Αθηνά Οικονομάκου: Οι πρώτες δηλώσεις για το δεύτερο παιδάκι της! (Βίντεο)

Τα τρυφερά λόγια!

Αθηνά Οικονομάκου: Οι πρώτες δηλώσεις για το δεύτερο παιδάκι της! (Βίντεο)

Δηλώσεις για ένα δεύτερο μωράκι έκανε η Αθηνά Οικονομάκου, λίγους μήνες μετά τον ερχομό του γιου της, καρπό του έρωτας της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Ο ηθοποιός, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Alpha, Happy Day. Διαβάστε παρακάτω...

Η Αθηνά Οικονομάκου, ρωτήθηκε από τους φωτογράφους για τα πάντα και εκείνη απάντησε σε όλα χωρίς δισταγμό. Μεταξύ άλλων, δημοσιογράφος την ρώτησε για το ενδεχόμενο να έρθει και ένα δεύτερο μωράκι στην ζωή της και απάντησε θετικά!

«Εύχομαι κάποια στιγμή να συμβεί! Εύχομαι...» είπε μπροστά στις κάμερες!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αθηνά Οικονομάκου: Έγκυος ξανά η ηθοποιός; Όλη η αλήθεια για το μεγάλο μυστικό της!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση ότι η Αθηνά Οικονομάκου, η αγαπημένη ηθοποιός, είναι έγκυος ξανά, στο δεύτερο παιδί της!

Εγώ στο Vanda's blog του Youweekly.gr σας έχω φυσικά όλο το ρεπορτάζ αλλά και.... παρασκήνιο που κανείς δεν περίμενε! Διαβάστε παρακάτω....


Η αλήθεια είναι, πως μετά το θέμα μου εχτές για την Δούκισσα Νομικού δεν περίμενα να γράψω τόσο σύντομα για εγκυμοσύνη στην showbiz, αλλά η επικαιρότητα με διέψευσε! Η Αθηνά λοιπόν, ακούστηκε έντονα ότι είναι έγκυος και μάλιστα ότι δεν το έχει δημοσιοποιήσει γιατί φοβάται πολύ ότι κάτι μπορεί να πάει στραβά!


Ωστόσο, αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog αναφέρουν πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει!
«Η Αθηνά δεν είναι έγκυος και μάλιστα ένα δεύτερο παιδάκι δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της! Η ίδια, θέλει να αφιερωθεί στον Μάξιμο και στον Φίλιππο και δεν το σκέφτεται καθόλου αυτή την περίοδο! Άλλωστε, μόλις τώρα ξεκίνησε να βρίσκει ξανά τον εαυτό της.... όπως ήταν προ εγκυμοσύνης και είναι πολύ ευτυχισμένη για αυτό!» μου ανέφερε πηγή κοντά στο ζευγάρι οπότε ό,τι ακούτε.... μην το πιστεύετε!

Αθηνά Οικονομάκου: Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό! Στο πλευρό της ο Φίλιππος Μιχόπουλος!

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει η ηθοποιός, Αθηνά Οικονομάκου, με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο να βρίσκεται στο πλευρό της!


Τι συνέβη όμως με την καλλονή; Εγώ στο Vanda's blog του Υοuweekly.gr σας έχω όλο το παρασκήνιο! Διαβάστε παρακάτω...


Από εχτές ήδη, σας είχα ενημερώσει με αποκλειστικό μου θέμα ότι έχουν ξεκινήσει να ακούγονται φήμες πως η ηθοποιός είναι ξανά έγκυος, αλλά και το τι ισχύει τελικά με την είδηση!


Σήμερα, έρχομαι να συνεχίσω το ρεπορτάζ μου για την Αθηνά, αφού οι εξελίξεις είναι ραγδαίες! Η Αθηνά, περνάει πολύ δύσκολες ώρες, γιατί το άτομο που ξεκίνησε να διαδίδει τα ανυπόστατα «κουτσομπολιά» είναι πολύ στενός της φίλος! Η ίδια, είχε εκμυστηρευτεί στον δικό της άνθρωπο, ότι θέλει ένα παιδάκι ακόμα και ότι και ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος, είναι έτοιμος να μεγαλώσουν κι άλλο την οικογένειά τους!


