Χριστίνα Παππά - κύκλωμα κοκαΐνης: "Ήμουν ζωντανή νεκρή! Εύχομαι να..." (Βίντεο)

Ξεσπά μετά την αθώωση της! Πάγωσε η Στεφανίδου με τις δηλώσεις της!

Χριστίνα Παππά - κύκλωμα κοκαΐνης:

"Ήμουν ζωντανή νεκρή! Εύχομαι να..."- Συγκλονίζει η Χριστίνα Παππά με τις δηλώσεις της για την υπόθεση του κυκλώματος κοκαΐνης στο Κολωνάκι!

Η ηθοποιός εμφανίστηκε μετά την αθώωσή της στο πλατό του ΣΚΑΙ, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όσο καιρό δεν είχε ξεκαθαριστεί τι συμβαίνει με την συγκεκριμένη υπόθεση. Διαβάστε παρακάτω...

«Ξέρω πως ήταν δύο χρόνια. Τα πιο άσχημα χρόνια της ζωής μου. Εύχομαι ούτε στον χειρότερο εχθρό μου να μη συμβεί. Ήμουν για πρώτη φορά στη ζωή μου σαν ζωντανή νεκρή. Δεν μπορώ να το περιγράψω όλο αυτό. Από τον Θεό θα το βρούνε. Θα το βρουν μπροστά τους. Τον Δημήτρη τον μεγάλωσα μόνη μου από 16 χρονών και έδωσα τα πάντα για αυτό το παιδί. Φαντάσου να βλέπω τον γιο μου στο ειδώλιο. Εύχομαι σε καμία μητέρα να μη βιώσει τέτοιο πράγμα. Ανέβηκε να απολογηθεί και τα είχε χαμένα. Άλλα τον ρωτούσαν και άλλα απαντούσε. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Όποιος έχει λάθος δεν μιλάει. Για τον γιο μου το είπα, κόβω το χέρι μου. Απέναντι στον Δημήτρη νιώθω ενοχές. Όφειλα να τον προστατέψω».

Έξαλλη η Χριστίνα Παππά! «Τους τρώει μέσα τους το κακό σκουλήκι»!

Μια δημόσια ανάρτηση κόλαφο έκανε η Χριστίνα Παππά!

Η ηθοποιός φαίνεται πως είναι έξαλλη με κάποιο γεγονός και θέλησε να κάνει μια δημοσίευση όλο νόημα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Χριστίνα Παππά, δημοσίευσε ένα κείμενο, μοιράζοντας με τους διαδικτυακούς της φίλους τα συναισθήματα της, τα οποία δεν ήταν και ιδιαίτερα ευχάριστα.

«Μερικά άτομα είναι σαν τα σάπια μήλα… τους τρώει μέσα τους το κακό σκουλήκι της ζήλιας και της κακομοιριάς και δεν θέλουν να δουν καλό σε κανέναν», έγραψε η φωτογραφία που μοιράστηκε, ενώ έγραψε στην λεζάντα της: «Μακριά από αυτά τα λίγα άτομα !! Αν μπορούμε να τους ξεχωρίσουμε στην καθημερινότητα μας!!».

Χριστίνα Παππά ανάρτηση