνεντεύξεις με τη Φαίη τον έβλεπα, όταν όμως προσπάθησε να αντιγράψει τον Κωστόπουλο δεν ήταν καλός. Δεν καταλαβαίνω γιατί προσπαθούμε να αντιγράψουμε την αμερικανιά, γιατί πρέπει να βλέπω τη Νέα Υόρκη και όχι την Ακρόπολη στην πλάτη του παρουσιαστή; Εμένα μου αρέσει ο Φερεντίνος σαν παρουσιαστής, σε τρολάρει και δεν το καταλαβαίνεις, το ίδιο και η Ναταλία Γερμανού, αυτούς θέλω να κάνουν συνεντεύξεις.