Ωστόσο, όλα έχουν τον χρόνο τους και το ζευγάρι δεν βιάζεται, ούτε αγχώνεται, σε καμία περίπτωση! Αυτή την πληροφορία, την πούλησε κυριολεκτικά σε έντυπα, έναντι μάλιστα μεγάλης αμοιβής, και έτσι ξεκίνησε η παραπληροφόρηση! Η Αθηνά, μόλις έμαθε την προδοσία, έχασε την γη κάτω από τα πόδια της, αφού στο συγκεκριμένο άτομο, είχε τυφλή εμπιστοσύνη! Όπως ήταν αναμενόμενο, τον διέγραψε για πάντα από την ζωή της και πλέον..... προσέχει περισσότερο τι λέει και σε ποιον! Αυτά έχει η ζωή των celebrity.....

Αθηνά Οικονομάκου: Σε πανικό για το μωρό της! Οι φωνές στη μέση του δρόμου και η παράκληση!

Ο φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την Αθηνά Οικονομάκου στην Κηφισιά πραγματικά σε έξαλλη κατάσταση!


Η ίδια, έκανε αμέριμνη την βόλτα της με τον μικρό Μάξιμο όμως ένα περιστατικό την τάραξε τόσο, ώστε άρχισε να φωνάζει! Η Αθηνά, είναι μια από τις ηθοποιούς της νέας γενιάς που έχει ξεχωρίσει αρκετά! Έχει ήθος, ταλέντο και κυρίως δουλεύει αρκετά! Φυσικά, οι κόποι της έχουν ανταμειφθεί αφού η ίδια απολαμβάνει την μεγάλη αγάπη του κοινού και το ενδιαφέρον των φωτογράφων.


Όμως, την ώρα που η Αθηνά βόλταρε με τον μικρό Μάξιμο ένας φωτογράφος την πλησίασε τόσο, ώστε η ίδια πανικοβλήθηκε αφού ο μικρός ξεκίνησε να κλαίει! Φυσικά, ένα μωράκι δεν έχει συνηθίσει τα φώτα της δημοσιότητας και δεν είναι εξοικειωμένος με τον φακό!


Έτσι λοιπόν, ο Μάξιμος είδε έναν άγνωστο κύριο πάνω του και δεν μπορούσε να ηρεμήσει! Η Αθηνά πάντα με ευγένεια προσπάθησε να προστατέψει τον μονάκριβο γιο της και ύψωσε τον τόνο της φωνής της! «Σε παρακαλώ, απομακρύνσου» τόνισε και η επιθυμία της έγινε αμέσως σεβαστή, όπως ανέφερε στο Youweekly.gr περαστικός, ο οποίος εκείνη την ώρα, κοντοστάθηκε να δει τι έχει συμβεί στην μέση της Κηφισιάς, καθώς αναγνώρισε την όμορφη ηθοποιό!

Τέλος καλό, όλα καλά, και το μόνο που έμεινε από το δυσάρεστο και απρόοπτο γεγονός είναι μια φωτογραφία που την δείχνει ξεκάθαρα ταραγμένη! Ιδού λοιπόν:

H Αθηνά Οικονομάκου με τον γιο της, Μάξιμο

Αθηνά Οικονομάκου: Με τσάντα 1.600 ευρώ και το μωράκι της στην αγκαλιά βόλτα στην Κηφισιά!

Εμείς στο Youweekly.gr τσακώσαμε την Αθηνά Οικονομάκου στην Κηφισιά να κάνει βόλτα με το μωράκι της και με τσάντα 1.600 ευρώ!

Εδώ και έναν χρόνο η ζωή της έχει αλλάξει ολοκληρωτικά με τον ερχομό του μικρού Μάξιμου. Όταν, λοιπόν, δεν την κρατάνε μακριά του οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η Αθηνά Οικονομάκου περνάει μαζί του κάθε λεπτό, ενώ εκείνος έχει αρχίσει να μεγαλώνει και να κάνει μάλιστα τα πρώτα του βήματα.

Ενός έτους και δύο εβδομάδων πια, τα γενέθλιά του μονοπώλησαν το ενδιαφέρον της, με τον φακό του Youweekly.gr να πετυχαίνει μαμά και γιο λίγες μέρες αργότερα στην Κηφισιά, με τον Φίλιππο Μιχόπουλο απόντα εκείνη την ημέρα. «Νομίζω πως είναι ένα κράμα μας.

