Master Chef: Ξεσπά ξανά ο Τιμολέων! Ποιους παίκτες αδειάζει;

Τους στόλισε κανονικά!

Master Chef: Ξεσπά ξανά ο Τιμολέων! Ποιους παίκτες αδειάζει;

Μία εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε στο περιοδικό TV έθνος και τη Φωφώ Μπόνιου, ο Τιμολέων Διαμαντής, ο νικητής του περσινού Master Chef, ο οποίος άδειασε κανονικά τους φετινούς παίκτες!

Ο ίδιος, σχολίασε τους φετινούς παίκτες του reality μαγειρικής και μεταξύ άλλων τόνισε πως οι διαγωνιζόμενοι υστερούν σε δημιουργικότητα! Διαβάστε παρακάτω...

«Δεν είδα τόσο πολύ τη θέληση που είχαμε εμείς πέρυσι, δεν είδα τη φλόγα. Υστερούν σε δημιουργικότητα και αυτό είναι το ζητούμενο του διαγωνισμού. Ο Μανώλης είναι πολύ καλός μάγειρας, αλλά και ο Χρήστος είναι πολύ δυνατός. Ας κερδίσει αυτός που το θέλει περισσότερο. Με τη Σπυριδούλα συνεργαστήκαμε άψογα, ωστόσο, παρότι είναι πολύ εργατική, υστερεί σε δημιουργικότητα. Οι κριτές έχουν δέσει μεταξύ τους, έχουν περισσότερο χιούμορ. Είναι εξαιρετική άνθρωποι με ήθος και όποτε τους ζητάμε είναι παρόντες, είναι δίπλα μας. Θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Παντελή για να με χαλαρώνει. Θα χρειαζόταν σε μια κουζίνα, γιατί είναι ένας άνθρωπος που έχει καταλάβει το νόημα της ζωής». Και λίγο πριν φύγετε... να σας θυμίσουμε το spoiler μας! Master Chef spoiler: Αυτοί είναι οι δυο παίκτες που αποχωρούν στο επόμενο επεισόδιο!

Master Chef - αποκλειστικό: Διακόπτουν το παιχνίδι μαγειρικής!

Ραγδαίες οι εξελίξεις με το ριάλιτι μαγειρικής του STAR, Master Chef! Αποφάσισαν να το διακόψουν...

Τι συνέβη;

Παρά το γεγονός πως το παιχνίδι κάνει συγκλονιστικά νούμερα τηλεθέασης και είναι ένα από τα top project του σταθμού, μόλις έφτασε μια πληροφορία στα γραφεία του Youweekly.gr την οποία και θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μου, το κανάλι αποφάσισε να ρίξει "μαύρο" στο παιχνίδι εν όψει... Πάσχα!

Αυτό σημαίνει, όπως μου μεταφέρθηκε χαρακτηριστικά, πως το ριάλιτι μαγειρικής θα είναι στον αέρα μόνο δυο μέρες την Μεγάλη Εβδομάδα, την Δευτέρα και την Τρίτη!

Ακόμα, όπως μου ανέφεραν οι έγκυρες πηγές μου μέσα από το κανάλι... άρα μιλάμε για σίγουρα πράγματα, το προγραμματισμένο Master Class της Κυριακής του Πάσχα δεν θα πραγματοποιηθεί!

Με λίγα λόγια, μετά την Μεγάλη Δευτέρα και μεγάλη Τρίτη που θα προβληθεί κανονικά επεισόδιο μέσα από την συχνότητα του STAR, το παιχνίδι θα επιστρέψει στις οθόνες μας την Δευτέρα του Πάσχα.

Ανάλογη διακοπή στο παιχνίδι θα προχωρήσει ο σταθμός και την εκλογική περίοδο, όπως σας έχω γράψει άλλωστε πρώτη στο Vanda's blog, εδώ και αρκετό καιρό...