Γιώργος Αγγελόπουλος: Η... επιστροφή του στο Survivor!

O Nτάνος ζει ξανά στιγμές Survivor!

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η... επιστροφή του στο Survivor!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε κερδίσει το Survivor, αλλά μόνο μία φορά δεν φτάνει και επιστρέφει!

Ο Ντάνος... μεταφέρεται στον Άγιο Δομίνικο! Διαβάστε παρακάτω...

Το φακόρυζο ήταν η σπεσιαλιτέ του Survivor και ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε να θυμηθεί τις δύσκολες μέρες που περνούσε στον Άγιο Δομίνικο, όταν το συγκεκριμένο φαγητό ήταν η καθημερινότητά του.

Ο Ντάνος ανέβασε μία φωτογραφία στο instargam όπου τρώει φακόρυζο, γράφοντας: «Το ίδιο αλλά τόσο διαφορετικό…» και ζει ξανά στιγμές Survivor!

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η... επιστροφή του στο Survivor!

Tι ισχύει με το «όχι» στο Survivor που είπε στο Survivor; Το αποκλειστικό του youweekly για τα χρήματα και το ψέμα!

Γιώργος Αγγελόπουλος: Έριξε νέα ατάκα! «Είμαι ο νέος...» (βίντεο)

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έριξε κι άλλη ατάκα με αφορμή το βιβλίο του!

Ο νικητής του Survivor προκάλεσε ξανά.

«Έχω γίνει ο νέος Τζακ Νόρις.. λένε κάποιοι γιατί είπε ότι το βιβλίο μου είναι καταπληκτικό και αυτοαποθεώνομαι! Αποσπασματικά ναι, βγάζει αυτό το νόημα. Θέλω να πω ότι το αποτέλεσμα είναι καλύτερο απ’ ότι μου περιέγραφε», ανέφερε ο Ντάνος.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ο Κολοκοτρώνης έλεγε, όπως διάβασα πρόσφατα: «Εμείς είμαστε Έλληνες και στους Θεούς μιλάμε όρθιοι, ακόμα και στους θεούς… Αυτό που θέλω να πω είναι, μην γράψετε ένα βιβλίο, αλλά διαμορφώστε εσείς την ζωή σας. Μην αφήσετε να σας κρεμάσουν οποιαδήποτε ταμπέλα και το μόνο που χρειάζεστε είναι να έχετε υγεία και να το αποφασίσετε»!

Δείτε το πλάνο από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1

Γιώργος Αγγελόπουλος: Ξέσπασε για τα σχόλια μετά την ατάκα με τις κ@λ@τρυπίδες! (βίντεο)

O Γιώργος Αγγελόπουλος έχει δεχθεί αρνητική κρητική, ενώ τα σχόλια τον... δίκασαν μετά την ατάκα του με τις κ@λ@τρυπίδες.

Ο Ντάνος, λοιπόν, ξέσπασε για τα όσα ακούει.

Μιλώντας στην κάμερα του STAR ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε για τη συγκεκριμένη ατάκα: «Δεν θέλω να σταθούμε εκεί. Είναι πραγματικά σαν να ακυρώνουμε οποιαδήποτε δήλωση κάνει ένας άνθρωπος και να κρατάμε κάτι συγκεκριμένο και να περιμένουμε να τον σταυρώσουμε. Πραγματικά αισθάνομαι ότι κάποιες φορές κάποιοι άνθρωποι με αντιμετωπίζουν ως τον χειρότερο άνθρωπο στον κόσμο και με πολύ άσχημους χαρακτηρισμούς. Τι να πω; Δεν θέλω να σταθώ σε αυτό το πράγμα. Ας κρατάμε το ύφος και όχι ποιος το είπε. Άνθρωπος είμαι και μπορεί να κάνω και ένα λάθος»

Θυμίζουμε πως ο Ντάνος είχε πει την ατάκα: «Ο καθένας έχει την άποψή του. Όπως είχε πει και ο Άντονι Κουίν, ο καθένας έχει μία άποψη σαν τις κ@λ@τρυπίδες» την οποία τη... χρέωσε στον Άντονι Κουίν, όμως ο Κλιντ Ιστγουντ ήταν εκείνος που το είχε πει.

Δείτε το βίντεο