Happy Day: Τι απίθανη δοκιμασία έβαλε η Τσιμτσιλή στους συνεργάτες της; Δεν θα το πιστεύετε! (Βίντεο)

Και όμως το έκανε!

Happy Day: Τι απίθανη δοκιμασία έβαλε η Τσιμτσιλή στους συνεργάτες της; Δεν θα το πιστεύετε! (Βίντεο)

Μια απίθανη δοκιμασία έβαλε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στους συνεργάτες της στο Happy Day στον Alpha.

Και όμως το έκανε στις 8 η ώρα το πρωί. Διαβάστε παρακάτω...

Η παρουσιάστρια, αφού καλημέρισε τους τηλεθεατές της είπε πως δυο από τους συνεργάτες από το πάνελ της λείπουν. Συγκεκριμένα η Μαρία Αντωνά και ο Κωνσταντίνος Φραγκολιάς.

Οι δυο συμπαρουσιαστές της βρισκόντουσαν για αναρρίχηση κάνοντας challenge accepted στην δοκιμασία που τους έβαλε. Η Μαρία και ο Κωνσταντίνος έκαναν αναρρίχηση στον τοίχο και ο πρώτος που θα έφτανε στην κορυφή θα κέρδισε. Ποιος όμως έφτασε πρώτος;

Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που η Σταματίνα έβαλε δοκιμασία στους συνεργάτες της!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

MasterChef: Το Happy Day ξεφτίλισε την Ασημίνα με ένα απίθανο βίντεο!

Σήμερα το πρωί, το Happy Day, ξεφτίλισε την Ασημίνα από το MasterChef στο Star.

Το βίντεο της εκπομπής του Alpha είναι απολαυστικό. Διαβάστε παρακάτω...

Στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής, η Ασημίνα δεν μπορούσε να πει την λέξη εσπεριδοειδή με τον chef και κριτή Λεωνίδα Κουτσόπουλο να προσπαθεί να της μάθει να λέει την λέξη, χωρίς ωστόσο κανένα αποτέλεσμα γιατί δεν μπόρεσε ποτέ.

Στην εκπομπή, πρόβαλλαν ένα βίντεο από τα χθεσινά αστεία στιγμιότυπα του ριάλιτι και ο αφηγητής του βίντεο έδωσε ρεσιταλ με τις ατάκες του για την Ασημίνα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Master Chef: O Τζώρτζης πήγε καλεσμένος στο Happy Day και... άδειασε την Σπυριδούλα!

Στο πλατό του Happy Day βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Τζώρτζης Παπανικολάου, ένας από τους παίκτες του περσινού Master Chef που όλοι αγαπούσαμε να... μισούμε!

Ο ίδιος μαγείρεψε στην έναρξη της εκπομπής, ενώ στη συνέχεια κάθισε στο πάνελ με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τους συνεργάτες της και αναφέρθηκε στον φετινό κύκλο του ριάλιτι του Star! Διαβάστε παρακάτω....


Ο Τζώρτζης, όπως είπε, θεωρεί φαβορί για τη νίκη τον Χρήστο Μπάρκα, γνωστό και ως Mr Κρατς, ενώ για την Σπυριδούλα... δεν αναφέρθηκε και με τα καλύτερα λόγια!

«Συμπαθώ και εκτιμώ πολύ τον Παντελή γιατί είναι αληθινός. Έχω δει στα social media ότι όλοι παρομοιάζουν εμένα με τη Σπυριδούλα. Δε θεωρώ πως έχω φτάσει στο επίπεδο της Σπυριδούλας. Δηλαδή πραγματικά, αυτό το πράγμα, πάντα νικητής. Κουράζει. Όταν θα βγούνε θα καταλάβουν πως είναι μετά», είπε, μεταξύ άλλων, ο Τζώρτζης. Δείτε το σχετικό βίντεο: