Γιώργος Μαυρίδης: Και όμως έγινε υδραυλικός! Η ανακοίνωσή του....

Όχι, δεν σας κάνουμε πλάκα!

Γιώργος Μαυρίδης: Και όμως έγινε υδραυλικός! Η ανακοίνωσή του....

Και όμως, ο Γιώργος Μαυρίδης έγινε υδραυλικός και το ανακοίνωσε ο ίδιος!


Μπορεί το Nomads μπορεί να πέρασε στην ιστορία, όμως εκείνος και ο Γιώργος Κατσινόπουλος κάνουν ακόμα παρέα και μια συνάντησή τους έγινε η αφορμή για ένα επικό τρολάρισμα! Διαβάστε παρακάτω...

Αυτή τη φορά, ο Κατσινόπουλος μας έκανε να γελάσουμε με τα βίντεο που ανέβασε στα Instastories, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Γιώργος Μαυρίδης, πήρε το ρόλο του υδραυλικού και ξεκίνησε τις εργασίες ανακοινώνοντας πως τον περιμένει μια νέα καριέρα! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γιώργος Μαυρίδης: Η πρώτη φωτογραφία μετά την επιπλοκή στην υγεία του!

Ο Γιώργος Μαυρίδης βρέθηκε ξανά στο νοσοκομείο λόγω επιπλοκής στην υγεία του και τώρα ανέβασε την πρώτη φωτογραφία μετά τη νέα του περιπέτεια.

Πώς είναι η κατάστασή του;

Ο τραυματισμός του Γιώργου Μαυρίδη στη μέση τον ανάγκασε πριν λίγο καιρό να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, με την επέμβαση να ολοκληρώνεται με επιτυχία και να επιστρέφει σπίτι του.

Ωστόσο o Γιώργος Μαυρίδης άρχισε να νιώθει πόνους και διαπιστώθηκε πως έχει μολυνθεί από ενδονοσοκομειακό μικρόβιο και μεταφέρθηκε ξανά στο νοσοκομείο.

Τώρα ο tattoo artist ανέβασε μία φωτογραφία μαζί με τους φίλους του και δείχνει πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση!

Γιώργος Μαυρίδης: Η πρώτη φωτογραφία μετά την επιπλοκή στην υγεία του!

Γιώργος Μαυρίδης: Ο πραγματικός λόγος που μπήκε χειρουργείο! Τι έκανε;

Μάθαμε στο Youweekly.gr, τον πραγματικό λόγο που ο Γιώργος Μαυρίδης μπήκε στο χειρουργείο και εννοείται πως θα το μοιραστώ μαζί σας μέσα από το Vanda's blog!

Μπορεί εδώ και κάτι εβδομάδες να απασχολούσε για την νέα του σχέση με την Πωλίνα Τριγωνίδου, που βέβαια κανείς δεν έχει παραδεχτεί ακόμα αλλά εμείς έχουμε το ρεπορτάζ και είναι διπλοτσεκαρισμένο, αλλά πριν από λίγες ημέρες ο... παρουσιαστής (;) δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία και αποκάλυπτε πως βρίσκεται νοσοκομείο και θα υποβληθεί σε χειρουργείο και όπως καταλαβαίνετε επικεντρωθήκαμε όλοι στο τι έπαθε, τέλος πάντων...

Εννοείται πως θα το μάθαινα! Μου έχει ξεφύγει τίποτα τόσο καιρό και δεν το ξέρω;

Σύμφωνα, λοιπόν, με το αποκλειστικό ρεπορτάζ μου σας αποκαλύπτω μέσα από το Vanda's πως ο Μαυρίδης μπήκε χειρουργείο εξαιτίας ενός τραυματισμού στη μέση, ο οποίος του είχε προκληθεί τότε που έτρεχε στις λάσπες της Μαδαγασκάρης για τις ανάγκες του Nomads!

Όπως αναφέρουν, εξίσου οι ίδιες πηγές, η παραγωγή δεν πλήρωσε τίποτα για την εγχείρηση του Μαυρίδη, τα έξοδα ήταν δικά του! Άδικο θα λέγαμε...