Master Chef: Χαμός με το mystery box! Η μεγάλη ανατροπή...

Χαμός στο επεισόδιο!

Master Chef: Χαμός με το mystery box! Η μεγάλη ανατροπή...

Το MasterChef ξεκίνησε με ένα ανέκδοτο από τον Ιωαννίδη προς τον Χαράλμπο! Αναφέρθηκαν και στην αποχώρηση του Σταμάτη που έφυγε με έναν "ανορθόδοξο" τρόπο!

Η δοκιμασία του Mystery Box έφερε πολλές ανατροπές για τους παίκτες και σηκώνοντας του κουτί οι παίκτες βρήκαν..ένα ακόμα κουτί! Διαβάστε παρακάτω....

Οι κριτές τους ανακοίνωσαν και παρουσίασαν τα υλικά πάνω στον πάγκο τους! Η δοκιμασία με τα υλικά αυτά θα έχει 45 λεπτά για να τελειώσουν την δοκιμασία!Οι επόμενοι είχαν άλλα προνόμια ! Περισσότερα υλικά για να δημιουργήσουν πάρα πολλές επιλογές! Τους έδωσαν την ευκαιρία να ανοίξουν και το τρίτο κουτί με άλλους χρόνους βέβαια!

MasterChef: Το απίστευτο ξέσπασμα του Κωβαίου μετά την αποχώρηση του! «Εγώ αυτό δεν το μπορούσα...»!

Δείτε το βίντεο:

Master Chef spoiler: Αυτοί είναι οι δυο παίκτες που αποχωρούν στο επόμενο επεισόδιο!

Το Youweekly.gr έχει τα ονόματα των δυο παικτών που θα αποχωρήσουν από το Master Chefστο επόμενο επεισόδιο!

Θα σας τα αποκαλύψω μέσα από το Vanda's blog! Προσοχή! Ακολουθεί spoiler, όποιος δεν θέλει να μάθει ας μην κατέβει

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog οι δυο παίκτες που θα πουν αντίο για πάντα στο ριάλιτι μαγειρικής του STAR είναι....

Ο Χαράλαμπος και...

Master Chef spoiler: Αυτοί είναι οι δυο παίκτες που αποχωρούν στο επόμενο επεισόδιο!

η Εύα!

Master Chef spoiler: Αυτοί είναι οι δυο παίκτες που αποχωρούν στο επόμενο επεισόδιο!

Master Chef - αποκλειστικό: Διακόπτουν το παιχνίδι μαγειρικής!

Ραγδαίες οι εξελίξεις με το ριάλιτι μαγειρικής του STAR, Master Chef! Αποφάσισαν να το διακόψουν...

Τι συνέβη;

Παρά το γεγονός πως το παιχνίδι κάνει συγκλονιστικά νούμερα τηλεθέασης και είναι ένα από τα top project του σταθμού, μόλις έφτασε μια πληροφορία στα γραφεία του Youweekly.gr την οποία και θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μου, το κανάλι αποφάσισε να ρίξει "μαύρο" στο παιχνίδι εν όψει... Πάσχα!

Αυτό σημαίνει, όπως μου μεταφέρθηκε χαρακτηριστικά, πως το ριάλιτι μαγειρικής θα είναι στον αέρα μόνο δυο μέρες την Μεγάλη Εβδομάδα, την Δευτέρα και την Τρίτη!

Ακόμα, όπως μου ανέφεραν οι έγκυρες πηγές μου μέσα από το κανάλι... άρα μιλάμε για σίγουρα πράγματα, το προγραμματισμένο Master Class της Κυριακής του Πάσχα δεν θα πραγματοποιηθεί!

Με λίγα λόγια, μετά την Μεγάλη Δευτέρα και μεγάλη Τρίτη που θα προβληθεί κανονικά επεισόδιο μέσα από την συχνότητα του STAR, το παιχνίδι θα επιστρέψει στις οθόνες μας την Δευτέρα του Πάσχα.

Ανάλογη διακοπή στο παιχνίδι θα προχωρήσει ο σταθμός και την εκλογική περίοδο, όπως σας έχω γράψει άλλωστε πρώτη στο Vanda's blog, εδώ και αρκετό καιρό...