YFSF: Αναστάτωσε ως Κάιλι Μινόγκ η Κατερίνα Στικούδη! Ατάκα-έπος από τον Σταρόβα! (βίντεο)

Τρομερή μεταμφίεση!

YFSF: Αναστάτωσε ως Κάιλι Μινόγκ η Κατερίνα Στικούδη! Ατάκα-έπος από τον Σταρόβα! (βίντεο)

Η Κατερίνα Στικούδη μεταμφιέστηκε σε Κάιλι Μινόγκ στο χθεσινό YFSF του ΑΝΤ1 και προκάλεσε πανικό! Τι της είπε ο Δημήτρης Σταρόβας;

Η τραγουδίστρια ήταν εντυπωσιακή! Διαβάστε παρακάτω...

Η Κατερίνα Στικούδη, λοιπόν, έκανε μία σούπερ σέξι εμφάνιση ως Κάιλι Μινόνγκ και ερμήνευσε το «Can't Get You Out Of My Head», ξεσηκώνοντας και παίρνοντας άκρως θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή.

Ωστόσο ο Δημήτρης Σταρόβας ήταν εκείνος που έδωσε μία απίθανη ατάκα: «Θα σας πως ένα ρητό που μου αρέσει και λέω: Οι ψηλές είναι για την παρέλαση και οι κοντές για το κρεβάτι».

Η Κατερίνα Στικούδη εντυπωσίασε, όμως άλλος ήταν ο νικητής της χθεσινής βραδιάς!

Μαρία Μπεκατώρου: Η επίσημη ανακοίνωση για την υγεία του Ζησάκη!

Τροχαίο με τη μηχανή του είχε ο Ευθύμης Ζησάκης με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο και να μην μπορεί να βρεθεί στα γυρίσματα του YFSF. Έτσι η Μαρία Μπεκατώρου έκανε μια ανακοίνωση για την υγεία του.

Η παρουσιάστρια καλωσόρισε τους τηλεθεατές και μίλησε για τον ηθοποιός.

«Ετοιμαστείτε θα περάσουμε και σήμερα υπέροχα. Θέλω να σας ενημερώσω σε αυτό το σημείο ότι δυστυχώς ο Ευθύμης Ζησάκης δεν θα είναι μαζί μας, γιατί είχε ένα ατύχημα.

Είναι όλα καλά όμως και του στέλνουμε την αγάπη μας και τον περιμένουμε μαζί μας την επόμενη εβδομάδα… τον Εθύμη μας τον αγαπημένο» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπεκατώρου και συνέχισε κανονικά την ροή του show.