Μαρία Μπεκατώρου: Το μεγάλο μυστικό για τον γάμο της που δεν γνωρίζει κανένας! «Παντρεύτηκα γιατί...»

Το αποκάλυψε δημόσια!

Μαρία Μπεκατώρου: Το μεγάλο μυστικό για τον γάμο της που δεν γνωρίζει κανένας! «Παντρεύτηκα γιατί...»

Η Μαρία Μπεκατώρου είχε αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό για τον γάμο της, το οποίο δεν γνώριζε κανένας!

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 εξήγησε γιατί παντρεύτηκε. Διαβάστε παρακάτω...

Στην 11η επέτειο του γάμου της με τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο, η Μαρία Μπεκατώρου, είχε γράψει ένα κείμενο για τη σημαντική στιγμή της ζωής της: «Τα συναισθήματα μου είναι ακόμα πιο δυνατά, και η αλήθεια είναι ότι σε αυτό το κομμάτι της ζωής μου νιώθω τόσο καλά με τον εαυτό μου, γιατί απλά βρήκα τον ιδανικό σύντροφο για μένα! Και να σας πω κάτι; Το ίδιο θα σας πει κι εκείνος αν τον ρωτήσετε, αν και δεν του αρέσει -ευτυχώς- να μιλάει πολύ.

Θυμάμαι ήμουν τόσο ενθουσιασμένη που παντρευόμουν τον Αντώνη που όλα τα έκανα παρά πολύ γρήγορα. Αμέσως διάλεξα το νυφικό μου, ούτε έβλεπα τα μαλλιά και το μακιγιάζ. Ήθελα απλά να φτάσει η στιγμή που ο μπαμπάκας μου θα με πήγαινε στην εκκλησία. Και είχα και έκπληξη μόλις φτάσαμε! Είχαν έρθει κανταδόροι από τη Κεφαλονιά να με συνοδεύσουν!

Μαρία Μπεκατώρου: Ο κρυφός της έρωτας με γνωστό μπασκετμπολίστα!

Και έζησα την κάθε στιγμή, παρακολουθήσαμε με κατάνυξη όλο το μυστήριο, γιατί ένιωσα ότι αυτή η σχέση έπρεπε να ευλογηθεί, να ενώσουμε τα χέρια μας ενώπιον του Θεού...

Έχουν περάσει λοιπόν 11 χρόνια γάμου και 20 ολόκληρα χρόνια σχέσης... Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι για να παντρευτείτε πρέπει να είστε σίγουροι ότι θέλετε να ζήσετε με το ταίρι σας για πάντα!!! Ο γάμος θέλει υπομονή, θέλει υποχωρήσεις. Είναι όμως μαγικό το συναίσθημα, να είσαι με τον ίδιο άνθρωπο τόσα χρόνια, να μεγαλώνετε μαζί, να γελάτε μαζί, να κλαίτε μαζί, να ζείτε μαζί.

Και σήμερα το πρωί, που με αγκάλιασε ο Αντώνης, ένιωσα τη καρδιά μου να γεμίζει ευγνωμοσύνη. Έτρεξα στη κουζίνα και είδα πάλι αυτή τη φωτογραφία...».

Μαρία Μπεκατώρου: Το μεγάλο μυστικό για τον γάμο της που δεν γνωρίζει κανένας! «Παντρεύτηκα γιατί...»

Κατά καιρούς η παρουσιάστρια είχε δώσει πολλές συνεντεύξεις όπου μιλούσε για την προσωπική της ζωή και, ωστόσο στο παραπάνω κείμενο αποκάλυψε τον λόγο που παντρεύτηκε κι αυτός ήταν πως: «Για να παντρευτείτε πρέπει να είστε σίγουροι ότι θέλετε να ζήσετε με το ταίρι σας για πάντα!»

Ας θυμηθούμε πως γνωρίστηκε το ζευγάρι, αλλά και την... βόμβα με την πρόταση γάμου, μέσα από τα λόγια της Μαρίας: «Είχαμε έναν κοινό φίλο από την Κεφαλονιά και τον φιλοξένησε ένα καλοκαίρι -το καλοκαίρι του ‘99- στο σπίτι του. Εγώ είμαι βέρα Κεφαλονίτισσα. Εκεί γνωριστήκαμε. Στην αρχή ήταν “κόρτε”, φλερτ. Εγώ ήθελα λίγο τον χρόνο μου-εκείνος βέβαια με ερωτεύτηκε από την πρώτη στιγμή που με είδε! Κι εμένα μου άρεσε. Πέρασαν περίπου δεκαπέντε μέρες και από τότε είμαστε αχώριστοι!

