Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

ΣΚΑΙ: Ο Αντώνης Κανάκης κυριολεκτικά «αδειάζει» το κανάλι!

Τι συνέβη;

ΣΚΑΙ: Ο Αντώνης Κανάκης κυριολεκτικά «αδειάζει» το κανάλι!
News 16.04.2019 09:11

Ε ναι ο Αντώνης Κανάκης «αδειάζει»το κανάλι πραγματικά! Και θα το καταλάβετε μόλις διαβάσετε το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ στο site μας το Youweekly.gr!

Ξεκινάμε με την είδηση που αφορά το Ράδιο αρβύλα και τον Αντώνη Κανάκη. Διαβάστε παρακάτω...

Εχθές Δευτέρα αρχή της εβδομάδας η εκπομπή του γνωστού παρουσιαστή έκανε τα καλύτερα νούμερα στο δυναμικό κοινό από όλο το κανάλι!

Και όχι μόνο αυτό έκανε τα καλύτερα νούμερα σε μία εκπομπή που έπαιξε μετά το Survivor Ελλάδα Τουρκία που κάνει τα χειρότερα νούμερα από την ημέρα που ξεκίνησε.

Και το πιο ωραίο...

Ο Αντώνης Κανάκης δεν κάνει μόνο τα καλύτερα νούμερα στο Σκάι κάνει και τα καλύτερα νούμερα σε όλη την βραδινή ζώνη και είναι πρώτη εκπομπή!

21,2 έφτασε εκπομπή του στο δυναμικό κοινό της τηλεθέασης και ξεκινάει με 11,3 14,9 20,2 24,6 28,8 30,1 22,8 26,0!

Μιλάμε ότι ο Αντώνης Κανάκης βάζει τα γυαλιά στο κανάλι και τους δείχνει πως μία εκπομπή μπορεί να κάνει νούμερα χωρίς να είναι πανάκριβη χωρίς να έχει εκατοντάδες συντελεστές χωρίς πανάκριβους παρουσιαστές αλλά πάνω απ’ όλα με φαντασία και σκληρή δουλειά!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή μέρος ή στο σύνολο του συγκεκριμένου θέματος!

Αντώνης Κανάκης: Αυτή είναι η γυναίκα του που είναι εξαφανισμένη στα ΜΜΕ!

Σίγουρα κάτι που πολύ λίγοι γνωρίζουν, είναι το ποια είναι η σύντροφος του Αντώνη Κανάκη! Η εξαφανισμένη γυναίκα που έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους, και τηρεί πολύ χαμηλό προφίλ στα ΜΜΕ.


Το Youweekly.gr έψαξε και βρήκε όχι μόνο εκείνη... αλλά και τι είχαμε γράψει αρκετά χρόνια πριν!

Ιδού λοιπόν:


«Μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της συντρόφου του Αντώνη Κανάκη, πολλοί ήθελαν να αποθανατίσουν το ζευγάρι. Ειδικά την περασμένη Τετάρτη, όπου η Επιστήμη γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Ωστόσο ο παρουσιαστής δεν τους έκανε την χάρη και έφυγε από το μαιευτήριο χωρίς κανείς να τον υποψιαστεί. Και μπορεί μέχρι τώρα να κρατούσε την προσωπική του ζωή κρυφή, οι πρώτες φωτογραφίες της 28χρονης συντρόφου του, μόλις κυκλοφόρησαν.


Κατά την διάρκεια διακοπών τους, το Mykonos Live τους εντόπισε -όπως όλους τους διάσημους άλλωστε- και κάπως έτσι έγιναν τα αποκαλυπτήρια της Επιστήμης. Μάλιστα το βίντεο, κάποια στιγμή ακούγεται να λέει ο παρουσιαστής: «Που είναι η Έπη;». Έτσι φωνάζουν την Επιστήμη όλοι οι φίλοι της.»