Εμφανισιακά μοιάζει και στους δύο. Ως χαρακτήρας, μέχρι στιγμής, δείχνει να είναι ένα παιδί με πολύ υψηλή αντίληψη, χαρούμενο και επικοινωνιακό. Όταν, βέβαια, κάτι τον ενοχλεί γίνεται και αντιδραστικός...», δήλωνε σε τηλεοπτική της συνέντευξη η ηθοποιός φουσκώνοντας από περηφάνια.

Για χάρη του άλλωστε έχει προσαρμόσει πλήρως το πρόγραμμά της, δίνοντας προτεραιότητα στο μεγάλωμά του και έχοντας περιορίσει μάλιστα την παρουσία της στα γυρίσματα της καθημερινής σειράς του Alpha «Έλα στη θέση μου» σε πέντε ώρες. Παρ' όλα αυτά είναι απόλυτα τυπική στις υποχρεώσεις της, εξ ου και δεν έχει προκύψει κάποιο θέμα με το κανάλι και με την πορεία των γυρισμάτων.

Πώς διατηρεί τη σιλουέτα της

Αθηνά Οικονομάκου: Με τσάντα 1.600 ευρώ και το μωράκι της βόλτα στην Κηφισιά! Αποκλειστικές φωτογραφίες...

Ποιος να το πίστευε πως αυτή η γυναίκα έχει γεννήσει. Και όμως, την ώρα που κρατάει αγκαλιά τον γιο της διαγράφεται η καλλίγραμμη σιλουέτα της. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της η Αθηνά Οικονομάκου είχε αποκαλύψει πως πήρε 23 κιλά, καθώς έτρωγε μεγάλες μερίδες και γλυκά χωρίς ενοχές. Μάλλον το έκανε όμως επειδή γνώριζε πως στη συνέχεια θα τα χάσει σε χρόνο-ρεκόρ και για του λόγου το αληθές, μέσα σε 50 ημέρες είχε χάσει 15 κιλά.

Το μυστικό της: Περιόρισε ξανά τις μερίδες της και πλέον ακολουθεί διατροφή, κάτι που δεν έκανε στο παρελθόν, πριν τη γέννα. Συγκεκριμένα, προτιμάει γεύματα με κοτόπουλο και ψάρι που να συνοδεύονται από φρούτα και λαχανικά, ενώ στον εαυτό της έχει απαγορεύσει τα τηγανητά και τα λιπαρά. Παράλληλα, «λιώνει» στο TRX, αγαπημένη της μορφή γυμναστικής, με τα αποτελέσματα να φαίνονται στους καλογυμνασμένους κοιλιακούς της.

Τι φοράει η ηθοποιός

Η Αθηνά επέλεξε σε styling Νικόλ Παναγιώτου, ζιβάγκο και τζιν από τα H&M (34,99 kai 24,99 αντίστοιχα). Το παλτό είναι H&M (69,99), τα μποτάκια Sante Shoes και η τσάντα Chanel (1.600).

Αθηνά Οικονομάκου: Με τσάντα 1.600 ευρώ και το μωράκι της βόλτα στην Κηφισιά! Αποκλειστικές φωτογραφίες...

Αθηνά Οικονομάκου: Με τσάντα 1.600 ευρώ και το μωράκι της βόλτα στην Κηφισιά! Αποκλειστικές φωτογραφίες...

Αθηνά Οικονομάκου: «Ο Φίλιππος δεν μου έκανε πρόταση γάμου με μονόπετρο αλλά...»

Για την πρόταση γάμου που της έκανε ο Φίλιππος Μιχόπουλος, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και στην εκπομπή Μετά τα μεσάνυχτα η Αθηνά Οικονομάκου.

«Ήμασταν τέσσερα χρόνια μαζί, το περίμενα. Ήξερα πως θα μπορούσε και να συμβεί. Ωστόσο όταν έγινε η πρόταση γέλαγα. Μου λέει αλήθεια σου λέω. Έκανε παραδοσιακή πρόταση γάμου με ένα κοχύλι που είχε βρει στην άμμο. Διαβάστε παρακάτω...

Ήταν αυθόρμητο, δεν ήταν προγραμματισμένο. Δεν το φανταζόταν ούτε ο ίδιος. Για αυτό και εγώ αν έβλεπα μονόπετρο προφανώς και θα ήξερα πως μπήκε σε μια διαδικασία. Λέω βρήκε κοχύλι μου μοιάζει με δαχτυλίδι και μου κάνει πλάκα. Οπότε μέχρι να πειστώ πέρασε πολύ ώρα μέχρι να καταλάβω πως το εννοεί.

