Βόμβα! Γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια γέννησε και δεν το πήρε είδηση κανείς!

Έσκασε πριν από λίγο!

Βόμβα! Γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια γέννησε και δεν το πήρε είδηση κανείς!

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως γνωστή παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης έγινε για πρώτη φορά μαμά και δεν το πήρε κανείς είδηση.

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από τα social media με μια φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο. Διαβάστε παρακάτω...

Χθες, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της ΕΡΤ Μαίρη Πολλάλη, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον σύζυγό της, Μάνο Ρουσουνέλο.

Ο κοσμηματοπώλης, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια οικογενειακή φωτογραφία τους μέσα από το μαιευτήριο.

Baby boom στην showbiz! Γέννησε γνωστή ηθοποιός!

Το τρίτο της παιδί γέννησε η ηθοποιός και μεγάλωσε την οικογένεια της κατά ένα μέλος.

Την αποκάλυψη έκανε με την φωτογραφία του νεογέννητου. Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για την ηθοποιός, Teresa Palmer, η οποία αποκάλυψε το ευχάριστο γεγονός στα social media γράφοντας «Το όμορφο κοριτσάκι μας, η Poet Lake Palmer, γεννήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στις 12 Απριλίου. Είναι καθαρή μαγεία, νιώθουμε σαν να είμαστε σε ένα όνειρο».

Baby boom στην showbiz

Η Teresa Palmer και ο σύζυγός της , Mark Webber έχουν ακόμα δύο γιους, τον 2χρονο Forrest και τον 5χρονο Bodhi, ενώ ο Webber έχει έναν 10χρονο γιο από τον προηγούμενό του γάμο της.

Baby boom στην showbiz

Συναγερμός στο παλάτι! Γέννησε η Μέγκαν Μαρκλ; Ντοκουμέντο...

Συναγερμός έχει σημάνει μιας και υπάρχουν έντονες φήμες πως η Μέγκαν Μάρκλ γέννησε!

Αφορμή στάθηκε η ανακοίνωση της βασιλικής οικογένειας η οποία έλεγε ότι πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ επιθυμούν να κρατήσουν ιδιωτικό το γεγονός της γέννησης του βασιλικού μωρού. Διαβάστε παρακάτω...

Τα βρετανικά ΜΜΕ ήδη αρχίζουν και διαβάζουν πίσω από τις γραμμές και κάποιοι θεωρούν δεδομένο ότι το βασιλικό μωρό έχει έρθει ήδη στον κόσμο.

undefined

Υπάλληλος του παλατιού δήλωσε στο Bazaar.com ότι η Μέγκαν Μαρκλ εξακολουθεί να εργάζεται ακόμη και αν δεν εμφανίζεται δημοσίως και ότι δεν έχει βγει ακόμη σε άδεια μητρότητας. Η Μέγκαν Μαρκλ βγήκε σε άδεια μητρότητας στις 20 Μαρτίου, σύμφωνα με αναφορές. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο πρίγκιπας Χάρι εξακολουθεί να συμμετέχει σε βασιλικές υποχρέωσεις κοντά στο Λονδίνο.

Δεδομένου ότι η ανακοίνωση από το παλάτι του Μπάκιγχαμ έρχεται σχεδόν ένα μήνα μετά την τελευταία βασιλική υποχρέωση στην οποία εμφανίστηκε η Μέγκαν Μαρκλ, οι φαν της βασιλικής οικογένειας συμπεραίνουν ότι το βασιλικό μωρό θα έρθει σύντομα στον κόσμο, αν δεν έχει έρθει ήδη.