Μαρία Μπεκατώρου: Το μεγάλο μυστικό για τον γάμο της που δεν γνωρίζει κανένας! «Παντρεύτηκα γιατί...»

Εγώ έκανα πρόταση γάμου στον άντρα μου. Μια μέρα που ήμασταν στο αυτοκίνητο, του είπα, αφού είχαμε συζήσει έναν χρόνο. "Τελειώνουν τα ψέματα πια, θα παντρευτούμε". Μένει κάγκελο. «"Τον Δεκέμβριο, να είναι και κοντά στα Χριστούγεννα, θα είναι ωραία", του λέω. Δεν μου άρεσε η ιδέα, αλλά το είπα για να τελειώνουμε…».

Όσο για το πιο ξεχωριστό δώρο που της έχει κάνει ο Αντώνης, είπε: «Το 2001 ένα υπέροχο ταξίδι στη Βιέννη! Περάσαµε φανταστικά, τα πάντα ήταν στολισµένα, χιονισµένα, γιορτινά. Σαν παραµύθι!».

Για το αν έχει περάσει κρίση ο γάμος τους, η Μπεκατώρου είπε: «Κρίση ποτέ για εμάς, μόνο περιόδους γκρίνιας έχουμε περάσει. Τσακωνόμαστε σπάνια, αλλά ακόμα κι όταν τσακωθούμε, θέλουμε αμέσως να τα βρούμε. Όλα αυτά τα χρόνια, δεν έχουμε καβγαδίσει ποτέ για κάποιο σοβαρό λόγο. Σεβόμαστε και δίνουμε χώρο ο ένας στον άλλο».

Μαρία Μπεκατώρου: Το μεγάλο μυστικό για τον γάμο της που δεν γνωρίζει κανένας! «Παντρεύτηκα γιατί...»

To ζευγάρι σε πρόσφατη κοινή του έξοδο έδειχνε πιο ερωτευμένο από ποτέ!

Μαρία Μπεκατώρου: Μιλάει πρώτη φορά για τις πλαστικές!

Για τις πλαστικές επεμβάσεις μίλησε σε συνέντευξη της η Μαρία Μπεκατώρου.

Η παρουσιάστρια, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Celebirty και αναφέρθηκε σε όλα.

Ξεχωρίζεις κάποια στιγμή;

«Το 2013, όταν υπέγραψα αποκλειστικό συμβόλαιο στον ΑΝΤ1, ήταν μια μαγική στιγμή για την καριέρα μου, ένας σταθμός για τη ζωή μου. Τα προηγούμενα χρόνια παρέμενα στο Τηλεάστυ και παράλληλα έκανα κάποιες δουλειές σε άλλα κανάλια, δηλαδή το «Just the Two of Us», το «MasterChef Junior» και το πρώτο «Your Face Sounds Familiar». Όταν πια υπέγραψα συμβόλαιο, όλα έγιναν πιο επίσημα και αυτό μου έδωσε φτερά»

undefined

Θα τολμούσες ριζικές αλλαγές στην εμφάνισή σου;

«Ούτε καν. Φοβάμαι πάρα πολύ. Πιστεύω ότι αν κάποια άλλη είχε τη δική μου μύτη, μπορεί να την άλλαζε. Εγώ όμως δεν θέλω. Πολλές φορές σκέφτομαι τι θα κάνω αν μεγαλώσω πολύ και είμαι χάλια. Ελπίζω ότι δεν θα χρειαστεί να καταφύγω στο lifting, γιατί μέχρι τότε θα έχουν ανακαλυφθεί άλλες μέθοδοι –ένα χάπι ή ένα θαυματουργό νερό– που θα κάνουν όλη τη δουλειά αναίμακτα».

Μπορεί η Μαρία, να μην έχει κάνει, η Κωνσταντίνα όμως ναι...