Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Σοκάρει πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής: «Ζήτησε να απολυθώ από τον Alpha! Απειλούσε ότι...»!

Ποιους κατηγορεί δημόσια;

Σοκάρει πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής: «Ζήτησε να απολυθώ από τον Alpha! Απειλούσε ότι...»!
News 15.04.2019 12:57

Σοκάρει με την αποκάλυψη του ο παρουσιαστής του Alpha. Ζήτησαν να απολυθεί από το κανάλι, ενώ τον απειλούσαν.

Ο λόγος για τον Νίκου Μάνεση, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο. Διαβάστε παρακάτω...

Εχεις ενοχλήσει κάποιους πολιτικούς, με αποτέλεσμα να ζητήσουν από τον σταθμό να σου γίνει σύσταση;

Κάποιοι πολιτικοί έχουν ζητήσει την κεφαλή μου επί πίνακι. Μάλιστα, πρόσφατα ένας δικομανής πολιτικός ζήτησε να απολυθώ, διαφορετικά απειλούσε να κάνει σειρά αγωγών για να με τελειώσει. Τελικά, ούτε αγωγή έκανε ούτε με τέλειωσε. Αλλά και όταν παρουσίαζα το «60 λεπτά Ελλάδα» και κάποιοι δήμαρχοι ήθελαν την κεφαλή μου επί πίνακι, επειδή δεν πειθαρχούσα στο σενάριο που είχαν ετοιμάσει.

Νίκος Μάνεσης Alpha

Μου έλεγαν «θα δείξεις τα έργα που έχω κάνει για να επανεκλεγώ» και αρνιόμουν να το κάνω. Αυτά τα πέντε χρόνια, λοιπόν, δέχτηκα πολλές πιέσεις από τους τοπικούς παράγοντες που ήθελαν να με χρησιμοποιήσουν για να βελτιώσουν το image τους. Αυτό που τους απαντούσα ήταν ότι υπάρχουν πολύ καλές εταιρείες διαχείρισης της εικόνας και δημοσίων σχέσεων και ότι θα μπορούσαν να απευθυνθούν εκεί αν ήθελαν.

Πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής είναι ανεπιθύμητος στον ΑΝΤ1! Απίστευτη αποκάλυψη!

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο παρουσιαστής στο page2 της εφημερίδας Νέα Σελίδα και αποκάλυψε πως είναι ανεπιθύμητος στον ΑΝΤ1.

Ο λόγος για τον Νίκο Μάνεση τον οποίο βλέπουμε μέσα από την συχνότητα του Alpha. Διαβάστε παρακάτω...

Λίγο πριν ξεκινήσει το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» είχες πει ότι σου είχε γίνει άλλη πρόταση, αλλά παρέμεινες στον Alpha και ελπίζεις να μην το μετανιώσεις.

Ναι. Μου έγινε πρόταση από τον ΣΚΑΪ, αλλά δεν τα βρήκαμε. Και μου έγινε ακόμα μία από ένα άλλο κανάλι, το οποίο δεν θα αποκαλύψω, γιατί είναι ακόμα ανοιχτή. Προτίμησα να μείνω στον Alpha, γιατί γνωρίζω και τα καλά και τα κακά αυτού του σταθμού. Νομίζω ότι η πορεία της εκπομπής δείχνει ότι δεν το μετάνιωσα. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό, γιατί κατά καιρούς έχω δεχτεί προτάσεις από όλα τα κανάλια πλην του ΑΝΤ1. Η τελευταία πρόταση που μου έγινε ήταν να σπάσω το συμβόλαιό μου, αλλά εγώ δεν το κάνω αυτό το πράγμα. Το καλοκαίρι ανανεώσαμε τη συνεργασία μας με τον Alpha για τέσσερα χρόνια, οπότε έριξα άγκυρα. Για να είμαι όμως ειλικρινής απέναντί σου, αυτό που με κρατάει σε ένα κανάλι δεν είναι ούτε οι οικονομικές απολαβές ούτε οι ανέσεις. Αυτό που με κρατάει είναι οι συμπεριφορές. Όσο είναι καλές, δεν έχω λόγο να πάω αλλού. Αν είναι κακές, όπως συνέβη όταν ήμουν στον ΑΝΤ1, λύεται η συνεργασία. Απλά πράγματα.

Νίκος Μάνεσης εκπομπή

Τι νούμερα κάνει όμως με την εκπομπή «Σαββατοκύριακο με το Μάνεση»;

Αποκλείεις το ενδεχόμενο να επιστρέψεις στον ΑΝΤ1 κάποια στιγμή;

Είμαι καλά εδώ που είμαι και δεν σκοπεύω να μετακινηθώ. Οσες φορές επιχείρησαν κάποια στελέχη του σταθμού να εξετάσουν το ενδεχόμενο επιστροφής μου στον ΑΝΤ1, σκόνταψαν πάνω στην ιδιοκτησία, που δεν έχει λησμονήσει ότι σηκώθηκα και έφυγα, αρνούμενος να ανανεώσω το +1 του συμβολαίου μου. Οι λόγοι που με οδήγησαν σ’ αυτή την απόφαση είναι προσωπικοί και δεν πρόκειται να τους εκθέσω ποτέ. Θα τους αποκαλύψω, μόνο αν ερωτηθώ από τη νέα ιδιοκτησία. Δεν νομίζω όμως ότι είμαι και τόσο επιθυμητός στον ΑΝΤ1. Ξέρεις κάτι, Γιάννη; Είμαι ένας ενοχλητικός δημοσιογράφος. Και ενοχλώ, γιατί ό,τι είναι να πω θα σ’ το πω στα μούτρα. Αυτό άλλους τους γοητεύει και άλλους τους εκνευρίζει.

Νίκος Μάνεσης εκπομπή

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

ALPHA: «Κόλαση» με τον Νίκο Μάνεση! Ξέσπασε στους...

ALPHA TV: Γερό «χαστούκι» από Μάνεση σε Καμπουράκη, Χατζή, και ΣΚΑΙ!

Διαβάστε περισσότερα αποκλειστικά θέματα στο Youweekly.gr

Share