Δημήτρης Ουγγαρέζος: Τον απάτησε η σύντροφός του! Οι απίστευτες δηλώσεις οn camera!

Και όμως το είπε!

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Τον απάτησε η σύντροφός του! Οι απίστευτες δηλώσεις οn camera!

Απίστευτες ατάκες είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος αποκάλυψε ότι τον απάτησε η σύντροφός του!


«Ανεξαρτήτως δουλειάς, έχουμε ο καθένας τον δικό του χρόνο. Δηλαδή αν η Ιλένια θέλει να βγει με τις φίλες της ή εγώ με τους δικούς μου φίλους… » ανέφερε αρχικά στο Happy Day! Διαβάστε παρακάτω....


«Είμαστε μαζί, απλά στις 10 ώρες, θα είμαστε έξι ώρες μαζί και τις τέσσερις ώρες θα είμαι εγώ με τους φίλους μου κι εκείνη με τους δικούς της.

Σίγουρα προσέχω τα πάντα περισσότερο για να μην εκτεθούμε. Μη μας πουν ότι γίνεται κάτι το οποίο το έχουν καταλάβει όλοι οι άλλοι εκτός από μένα. Αλλά είναι και στον άνθρωπο αυτό, έχω εμπιστοσύνη στην Ιλένια…


Φυσικά και μου έχει συμβεί να ξέρουν όλοι ότι η σύντροφός μου με απατάει κι εγώ όχι, ήταν αργά. Όταν το έμαθα ήταν αργά. Δεν είχα κοιτάξει κινητό, αν το είχα κάνει ίσως να είχα διασώσει κάποια πράγματα», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και μας άφησε άφωνους!

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Άδειασε» τον Μάρκο Σεφερλή! «Μετάνιωσα τη συνεργασία μου μαζί του...»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε πως έχει μετανιώσει τη συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή, εξηγώντας τον λόγο!

Ο παρουσιαστής δεν κρύφτηκε...

Πριν λίγες μέρες μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή «Έξω από τα δόντια» με την Σπυριδούλα Τριάντου και την Ειρήνη Κολιδά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή, λέγοντας:

«Έχω μετανιώσει για τη συνεργασία μου με τον Μάρκο Σεφερλή. Γιατί το άδοξο τέλος μου άφησε πικρή γεύση δεν είναι θέμα προσώπο, είχα αποφασίσει να μην είμαι στο πρωινό ανεξαρτήτου Μάρκου. Είχα δηλώσει πως είχα 3 χρόνια με έναν Πέτρο και δεν ήθελα να συνεχίσω και αποφάσισα μαζί σε συνεργασία με τον Μάρκο να είμαι λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα. Του έστειλα μήνυμα πως είμαι οκ. Γιατί κάναμε μια τιμητική κουβέντα μαζί γιατί με ήθελε στην παρέα του. Το έκανα γατί το χρωστούσα στην Κατραβά που με έβγαλε, με πήρε από το Mad και με πήγε στο Mega».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, πρόσφατα, είχε περάσει δύσκολες ώρες με την κλοπή του αυτοκινήτου του.