Νέο ζευγάρι στην ελληνική showbiz! Πασίγνωστος ηθοποιός είναι και πάλι σε σχέση!

Ο ηθοποιός είναι και πάλι ερωτευμένος!

Νέο ζευγάρι στην ελληνική showbiz! Πασίγνωστος ηθοποιός είναι και πάλι σε σχέση!

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της showbiz και είναι πολύ ευτυχισμένο!

Ένας πολύ αγαπητός ηθοποιός βρήκε και πάλι τον έρωτα και είναι σε σχέση. Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο, αφού αρκετό καιρό μετά τον χωρισμό του από την τραγουδίστρια, Μαρία Εγγλέζου, με την οποία συμπορευόταν 10 χρόνια, σύμφωνα με την εφημερίδα Reallife συνάντησε και πάλι τον έρωτα.

Η γυναίκα που μονοπωλεί το ενδιαφέρον πλέον την καθημερινότητα του είναι η Κατερίνα Καλανά, product manager σε γνωστή εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. Μπορεί να μην είναι από το χώρο της showbiz, ωστόσο αγαπάει πολύ το θέατρο.

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Η απίστευτη αποκάλυψη για τους «Ψίθυρους καρδιάς» - «Είχα εξαγριωθεί...»! (βίντεο)

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος αποκάλυψε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 «The 2 night show» τις αγριότητες που είχαν συμβεί με τους «Ψίθυρους καρδιάς».

Ο γνωστός ηθοποιός περιέγραψε τα περιστατικά. Διαβάστε παρακάτω...

Αναλυτικά όσα είπε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Ποτέ δεν καβάλησα καλάμι. Στους Ψίθυρους καρδιάς είχα εξαγριωθεί. Έβλεπα ότι δεν μπορούσα να βγω έξω, στο σούπερ μάρκετ που φιλούσαν τα χέρια και τέτοια πράγματα. Όχι μόνο σε μένα, σε όλους τους ηθοποιούς. Συνέβησαν αγριότητες, οι οποίες με απογοήτευσαν. Όταν φεύγεις από τον θαυμασμό και βλέπεις κάποιον να σε κοιτάει σαν θεό… Τους έλεγα “ποιος είμαι ρε παιδιά; Ο… τεστ Παπ; Ο Παπανικολάου; Είμαι κανένας ευεργέτης; Ένας απλός ηθοποιός είμαι, εργαζόμενος, που έτυχε κι έκανα μια επιτυχία”. Αυτό με απογοήτευσε!».

Δείτε το βίντεο