Δύσκολες στιγμές γνωστού Έλληνα τραγουδιστή! Το σοβαρό πρόβλημα υγείας και ο αλκοολισμός!

Η εξομολόγηση για τις δύσκολες ώρες που πέρασε!

Δύσκολες στιγμές γνωστού Έλληνα τραγουδιστή! Το σοβαρό πρόβλημα υγείας και ο αλκοολισμός!

Μια εξομολόγηση για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε έκανε ο τραγουδιστής, στο Happy Day για το πρόβλημα υγείας και τον αλκοολισμό.

Ο λόγος για τον Λευτέρη Βαζαίο ο οποίος, μίλησε μεταξύ άλλων για την εξάρτησή του από το αλκοόλ, την οποία ξεπέρασε, αλλά και το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε. Διαβάστε παρακάτω...

«Έγινε όπως τα λέω εγώ, όχι όπως τα είπαν άλλοι. Το ξεπέρασα με πολύ δικό μου τρόπο και είμαι πάλι εδώ» ανέφερε για την εξάρτηση που είχε στο αλκoόλ, ενώ για το πρόβλημα υγείας είπε πως γράφτηκαν πολλά ψέματα για τα όσα πέρασε και κινήθηκε νομικά για τις υπερβολές που γράφτηκαν.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δύσκολες στιγμές για πασίγνωστο τραγουδιστή! Η δημόσια ανακοίνωση!

Δύσκολες στιγμές περνάει ο τραγουδιστής με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει!

Ο λόγος για τον Μικ Τζάγκερ, ο οποίο ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες συναυλίες με το συγκρότημα. Διαβάστε παρακάτω...

undefined

Ο τραγουδιστής έχει ένα πρόβλημα με την καρδιά του και μέσα στην εβδομάδα θα μπει στο χειρουργείο για αντικατάσταση βαλβίδα στην καρδιά του.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε ένα κείμενο στο οποίο ο ίδιος με την σειρά του, θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από τους θαυμαστές του.

undefined

Δύσκολες ώρες για πασίγνωστο τραγουδιστή! Οδηγείται εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

Έσκασε τώρα: Αυτοκτόνησε πασίγνωστος τραγουδιστής!

Έσκασε μόλις τώρα! Πασίγνωστος τραγουδιστής αυτοκτόνησε!

Ο Βέγα Χιλ ανέφερε ότι κατηγορήθηκε από κάποιον ανώνυμα μέσω του #MeTooMusicosMexicanos ότι κακοποίησε και παρενόχλησε μία γυναίκα όταν εκείνη ήταν 13 ετών! Διαβάστε παρακάτω...

Ενας διάσημος Μεξικανός αστέρας της μουσικής, ο Αρμάντο Βέγα Χιλ, που κατηγορήθηκε στο Twitter για τη σεξουαλική κακοποίηση ενός 13χρονου κοριτσιού βρέθηκε νεκρός χθες Δευτέρα, αφού προφανώς αυτοκτόνησε, ανακοίνωσε η εισαγγελία του Μεξικού. Ο 63χρονος Βέγα Χιλ ήταν ιδρυτής και μπασίστας του ροκ συγκροτήματος Botellita de Jerez που σχηματίστηκε τη δεκαετία 1980.

Το πτώμα του βρέθηκε στο σπίτι του στο κέντρο της πόλης του Μεξικού, σύμφωνα με την εισαγγελία. Λίγο νωρίτερα ο Χιλ είχε αναρτήσει μήνυμα στον λογαριασμό του στο Twitter στο οποίο δήλωνε αθώος στις καταγγελίες που είχαν γίνει εναντίον του και ανέφερε την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει.

Ο Βέγα Χιλ ανέφερε ότι κατηγορήθηκε από κάποιον ανώνυμα μέσω του #MeTooMusicosMexicanos ότι κακοποίησε και παρενόχλησε μία γυναίκα όταν εκείνη ήταν 13 ετών. Διαβάστε επίσης για τον θάνατο πασίγνωστης ηθοποιού και πρωταγωνίστριας!

