Παναγία των Παρισίων: Η ανάρτηση της Χρηστίδου προκάλεσε μαλλιοτράβηγμα στα social media!

Πόλεμος από σχόλια!

Παναγία των Παρισίων: Η ανάρτηση της Χρηστίδου προκάλεσε μαλλιοτράβηγμα στα social media!

Mια φωτογραφία που ανέβασε η Σίσσυ Χρηστίδου για την μεγάλη φωτιά στην Παναγία των Παρισίων, προκάλεσε μαλλιοτράβηγμα στα social media!


Η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε εκείνη φωτογραφίες από το μοναδικό ταξίδι της στην Πόλη του Φωτός, με τη λεζάντα «Το Παρίσι βρίσκεται στο μυαλό μου» και έφερε... σεισμό! Διαβάστε παρακάτω....


Ο λόγος; Η γνωστή παρουσιάστρια δέχτηκε δεκάδες μηνύματα «Καλά να περάσεις». Αυτό εξόργισε αρκετούς διαδικτυακούς της φίλους καθώς τα συγκεκριμένα άτομα δεν γνώριζαν το τραγικό συμβάν στο ναό και προκλήθηκε πόλεμος! Δείτε τις φωτογραφίες και τα σχόλια:

H φωτογραφία που ανέβασε η Σίσσυ Χρηστίδου για την μεγάλη φωτιά στην Παναγία των Παρισίων
H φωτογραφία που ανέβασε η Σίσσυ Χρηστίδου για την μεγάλη φωτιά στην Παναγία των Παρισίων
H φωτογραφία που ανέβασε η Σίσσυ Χρηστίδου για την μεγάλη φωτιά στην Παναγία των Παρισίων

Μαρία Κορινθίου: Η ανατριχιαστική ανάρτησή της ως «Εσμεράλδα» για την Παναγία των Παρισίων!

Μια ανατριχιαστική ανάρτηση ως Εσμεράλδα έκανε η Μαρία Κορινθίου, για την ανυπολόγιστη καταστροφή στην Παναγία των Παρισίων!


Συγκεκριμένα, η ίδια ανάρτησε μια φωτογραφία από την παράσταση «Η Παναγία των Παρισίων» που βασιζόταν στο αριστούργημα του Βίκτωρος Ουγκώ και στην οποία πρωταγωνιστούσε.


Χωρίς άλλο σχόλιο, παρά μόνο το Notre Dame η Μαρία Κορινθίου ανέσυρε τη φωτογραφία από την παράσταση που ανέβηκε επί δύο σεζόν από το 2011, στο θέατρο Ορφέας. Το ρόλο του Κουασιμόδου είχε ο Κωνσταντίνος Καζάκος. Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Παναγιά των Παρισίων: Η φωτογραφία του Κουασιμόδου που έγινε viral ραγίζει καρδιές!

Η ανάρτηση της Μαρίας Κορινίου ως Εσμεράλδα για την Παναγία των Παρισίων

Σάκης Ρουβάς: Αποκάλυψη! Πως εμπλέκεται με την καταστροφή στην Παναγία των Παρισίων!

Σοκαρισμένος είναι ο πλανήτης από την καταστροφική πυρκαγιά στην Παναγιά των Παρισίων!Πως εμπλέκεται ο Σάκης Ρουβάς

Οι περισσότεροι έχουμε ταυτίσει τον Ναό της Καθολικής Εκκλησίας με το "παιδικό" της Disney και τον ρόλο του Κουασιμόδου! Ξέρετε όμως ποιος Έλληνας είχε χαρίσει την φωνή του στον Γάλλο ήρωα;

Στην πραγματικότητα κάθε άλλο παρά «Κουασιμόδος» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης αφού πρόκειται για έναν από τους πιο γοητευτικούς άντρες της εγχώριας showbiz.

Στην «Παναγία των Παρισίων» όμως, την αγαπημένη,κλασική ταινία κινουμένων σχεδίων, αποδίδει στα ελληνικά τη φωνή του βασικού ήρωα της ταινίας.

Ο καλλιτέχνης αυτός δεν είναι άλλος από τον Σάκη Ρουβά ο οποίος χαρίζει τη φωνή του στην ελληνική μεταγλωττισμένη έκδοση της ταινίας.

Αυτή μάλιστα δεν είναι η μοναδική φορά που ο γνωστός τραγουδιστής-παρουσιαστής και ηθοποιός έχει χαρίσει τη φωνή του σε ταινία κινουμένων σχεδίων.

Ο Σάκης Ρουβάς κρύβεται επίσης πίσω από τη φωνή του Κεραυνού Μακουίν στις ταινίες «Cars» και «Cars 2» που έχουν λατρέψει ουκ ολίγα παιδιά.

Παρακολουθήστε ένα βίντεο-απόσπασμα από την ταινία «Παναγία των Παρισίων» με τον λατρεμένο Κουασιμόδο πίσω από τον οποίο κρύβεται ο Έλληνας καλλιτέχνης.