Ο Γιώργος Γιαννόπουλος ξαναχτυπά! «Χ#στήκαμε αν πάω με μικρές!»

Η ατάκα φωτιά που άφησε κάγκελο τους πάντες!

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος ξαναχτυπά! «Χ#στήκαμε αν πάω με μικρές!»

Ξαναχτύπησε ο γνωστός ηθοποιός, Γιώργος Γιαννόπουλος μετά την δήλωσή του ότι «««Πάω» με μικρές για να παίρνω πνοή. Με τη θεία μου θα «πάω;», που είχε κάνει πριν λίγο καιρό σε τηλεοπτική εκπομπή!


Ο ίδιος, σχολίασε τι συνέβη και δεν δίστασε να απαντήσει αν ενοχλήθηκε με τον αρνητικό σχολιασμό που έγινε γύρω από αυτή. Διαβάστε παρακάτω...

Ενοχλήθηκες όταν σχολιάστηκαν αρνητικά οι δηλώσεις σου, ότι είχες σχέσεις με μία 22χρονη κι έγινε λόγος για τη διαφορά ηλικίας που είχατε;


«Τους συγχωρώ, γιατί το μυαλό τους έφτανε μέχρι αυτό το επίπεδο. Αυτό γράψε. Τι άλλο να πω; Δηλαδή ο άνθρωπος φαίνεται από την ηλικία; Μπορεί κάποιος να είναι 20 ετών και να μπορεί να επικοινωνήσει με το σύμπαν, με όλους. Έτσι κι εγώ, επικοινωνώ με ένα κορίτσι 20 ετών. Τι το κάναμε θέμα; Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι, με ποιαν πάει και με ποιαν δεν πάει ο Γιαννόπουλος. Δεν αφορά κανέναν. Έχουμε κι άλλα προβλήματα. Ως εκεί έφταναν τα μυαλά τους. Γιατί υποτιμάμε αυτή την ηλικία κι αυτή την επιλογή, η οποία θα φέρει το επόμενο που είναι πιο προοδευτικό από το προηγούμενο; Είτε λέγεται πολιτική, είτε φιλοσοφία, είτε καλλιτεχνία», λέει ο ηθοποιός στο Down Town Κύπρου.

Η ατάκα πασίγνωστου ηθοποιού που θα συζητηθεί! «Ξέρεις τι είναι να έρχεται γιαγιά να σε φιλάει και να σε σαλιώνει...»

Ο αγαπημένος ηθοποιός σε συνέντευξη του, μίλησε για την αγάπη που εισπράττει από τον κόσμο!

Ο ίδιος, παραχώρησε συνέντευξη στη «Φωλιά των Κου Κου» και αναφέρθηκε μεταξύ των άλλων και σε όσα του έχουν συμβεί από εκδηλώσεις αγάπης του κόσμου.

Ο λόγος για τον Γιώργο Γιαννόπουλο, που είπε χαρακτηριστικά:

«Είναι αστείο να με κυνηγάνε στο δρόμο για αυτόγραφο στην περιοδεία. Ειδικά τα παιδάκια είναι και συγκινητικό από τη μία, αλλά είναι και κουραστικό.

Το προσπερνάω το κουραστικό, να είναι καλά οι άνθρωποι, έχουμε πραγματικά εισπράξει μεγάλη αγάπη.

Αλλά να σε κυνηγάνε εκεί που τρως. Είναι πολλά… Ξέρεις τι είναι να τρως και να έρθει μια γιαγιά και να σε φιλάει και να σε σαλιώνει;

Εντάξει το προσπερνάς, πας πλένεσαι, τι να κάνουμε; Το αποτέλεσμα είναι η αγάπη που παίρνεις και είναι πάνω από όλα αυτό»