Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ραγίζει καρδιές η δήλωση για το θάνατο του πατέρα του! «Ένιωθα ότι...»!

Ο θάνατος του πατέρα του τον "τσάκισε"!

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ραγίζει καρδιές η δήλωση για το θάνατο του πατέρα του! «Ένιωθα ότι...»!

Πριν από περίπου τρεις μήνες έφυγε από την ζωή ο μπαμπάς του Δημήτρη Ουγγαρέζου. Ο παρουσιαστής μιλάει για τον θάνατο του και ραγίζει καρδιές.

Βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στο Open tv και αναφέρθηκε στο γεγονός. Διαβάστε παρακάτω...

«Αφήνω τον εαυτό μου να το δεχτεί, να το ζήσει όταν θέλει και όταν πρέπει. Εγώ αυτό που έκανα ήταν να μπω γρήγορα μέσα στην δουλειά, γιατί ένιωσα πολύ αυτή την ανάγκη. Ένιωθα ότι βυθιζόμουν μέσα στον εαυτό μου και χανόμουν, οπότε προτίμησα να μπω στην ρουτίνα μου και όταν τα πράγματα είναι ώριμα λογικά θα μου βγει…Δεν το πιέζω όμως… θα πάρει τον χρόνο του», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Άδειασε» τον Μάρκο Σεφερλή! «Μετάνιωσα τη συνεργασία μου μαζί του...»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε πως έχει μετανιώσει τη συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή, εξηγώντας τον λόγο!

Ο παρουσιαστή δεν κρύφτηκε... Διαβάστε παρακάτω...

Πριν λίγες μέρες μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή «Έξω από τα δόντια» με την Σπυριδούλα Τριάντου και την Ειρήνη Κολιδά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή, λέγοντας:

«Έχω μετανιώσει για τη συνεργασία μου με τον Μάρκο Σεφερλή. Γιατί το άδοξο τέλος μου άφησε πικρή γεύση δεν είναι θέμα προσώπο, είχα αποφασίσει να μην είμαι στο πρωινό ανεξαρτήτου Μάρκου. Είχα δηλώσει πως είχα 3 χρόνια με έναν Πέτρο και δεν ήθελα να συνεχίσω και αποφάσισα μαζί σε συνεργασία με τον Μάρκο να είμαι λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα. Του έστειλα μήνυμα πως είμαι οκ. Γιατί κάναμε μια τιμητική κουβέντα μαζί γιατί με ήθελε στην παρέα του. Το έκανα γατί το χρωστούσα στην Κατραβά που με έβγαλε, με πήρε από το Mad και με πήγε στο Mega».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, πρόσφατα, είχε περάσει δύσκολες ώρες με την κλοπή του αυτοκινήτου του.

Πρωινό: Απίστευτος καβγάς Σκορδά - Ουγγαρέζου! «Είναι μάνα και την βρίζεις...»

Απίστευτος καβγάς έγινε στο στο Πρωινό με την Φαίη Σκορδά και τον Δημήτρη Ουγγαρέζου!

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή τις δηλώσεις της μητέρας του Σάββα Γκέντσογλου στο Youweekly.gr!

Η Κυριακή Γκέντσογλου τα έχωσε την πρώην σύντροφο του γιου της και στην ομάδα του Πρωινού λόγω των δηλώσεων της μητέρας του ποδοσφαιριστή προκλήθηκε χαμός, ιδίως ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο!

Ο Δημήτρης έξαλλος είπε: «Η Ηλιάδη μάνα δεν έχει; Να βγει τώρα η μάνα της και να αρχίσει να βρίζει. Το βγάζεις στον αέρα; Είμαστε κατίνες… Είναι μάνα και την βρίζει, το βγάζεις; Η μάνα του Γκέντσογλου δεν ξέρει από δημοσιότητα, η Ηλιάδη ξέρει… Η μάνα του Σάββα τα λέει όπως θα τα έλεγε στην γειτόνισσά της, στην αδερφή της…». Η Φαίη αντέδρασε σε όλα αυτά και έγινε χαμός! Δείτε το σχετικό βίντεο: