Βασίλης Τερλέγκας: Πολύ δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή!

Τι συνέβη;

Βασίλης Τερλέγκας: Πολύ δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή!

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει ο τραγουδιστής Βασίλης Τερλέγκας!

Τι συνέβη; Διαβάστε παρακάτω...

Ο γνωστός λαϊκός αοιδός θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον άλλοτε μεγάλο έρωτά του στις δικαστικές αίθουσες, καθώς βρέθηκε να της χρωστάει 10.236 ευρώ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η ίδια σε αγωγή που κατέθεσε σε βάρος του στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, κατηγορώντας τον δημοφιλή τραγουδιστή που τον καιρό της δόξας του υπήρξε μέχρι και ιδιοκτήτης νησιού στις Εχινάδες ότι δεν της επέστρεψε ποτέ τα χρήματα τα οποία του είχε δανείσει.

Η ξανθιά πρώην σύντροφος του Βασίλη Τερλέγκα όπως ισχυρίζεται στο δικογράφο τον έντυνε του κάλυπτε τα έξοδα για τα ταξίδια του και πλήρωνε αδιαμαρτύρητα μέχρι και τη δόση του τραπεζικού του δανείου!

Ο Τερλέγκας αποκάλυψε πόσα λεφτά παίρνει για μία συναυλία και πάθαμε ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ! Δεν πιστεύετε πόσα...

Ο Βασίλης Τερλέγκας ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night Show” και μίλησε μεταξύ άλλων για τα “τρελά” λεφτά που έβγαζε κάποτε, αλλά και για το νησί που ήταν να αγοράσει, αλλά βαρέθηκε να περιμένει γιατί η υπόθεση κόλλησε στο Υπουργείο Άμυνας.

«Είχα πάρα πολλά λεφτά γιατί δεν προλάβαινα να τα μαζέψω. Μέχρι που τα έφαγα γιατί ματαιότης ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης. Τα έφαγα και τώρα ζω με όποιο μεροκάματο πάω και κάνω, αλλά το κάνω με χαρά. Προτιμώ αυτή τη ζωή γιατί η άλλη η ζωή με τα χρήματα είναι πολύ δύσκολη. Σε ένα ξενοδοχείο βρέθηκα με 70 εκατ. δραχμές τότε μεταξύ Έδεσσας και Θεσσαλονίκης. Και λέω “τι είναι αυτά;”, ρώτησα τον μάνατζερ και μου λέει ότι είναι οι προκαταβολές των συναυλιών. Του λέω “και τι θα τα κάνω;”. Μου λέει “δικό σου το πρόβλημα”. Και πήρα το σπίτι μου, αλλά το μετάνιωσα. Θα μπορούσα να ήμουν στα Καλάβρυτα, στο χωριό μου και να έχω ένα ωραίο σπιτάκι του πατέρα μου. Για το μόνο που είμαι ευχαριστημένος είναι οι πανάκριβες κιθάρες μου, τα πανάκριβα όργανά μου και το πανάκριβο στούντιό μου. Αυτά με ευχαριστούν, αυτά με γεμίζουν».

Για το νησί που θα αγόραζε: «Μου έγινε η πρόταση και τότε εγώ 15 εκατ. τα είχα καραμέλες, για τους φίλους μου, να τα μοιράζω στους συγχωριανούς μου. Ήταν νησί 400 στρεμμάτων στις Εχινάδες νήσους. Είχα δώσει προκαταβολή, αλλά κόλλησε στο Υπουργείο Άμυνας. Το Υπουργείο αργούσε κι εγώ βαρέθηκα. Σχεδόν το είχα πάρει, αλλά αργούσε το Υπουργείο και το παράτησα»

Οι απαράδεκτες δηλώσεις του Τερλέγκα που έκαναν έξω φρενων την Σκορδά: "Κλείστε τον δεν θέλω να τον ακούω!!!"

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου θα βρεθεί απόψε ο Βασίλης Τερλέγκας. Ένα απόσπασμα της συνέντευξης που έπαιξε στο "Πρωινό", με μια αχαρακτήριστη δήλωση του τραγουδιστή, προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση. Ο Βασίλης Τερλέγκας δήλωσε: «Δύο πράγματα με ενδιαφέρει να μην μπλέξουν τα παιδιά μου, σε ποτά τσιγάρα ναρκωτικά και ομοφυλοφιλία. Τα γλίτωσα και τα δύο. Αν γινόντουσαν ομοφυλόφιλοι δεν θα μπορούσα να το χειροκροτήσω. Δίπλα τους θα ήμουνα γιατί είναι παιδιά μου. Θα έφευγα από αυτή τη ζωή με ένα παράπονο. Τι να σου πω τώρα ρε Γρηγόρη; Με φέρνεις σε δύσκολη θέση. Να στην πω φόρα παρτίδα; Ε, δε γουστάρω να τον παι...ει ο γιος μου»!

Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα ...έσφαξε με το βαμβάκι τον Βασίλη Τερλέγκα: «Άλαλα τα χείλη των ευσεβών! Τι να πεις τώρα; Στη ζωή όλα είναι θέμα παιδείας και μόρφωσης."...Η δε Σκορδά έγινε πυρ και μανία!!! Σίγουρα δεν την έχουμε ξαναδεί έτσι...