Τάκης Μόσχος: Ραγδαίες εξελίξεις με την κατάσταση της υγείας του!

Έσκασε τώρα! Η επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου...

Τάκης Μόσχος: Ραγδαίες εξελίξεις με την κατάσταση της υγείας του!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την κατάσταση υγείας του Τάκη Μόσχου!

Τι συμβαίνει; Διαβάστε παρακάτω...

Ενώ πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε μέσω Facebook ότι ο πρωταγωνιστής της θρυλικής ταινίας Γλυκιά Συμμορία, έπεσε σε κώμα μετά από σειρά εγκεφαλικών επεισοδίων και χρειάζεται άμεσα αίμα, με νέα ανακοίνωσή της η σελίδα Γλυκιά Συμμορία - Για Τον Τάκη Μόσχο, αναφέρει πως ευτυχώς ο Τάκης Μόσχος δεν χρειάζεται πλέον αίμα.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Το post για την έκκληση αιμοδοσίας έπρεπε να διαγραφεί μετά τη μεμονωμένη αλλά εμμονική επίθεση που δεχθήκαμε . Ευτυχώς ο Τάκης δεν χρειάζεται πλέον αίμα .

Επειδή η νοσηλεία του συνεχίζεται και τα έξοδα είναι αυξημένα όποιος θέλει και μπορεί να βοηθήσει παραθέτω link με τον τραπεζικό του λογαριασμό ( για να μη μπορεί να αμφισβητηθεί και να κατηγορηθεί για παραποίηση από καμία κακόβουλη ύπαρξη)

Τάκης Μόσχος: Ραγδαίες εξελίξεις με την κατάσταση της υγείας του!

Δύσκολες ώρες για αγαπημένο Έλληνα ηθοποιό! Η δημόσια έκκληση!

Δύσκολες ώρες βιώνει εδώ και λίγες ημέρες ο Τάκης Μόσχος, ο πρωταγωνιστής της θρυλικής ταινίας Γλυκιά Συμμορία, του ΄80. Ο γνωστός ηθοποιός, νοσηλεύεται εδώ και έναν περίπου μήνα σε δημόσιο νοσοκομείο χτυπημένος από διπλό εγκεφαλικό.

Σε λίγες ημέρες ο Τάκης Μόσχος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Σκόπελο, παίρνει εξιτήριο και θα χρειαστεί να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης. Άνθρωποι από το στενό του περιβάλλον έκαναν δημόσια έκκληση για βοήθεια.

Συγκεκριμένα το efimerida-sporades αναφέρει:
«Με διπλό εγκεφαλικό ο ηθοποιός Τάκης Μόσχος, μας πληροφόρησαν τα πρωτοσέλιδα και μέχρι εκεί… Μετά τί γίνεται, όταν σβήσουν τα φώτα της γιορτής;

Ο Τάκης σε λίγες ημέρες βγαίνει από τον “Ευαγγελισμό” και θα χρειαστεί να βρεθεί σε κέντρο αποκατάστασης... και όταν με το καλό τα καταφέρει, θέλει να επιστρέψει στην αγαπημένη του Σκόπελο. Όλα αυτά εύκολα διαβάζονται, αλλά δύσκολα γίνονται, αφού όπως είναι γνωστό ο Τάκης δεν έχει οικονομικούς πόρους και χρειάζονται χρήματα… Χρήματα και ένα σπίτι για να μείνει στη Σκόπελο.

Όσοι φίλοι γνώρισαν τον Τάκη, οι θεατρόφιλοι που χειροκρότησαν την προσπάθειά του στον ΟΡΦΕΑ, αλλά και στη Σκιάθο και την Αλόννησο, όπου παίχθηκαν έργα με την ΕΘΟΣ και θέλουν να βοηθήσουν μπορούν να καταθέσουν οποιοδήποτε ποσό στον προσωπικό λογαριασμό του Τάκη, στην Τράπεζα Πειραιώς:

GR36 0172 1530 0051 5304 6514 954
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΟΣ

Δεκτή και οποιαδήποτε άλλη προσφορά για κατοικία κλπ.

Για περισσότερες πληροφορίες:
ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ 6973 056 900
ΠΑΤΣΗ ΜΑΓΔΑ 6982 734 750».