Μαρία Μπεκατώρου: Η επίσημη ανακοίνωση για την υγεία του Ζησάκη!

Όσα αποκάλυψε για την υγεία του!

Μαρία Μπεκατώρου: Η επίσημη ανακοίνωση για την υγεία του Ζησάκη!

Τροχαίο με τη μηχανή του είχε ο Ευθύμης Ζησάκης με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο και να μην μπορεί να βρεθεί στα γυρίσματα του YFSF. Έτσι η Μαρία Μπεκατώρου έκανε μια ανακοίνωση για την υγεία του.

Η παρουσιάστρια καλωσόρισε τους τηλεθεατές και μίλησε για τον ηθοποιός. Διαβάστε παρακάτω...

«Ετοιμαστείτε θα περάσουμε και σήμερα υπέροχα. Θέλω να σας ενημερώσω σε αυτό το σημείο ότι δυστυχώς ο Ευθύμης Ζησάκης δεν θα είναι μαζί μας, γιατί είχε ένα ατύχημα.

Είναι όλα καλά όμως και του στέλνουμε την αγάπη μας και τον περιμένουμε μαζί μας την επόμενη εβδομάδα… τον Εθύμη μας τον αγαπημένο» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπεκατώρου και συνέχισε κανονικά την ροή του show.

Ευθύμης Ζησάκης: Θύμα σοβαρού τροχαίου! Η φωτογραφία από το νοσοκομείο!

Ο Ευθύμης Ζησάκης βρίσκεται στο νοσοκομείο, καθώς ήταν θύμα τροχαίου ατυχήματος!

Ο ηθοποιός ανέβασε στο instagram τη φωτογραφία! Διαβάστε παρακάτω...

Τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή είχε ο Ευθύμης Ζησάκης, με τον ηθοποιό να ανεβάζει μία φωτογραφία από το νοσοκομείο και να γράφει: «Δευτέρα βράδυ. Ατύχημα - οι δύο πρώτες κρίσιμες μέρες περάσανε- Συμπέραμα ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Προσοχή στα μηχανάκια και στην άσφαλτο».

Ο Ευθύμης είναι σε καλή κατάσταση αλλά λόγω του χτυπήματος στο κεφάλι νοσηλεύεται ακόμη στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, καθώς έχει χτυπήσει στο κεφάλι και στα πλευρά του.

Γι΄ αυτό τον λόγο δεν θα τον δούμε και στο YFSF.

 Ευθύμης Ζησάκης: Θύμα σοβαρού τροχαίου! Η φωτογραφία από το νοσοκομείο!

Σοκ! Τράκαρε τύφλα στο μεθύσι ο...

Σε σοκ βρίσκεται η showbiz, με τον γνωστό ποδοσφαιριστή που ήταν μαζί με μία γυναίκα, όταντράκαρε το αυτοκίνητό του, το βράδυ της Κυριακής, σε κατάσταση μέθης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο ποδοσφαιριστής Ντάνι Ντρινκγουότερ, της Τσέλσι βρισκόταν στο Μάντσεστερ μαζί με μία γυναίκα, όταν τράκαρε το αυτοκίνητό του, το βράδυ της Κυριακής.

Όπως αποδείχθηκε, αφού η αστυνομία έφτασε στο σημείο του τροχαίου, ο Ντρινκγουότερ βρισκόταν σε ένα πάρτι και είχε καταναλώσει αλκοόλ, ενώ η συνοδηγός του, ήταν μια γυναίκα που μόλις είχε γνωρίσει στο πάρτι.

Και οι δύο τραυματίστηκαν ελαφρά, μετά από σύγκρουση με άλλο αυτοκίνητο, αλλά ο παίκτης της Τσέλσι συνελήφθη, καθώς οι αρχές διαπίστωσαν πως είχε πιει παραπάνω από το επιτρεπτό όριο.