Master Chef: «Αυτή θα είναι η τριάδα του τελικού»

Έπεσε η... βόμβα!

Master Chef: «Αυτή θα είναι η τριάδα του τελικού»

Όλοι έχουμε κάνει τις υποθέσεις μας για την τριάδα του τελικού του Master Chef, όμως ένας ειδικός έδωσε τα ονόματα!

Ποιοι θα είναι στην τελική τριάδα; Διαβάστε παρακάτω...

Ο Σάββας Λιχανίδης, ο οποίος βρέθηκε στην εβδομάδα Silve Award του Master Chef, στο πλευρό του Πανούλη και μίλησε στο TV Έθνος για το ποιους βλέπει στην τριάδα του τελικού!

«Η τριάδα του τελικού για μένα θα είναι Πάνος, Μάνος και Χρήστο», ανέφερε ο Σάββας.

Όσο για τον Πανούλη, είπε: «Έχει μια δική του φιλοσοφία και μαγειρικά έχει ένα στυλ που μου αρέσει και θα ήθελα να δουλέψω μαζί του».

Τέλος, για το πως είδε το επίπεδο των παικτών τόνισε: «Μαγειρικά δεν είναι πιο δυνατοί από μας. Οι περισσότεροι δεν θα φτάσουν στο δικό μας επίπεδο».

Master Chef: Η Ασημίνα έκλεψε την καρδιά και ενός πρώην παίκτη!

Δεν είναι μόνο ο Πανούλης που δείχνει ερωτευμένος με την Ασημίνα, καθώς ένας πρώην παίκτης του Master Chef εντυπωσιάστηκε από την σέξι ξανθιά του διαγωνισμού μαγειρικής του STAR!

Σίγουρα η Ασημίνα ταράζει τα νερά!

Ο λόγος για τον Χρήστο Γλωσσίδη, τον περσινό φιναλίστ του Master Chef ο οποίος βρέθηκε στην εβδομάδα Silver Award και συνεργάστηκε με την Ασημίνα.

Master Chef: Η Ασημίνα έκλεψε την καρδιά και πρώην παίκτη!

Σε συνέντευξή του ο Γλωσσίδης χαρακτήρισε ωραίο άνθρωπο την Ασημίνα και έδειξε ικανοποιημένος από τη συνεργασία τους!

«Η Ασημίνα είναι ένας ωραίος άνθρωπος, είχε τη θέληση να μάθει, άκουγε και είχαμε πολύ καλή συνεργασία», ανέφερε ο Γλωσσίδης στο TV Έθνος.

Όσο για το ποιους παίκτες ξεχώρισε από τον φετινό διαγωνισμό, είπε: «Ξεχώρισα τον Μανώλη και τον Πανούλη και τον Χρήστο».

Τέλος, για τους κριτές τόνισε πως είναι λίγο πιο... χαλαροί με τους παίκτες, αλλά: «σίγουρα όμως είναι το ίδιο αυστηροί, απλώς κάνουν περισσότερη πλάκα».