Εμείς στο Youweekly.gr λοιπόν, βρήκαμε και τότε αλλά και τώρα... φωτογραφίες της καλλονής επιστήμης:

undefinedΗ σύντροφος του Αντώνη Κανάκη, επιστήμη

Η σκληρή ανακοίνωση στα ΜΜΕ της συντρόφου του Αντώνη Κανάκη

Η Επιστήμη Μπόνου, σύντροφος του Αντώνη Κανάκη και μητέρα του 8 μηνών παιδιού του απευθύνθηκε για πρώτη φορά στα ΜΜΕ,με μια σκληρή ανακοίνωση.

Αφορμή για αυτή την ανακοίνωση στάθηκε το γεγονός ότι παπαράτσι φωτογράφησαν την ίδια και το παιδί της σε ιδιωτικές στιγμές και μέσω αυτής προσπαθεί να μπλοκάρει τη δημοσιοποίησή τους, όπως προκύπτει από όσα αναφέρονται.

Ο παρουσιαστής και η σύντροφός του, οι οποίοι έγιναν για πρώτη φορά γονείς πριν 8 μήνες, κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την κόρη τους και την προσωπική τους ζωή, και μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει μαζί καμία δημόσια εμφάνιση.

Αναλυτικά, ακολουθεί η ανακοίνωση της Χριστίνας Παναγουλέα, της δικηγόρου της Επιστήμης Μπόνου:

«Προς

Υπεύθυνους έκδοσης και διευθυντές περιεχομένουσύνταξης εντύπων και ηλεκτρονικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και τηλεοπτικών διαδικτυακών εκπομπών, ιστοσελίδων, sites, blogs, ιστοτόπων κ.λ.π.

Κυρίες και Κύριοι

Τις τελευταίες 2 ημέρες η εντολέας μου κα Επιστήμη Μπόνου παρατήρησε επίμονες απόπειρες από φωτογράφους (παπαράτσι), να αποτυπώσουν αυτήν και το ανήλικο (βρέφος 8 μηνών) τέκνο της σε στιγμές απολύτως ιδιωτικού βίου τους.

Επιθυμώ για λογαριασμό της, αλλά και για το ανήλικο τέκνο της, να σας γνωστοποιήσω ότι η λήψη αυτών των φωτογραφιών έγινε χωρίς την απαιτούμενη από την ίδια άδεια και εφόσον σας προταθούν για δημοσίευση από το μέσο έντυπο σας, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτό συνιστά παράνομη πράξη.

Η εντολέας μου ρητώς δηλώνει ότι δεν επιθυμεί κανενός είδους δημοσιότητα, καθώς, δικαιολογημένα θεωρεί ότι δεν συνιστά «δημόσιο» πρόσωπο.

Το ίδιο ισχύει, προφανώς και για το ανήλικο τέκνο της.

Συνεπώς και προς το σκοπό προστασίας των δικαιωμάτων της εντολέως μου, σας ενημερώνω πως, επειδή τυχόν φωτογραφίες που απεικονίζουν την ίδια και το παιδί της (μαζί ή μεμονωμένα), έχουν ληφθεί ή θα ληφθούν στο μέλλον χωρίς την άδεια – συναίνεση της, η κυρία Επιστήμη Μπόνου δεν συναινεί σε καμία μορφή δημοσίευσης – αναδημοσίευσης, διακίνησης, προβολής φωτογραφιών με αυτό το περιεχόμενο, είτε τώρα, είτε στο μέλλον.

Με την πεποίθηση ότι θα σεβαστείτε την ηθικά αλλά και νομικά κατοχυρωμένη επιθυμία της, σας μεταφέρω ήδη τις ευχαριστίες της.

Η πληρεξούσια δικηγόρος

Χριστίνα Παναγουλέα»

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αντώνης Κανάκης: Για ποιον λόγο κρύβει την οικογένειά του;

Power of love: Το τρολάρισμα του Αντώνη Κανάκη και η απίστευτη απάντηση στο Instagram!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share