Master Chef: Διέρρευσαν πλάνα από το αποψινό επεισόδιο!

Spoiler alert! Όποιος δεν θέλει να μάθει ας μην κάνει το κλικ!

Master Chef: Διέρρευσαν πλάνα από το αποψινό επεισόδιο!

Και όμως, διέρρευσαν πλάνα από το αποψινό επεισόδιο του Master Chef στο Star!

Το σημερινό Mystery Box φέρνει μια αίσθηση από τα παλιά με ένα κουτί μπάμπουσκα, που θα ιντριγκάρει αυτή τη φορά τους διαγωνιζόμενους. Τίποτα δεν είναι ίδιο και τίποτα δεν γίνεται όπως φαίνεται! Διαβάστε παρακάτω....

Η επιλογή, που θα κάνουν οι παίκτες, θα στερήσει όχι μόνο χρόνο αλλά και την πρόσβαση στο pantry. Οι πιο τολμηροί φτάνουν έως και το τρίτο κουτί για να μαγειρέψουν ένα νόστιμο πιάτο επιπέδου MasterChef μέσα σε 25 μόνο λεπτά! Το πλεονέκτημα είναι το δέλεαρ....

Αυτός με το καλύτερο πιάτο από το Mystery Box, θα απολαύσει το ιδανικό πλεονέκτημα σε μια αρκετά κρίσιμη στιγμή για τη διαμόρφωση της τελικής δεκάδας του διαγωνισμού.

Η δοκιμασία του τεστ Δημιουργικότητας μοιάζει με δοκιμασία για τεστάρισμα νεύρων και φαντασίας. Μαγειρική με πρωταγωνιστή στα πιάτα τους αλλά και περιορισμό υλικών.

Κάποιοι καταφέρνουν να δουλέψουν με τρόπο, που αναλογεί σε παίκτες τελικής δεκάδας ενώ άλλοι απογοητεύουν με την έλλειψη φαντασίας και την απόδοση όμοιας με εκείνη ενός αρχάριου. Δείτε τις φωτογραφίες με τα πλάνα που διέρρευσαν:

Οι φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο του Master Chef στο Star
Οι φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο του Master Chef στο Star

Και το σχετικό τρέιλερ:

Master Chef: «Αυτή θα είναι η τριάδα του τελικού»

Όλοι έχουμε κάνει τις υποθέσεις μας για την τριάδα του τελικού του Master Chef, όμως ένας ειδικός έδωσε τα ονόματα!

Ποιοι θα είναι στην τελική τριάδα;


Ο Σάββας Λιχανίδης, ο οποίος βρέθηκε στην εβδομάδα Silve Award του Master Chef, στο πλευρό του Πανούλη και μίλησε στο TV Έθνος για το ποιους βλέπει στην τριάδα του τελικού!

«Η τριάδα του τελικού για μένα θα είναι Πάνος, Μάνος και Χρήστο», ανέφερε ο Σάββας.

Όσο για τον Πανούλη, είπε: «Έχει μια δική του φιλοσοφία και μαγειρικά έχει ένα στυλ που μου αρέσει και θα ήθελα να δουλέψω μαζί του».

Τέλος, για το πως είδε το επίπεδο των παικτών τόνισε: «Μαγειρικά δεν είναι πιο δυνατοί από μας. Οι περισσότεροι δεν θα φτάσουν στο δικό μας επίπεδο».