Πένθος! Έφυγε από τη ζωή γνωστή ηθοποιός!

Θλίψη...

Πένθος! Έφυγε από τη ζωή γνωστή ηθοποιός!

Πένθος έχει σκεπάσει την showbiz η είδηση πως μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς έφυγε από τη ζωή.

Πέθανε η μούσα του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν, Μπίμπι Άντερσον. Διαβάστε παρακάτω...

Η ηθοποιός, το 2009 είχε ένα εγκεφαλικό, που την άφησε παράλυτη από τη μία πλευρά του σώματός της.

«Αφήνει πίσω της ένα τεράστιο κενό για όλους εκείνους που είχαν το προνόμιο να ζήσουν στο πλευρό της» είπε η κόρη της στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Έχει γίνει γνωστή από τις ταινίες του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν, όπως Περσόνα, Η Έβδομη Σφραγίδα, Το πάθος, Άγριες φράουλες, Η επαφή, Χαμόγελα καλοκαιρινής νύχτας και Σκηνές από έναν γάμο.

Πένθος! Έφυγε ξαφνικά πάνω στην σκηνή αγαπημένος ηθοποιός της showbiz!

Αγαπημένος κωμικός ηθοποιός σόκαρε με τον θάνατό του. Αφού άφησε την τελευταία του πνοή πάνω στη σκηνή και όλοι έχουν συγκλονιστεί με την είδηση!

Αρχικά κανείς δεν κατάλαβε ότι έχει πεθάνει και ότι απλά είναι ένα από τα αστεία του! Διαβάστε παρακάτω...

O λόγος για τον Ίαν Κόγκντο, τον γνωστό κωμικό με τις stand up παραστάσεις του!

Πέθανε πάνω στην σκηνή γνωστός ηθοποιός

Ο καλλιτέχνη πέθανε την ώρα που βρισκόταν πάνω στη σκηνή, με τους θεατές να μην καταλαβαίνουν αρχικά τι συμβαίνει, καθώς θεώρησαν πως είναι μέρος του σκετς! Οι υπόλοιποι ηθοποιοί που περίμεναν την σειρά του κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά και έτρεξαν στην σκηνή να τον βοηθήσουν.

Ασθενοφόρο έσπευσε να του δώσει τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο ήταν πολύ αργά.

Νεκρός γνωστός ηθοποιός! Έχασε την μάχη με το Αλτσχάιμερ...

Ο ηθοποιός Σίμορ Κασέλ έφυγε από την ζωή σε ηλικία 84 ετών την περασμένη Κυριακή στο Λος Άντζελες, όπως ανακοίνωσε ο γιος του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός έχει περάσει τα τελευταία χρόνια της ζωής του πάσχοντας από Αλτσχάιμερ. Διαβάστε ακόμα για την απίστευτη τραγωδία στα Χανιά: Μάνα τριών παιδιών έβαλε τέλος στη ζωή της! Διαβάστε παρακάτω....

Ο Κασέλ είχε παίξει σε δεκάδες ανεξάρτητες ταινίες και έγινε γνωστός από τις ταινίες του Τζον Κασσαβέτη και του Γουές Άντερσον.

Οι πιο γνωστοί του ρόλοι ήταν στα φιλ «Οικογένεια Τενενμπάουμ (The Royal Tenenbaums) και στο «Υδάτινες Ιστορίες» (The Life Aquatic with Steve Zissou).

Ο ηθοποιός Σίμορ Κασέλ που έχασε την μάχη με την ζωή

Ο Κασέλ γεννήθηκε στο Ντιτρόιτ στις 22 Ιανουαρίου 1935. Το 1958 συμμετείχε στην ταινία «Σκιές» αν και στην αρχή εργαζόταν εκεί ως βοηθός του συνεργείου. Η συνάντηση του με τον Κασσαβέτης έφερε έξι ακόμα ταινίες και μια υποψηφιότητα για Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία «Πρόσωπα».

Μετά από μια μεγάλη περιπέτεια με ναρκωτικά που τον οδήγησαν και στη φυλακή ο Κασέλ επέστρεφε στην μεγάλη οθόνη το 1992 με το «In the Soup». Το δεύτερο μέρος της καριέρας του ξεκίνησε με την συνεργασία του με τον Γουές Άντερσον και το «Rushmore».