Μαίρη Συνατσάκη: Καρφώνει ξανά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Το σχόλιο όλο νόημα....

Την άδειασε.... χωρίς πολλά πολλά!

Μαίρη Συνατσάκη: Καρφώνει ξανά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Το σχόλιο όλο νόημα....

Η Μαίρη Συνατσάκη, κάρφωσε ξανά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, λίγο μετά τα Madwalk!


Την Κυριακή το βράδυ το MadWalk προβλήθηκε μέσα από την συχνότητα του Alpha και μία διαδικτυακή φίλη της Μαίρης Συνατσάκη, θέλησε να εκφράσει δημόσια την προτίμησή της προς το πρόσωπο της παρουσιάστριας... έναντι εκείνου της Ηλιάνας! Διαβάστε παρακάτω....

«Σαν εσένα στα Madwalk καμία», έγραψε χαρακτηριστικά με την Μαίρη Συνατσάκη να απαντάει με ένα γλυκό emoticon γεμάτο καρδούλες. Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Το σχόλιο της Μαίρης Συνατσάκη για τα Madwalk

Madwalk 2019 - παρασκήνιο: Η ντίβα Μαίρη Συνατσάκη και ο "καυγάς" με την Παπαγεωργίου στα καμαρίνια!

Το βράδυ της Δευτέρας έγιναν τα Madwalk και το Youweekly.gr έχει όλο το παρασκήνιο για την Μαίρη Συνατσάκη και για ότι έγινε με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στα καμαρίνια, όταν δεν τους έβλεπε κανείς... ή μάλλον, σχεδόν κανείς!

Η Ηλιάνα "έκλεψε" την θέση της παρουσιάστριας από την Μαίρη, μιας και τόσα χρόνια η Συνατσάκη ήταν η κορυφή του show.

Όσο κι αν η Μαίρη Συνατσάκη μπροστά στις κάμερες προσπάθησε να το παίξει χαλαρή και πως δεν έχει κανένα θέμα που πλέον είναι απλά θεατής του catwalk:

Madwalk 2019 - παρασκήνιο: Η ντίβα Μαίρη Συνατσάκη και ο

Μαίρη Συνατσάκη: Οι ατάκες - φωτιά για την παρουσία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στα Madwalk! (Βίντεο)

Εγώ στο Vanda's blog, θα σας αποκαλύψω τι νιώθει πραγματικά μιας και οι πράξεις της εχθές στον χώρο του show φανέρωσαν πως... κάθε άλλο παρά χαλαρή δεν είναι!

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες η Μαίρη Συνατσάκη κυκλοφορούσε στον χώρο λες και ήταν η βασίλισσα Ελισάβετ, "εγώ είμαι και καμιά άλλη"! Κοιτούσε από δω κι από κει με ύφος 100 καρδιναλίων και προσπαθούσε να χαιρετήσει όσο περισσότερους μπορούσε για να δείξει την... "χαλαρότητα" της!

Madwalk 2019 - παρασκήνιο: Η ντίβα Μαίρη Συνατσάκη και ο

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές μου αποκάλυψαν πως Ηλιάνα και Συνατσάκη όλο το βράδυ δεν αντάλλαξαν ούτε μια κουβέντα και σε κάποια φάση, που η Συνατσάκη βρέθηκε για λίγα λεπτά στα καμαρίνια η Παπαγεωργίου πέρασε από κοντά της σχεδόν τρέχοντας γιατί βιαζόταν και την σκούντηξε στον ώμο.

Η αντίδραση της Μαίρης; Δεν γύρισε καν να την κοιτάξει και συνέχισε να περπατάει, όπως που μετέφεραν και σας αποκαλύπτω μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog!

Ουπς... Και θα με ρωτήσετε τώρα... γιατί πήγε αφού δεν ήθελε; Και θα σας απαντήσω πως... έκανε την πιο έξυπνη κίνηση! Έπρεπε να παρευρεθεί στο show αφού τόσα χρόνια ήταν το πρόσωπο - κλειδί της οργάνωσης γιατί η απουσία της θα έκανε πολύ θόρυβο και ήταν κάτι που ήθελε να αποφύγει...

Έρχεται σε λίγο ακόμα ένα καυτό παρασκήνιο για... Παπαγεωργίου - Αργυρό... Κρατάτε μυστικό;