Ελένη Καρποντίνη - Βασίλης Λιάτσος: Ο γιος τους έγινε 10 μηνών! Η τρυφερή φωτογραφία στα social media...

Λιώσαμε!

Ελένη Καρποντίνη - Βασίλης Λιάτσος: Ο γιος τους έγινε 10 μηνών! Η τρυφερή φωτογραφία στα social media...

Ο Βασίλειος Λιάτσος και η Ελένη Καρποντίνη, έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια! Ο μικρός τους γιος τους έγινε 10 μηνών και οι ευτυχισμένοι γονείς ανέβασαν σχετική φωτογραφία στο Instagram!

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός μαζί με την επίσης δημοσιογράφο σύζυγό του, έχουν φέρει στον κόσμο δυο πανέμορφα αγοράκια και το πρωί της Τρίτης, η υπερήφανη μαμά θέλησε να καλημερίσει τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίζοντας τον Βασίλη Λιάτσο με έναν από τους γιους τους. Διαβάστε παρακάτω...

Ο ίδιος ξαπλωμένος στο σαλόνι του σπιτιού τους αγκαλιασμένος με τον γιο του πόζαρε στον φακό της Ελένης Καρποντίνη. Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Η Ελένη Καρποντίνη είχε αποκαλύψει πως: «Είχα μεγάλο κόμπλεξ με...»

Ελένη Καρποντίνη: Το τρυφερό βίντεο με τον γιο της να λέει τις πρώτες του λέξεις!

Η Ελένη Καρποντίνη πόσταρε στο instagram ένα βίντεο με τον μικρό της γιο να λέει τις πρώτες του λεξούλες!

Το πιο γλυκό βίντεο.

Ο μικρούλης έλεγε τη λέξη «μπαμπάς», όμως η Ελένη Καρποντίνη έγραψε πως: «Μαμά είπε αλλά δεν το προφέρει καλά. My baby boy».

Δείτε το βίντεο:

Βασίλης Λιάτσος - Ελένη Καρποντίνη: Οικογενειακές στιγμές για το ζευγάρι - Τα ψώνια και τα παιχνίδια με τον γιο τους στο εμπορικό κέντρο

Σε γνωστό εμπορικό κέντρο απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τον Βασίλη Λιάτσο αγκαλιά με την σύζυγο του Ελένη Καρποντίνη και τον λίγων μηνών γιο τους.

Το ζευγάρι αν και ιδιαίτερα κουρασμένο αφού ο μικρός Λιάτσος τους κρατάει άγρυπνους τα βράδια έκανε την βόλτα του και έκατσε για αρκετή ώρα στο εμπορικό.



Η Ελένη μάλιστα, κράταγε στα χέρια της και έναν καφέ, μια μικρή απόλαυση της καθημερινότητας που πλέον σπάνια χαρίζει στον εαυτό της αφού ο μικρός της γιος είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα της.