«Ένα κορίτσι με κατηγόρησε για επίθεση και παρενόχληση. Ισχυρίζεται ότι αυτό συνέβη όταν ήταν 13 ετών κάτι που καθιστά όλο αυτό σοβαρό, πολύ σοβαρό. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι αυτή η κατηγορία είναι ψευδής», τόνισε στην ανάρτησή του ο Βέγα Χιλ.

Έσκασε τώρα: Αυτοκτόνησε πασίγνωστος τραγουδιστής!

«Η ζωή μου έχει σταματήσει, δεν υπάρχει διέξοδος. Γνωρίζω ότι στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης δεν έχω κανένα μέσο να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, όλα θα χρησιμοποιηθούν εναντίον μου», συνέχισε.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ο θάνατός μου δεν είναι ομολογία ενοχής, αντιθέτως είναι μια ακραία δήλωση της αθωότητάς μου. Θέλω απλώς να καθαρίσω τον δρόμο τον οποίο θα ακολουθήσει στο μέλλον ο γιος μου», υπογράμμισε.

«Είναι καλύτερο ένα φρικτό τέλος από μια φρίκη χωρίς τέλος», κατέληγε το μήνυμα του Βέγα Χιλ.

«Ήταν πραγματικά λυπημένος και εξοργισμένος, δεν ήξερε πώς να καθαρίσει το όνομά του. Έλεγε ότι δεν είναι ένοχος (...) ανησυχούσε για το πώς θα τα πάρει όλα αυτά ο γιος του», δήλωσε η Πάολα Ερνάντες εκπρόσωπος του συγκροτήματος Botellita de Jerez.

Σύμφωνα με τα μεξικανικά μέσα ενημέρωσης ο λογαριασμός στο Twitter @MeTooMusicaMx είχε φιλοξενήσει πρόσφατα μαρτυρίες θυμάτων σεξουαλική επίθεσης που διαπράχθηκαν στη μουσική σκηνή του Μεξικού. Πρόσφατα είχε αναρτηθεί στον λογαριασμό αυτό ένα ανώνυμο κείμενο στο οποίο μία γυναίκα ισχυριζόταν ότι είχε παρενοχληθεί σεξουαλικά από τον Βέγα Χιλ πριν δέκα χρόνια, όταν ήταν 13 ετών. Ο λογαριασμός αυτός στο Twitter εξακολουθεί να είναι ενεργός, όμως έχει αφαιρεθεί η εν λόγω μαρτυρία.

Στο μεταξύ η αυτοκτονία του Βέγα Χιλ προκάλεσε αντιπαράθεση στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης στο Μεξικό. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι αν ήταν αθώος θα έπρεπε να προσπαθήσει να καθαρίσει το όνομά του μέσω της δικαιοσύνης, ενώ άλλοι επισημαίνουν ότι η κοινή γνώμη, κυρίως η διαδικτυακή, τον θεωρούσε ήδη ένοχο και είχε αμαυρώσει τη φήμη του.

Πένθος στο ΣΚΑΙ! Έφυγε από την ζωή ο Βασίλης Λυριτζής!

Πένθος στον δημοσιογραφικό κόσμο και στο κανάλι ΣΚΑΙ με την απώλεια του Βασίλη Λυριτζή.

Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης (2/4) ο δημοσιογράφος Βασίλης Λυριτζής.

Ο Βασίλης Λυριτζής πέθανε χτυπημένος από τον καρκίνο μετά από νοσηλεία σε νοσοκομείο.

Την είδηση ανακοίνωσε ο επί χρόνια συνεργάτης του και κουμπάρος του, Δημήτρης Οικονόμου, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

«Είναι σαν να έχασα τον αδερφό μου. Είναι ένα πάρα πολύ βαρύ πλήγμα για μένα, αυτό μόνο μπορώ να πω» είπε χαρακτηριστικά.

Πένθος στο ΣΚΑΙ! Έφυγε από την ζωή ο Βασίλης Λυριτζής!