Αφού μου έκανε πρόταση γάμου και εννοείται δέχτηκα, μετά συζητήσαμε αν θα κάνουμε πρώτα γάμο ή παιδί. Αποφασίσαμε πως θέλουμε πρώτα παιδί και δεν μας ενδιαφέρει το πρακτικό της υπόθεσης», είπε χαρακτηριστικά η Αθηνά Οικονομάκου. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αθηνά Οικονομάκου: Πόσα casting έκανε για να πάρει τον ρόλο της Ξένιας στην «Ζωή της άλλης»;

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Μετά τα μεσάνυχτα βρέθηκε η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε πόσα casting έκανε για να πάρει τον ρόλο της Ξένιας, στο σήριαλ η Ζωή της Άλλης στo Mega!


Ο αριθμός ήταν τόσο μεγάλος, που ούτε η ίδια η Ελεονώρα δεν το πίστευε!


«Έκανα 30 casting για τον ρόλο! Μάλιστα, αρχικά, με ήθελαν για τον ρόλο της Ελπίδας, της καλής! Δεν φανταζόντουσαν ότι κάνω για την Ξένια, γιατί ήμουν έτσι μικρούλα και ξανθούλα.... Μάλιστα, κάποια στιγμή επειδή με καλούσαν συνέχεια, τους είπα ότι αν δεν τους κάνω, να μην με ξαναφωνάξουν! Και εκείνη τη στιγμή, τόνισαν από την παραγωγή ότι δεν με ήθελαν στο κανάλι! Στο Mega δηλαδή πίστευαν ότι ήμουν πολύ άπειρη και μικρή για το βάρος του ρόλου....»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αθηνά Οικονομάκου: Το καυτό μαγιό της μανούλας που προκάλεσε εγκεφαλικά!

Το καλοκαίρι είναι κοντά και η Αθηνά Οικονομάκου είναι λάτρης της θάλασσας και ειδικά της Μυκόνου, μιας και περνάει τις περισσότερες ημέρες της στο όμορφο νησί. Μπορεί ο καιρός μέχρι στιγμής να μην είναι στα καλύτερα του, ωστόσο, φόρεσε από νωρίς το μαγιό της και προκάλεσε εγκεφαλικά.

Μάλιστα, ανέβασε μερικά στιγμιότυπα στα social media. Διαβάστε παρακάτω...

Η Αθηνά, φόρεσε το μαγιό για την νέα συλλογή κοσμημάτων της για το φετινό καλοκαίρι. Η ηθοποιός πόζαρε στο φακό με το κατάλευκο μαγιό και τα εντυπωσιακά κοσμήματα που έχει σχεδιάσει με τους συνεργάτες της.

Ακόμη και μετά από την πρώτη της εγκυμοσύνη, η ηθοποιός διατηρεί μια άψογη σιλουέτα! Πως καταφέρνει όμως να έχει αυτή την κορμάρα; Φυσικά με σωστή διατροφή και σκληρή γυμναστική!

Αθηνά Οικονομάκου: Η φωτογραφία που έφερε τα πάνω - κάτω στα social media!

Μια φωτογραφία στο προφίλ της Αθηνάς Οικονομάκου στα social media έφερε τα πάνω κάτω, κυριολεκτικά και μεταφορικά!

Η ηθοποιός διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά κι ας είναι μανούλα! Διαβάστε παρακάτω...

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, λοιπόν, δημοσίευσε μια φωτογραφία που κάνει ένα εντυπωσιακό κατακόρυφο! Εκτός από τα πολλά σχόλια που πήρε για τις αθλητικές της ικανότητες αλλά και για το κορμί της, που το έχτισε ξανά από την αρχή μετά την γέννα, πήρε και κάποια σχόλια από followers που ανησύχησαν για το πόσο έχει αδυνατίσει.

Αθηνά Οικονομάκου: Η φωτογραφία που έφερε τα πάνω - κάτω στα social media!

Αν παρατηρήσετε κι εσείς στην φωτογραφία θα δείτε πως διαγράφονται υπερβολικά πολύ τα πλευρά της!

Αθηνά Οικονομάκου: Η φωτογραφία που έφερε τα πάνω - κάτω στα social media!