Γιώργος Μαυρίδης: Έδειξε την τομή του στα social media! Σκληρές εικόνες...

Το κλικ με δική σας ευθύνη!

Γιώργος Μαυρίδης: Έδειξε την τομή του στα social media! Σκληρές εικόνες...

Πριν 20 μέρες ο Γιώργος Μαυρίδης μπήκε στο χειρουργείο προκειμένου να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα που είχε με τη μέση του, όπως σας είχαμε αναφέρει! Σήμερα, έβγαλε τα ράμματα και έδειξε την τομή στα social media!

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής-tattoo artist, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια σειρά από instastories και μας άφησε άφωνους! Διαβάστε παρακάτω...


Ο ίδιος, βρέθηκε στο tattoo studio που διαθέτει στην Θεσσαλονίκη, και την ώρα που ο φίλος και συνεργάτης του, του αφαιρούσε τα ράμματα με μια τανάλια έδειχνε την διαδικασία στο Instagram! Δείτε το βίντεο με την τομή του - Προσοχή σκληρές εικόνες:

Γιώργος Μαυρίδης: Η πρώτη φωτογραφία μετά την επιπλοκή στην υγεία του!

Ο Γιώργος Μαυρίδης βρέθηκε ξανά στο νοσοκομείο λόγω επιπλοκής στην υγεία του και τώρα ανέβασε την πρώτη φωτογραφία μετά τη νέα του περιπέτεια.

Πώς είναι η κατάστασή του;

Ο τραυματισμός του Γιώργου Μαυρίδη στη μέση τον ανάγκασε πριν λίγο καιρό να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, με την επέμβαση να ολοκληρώνεται με επιτυχία και να επιστρέφει σπίτι του.

Ωστόσο o Γιώργος Μαυρίδης άρχισε να νιώθει πόνους και διαπιστώθηκε πως έχει μολυνθεί από ενδονοσοκομειακό μικρόβιο και μεταφέρθηκε ξανά στο νοσοκομείο.

Τώρα ο tattoo artist ανέβασε μία φωτογραφία μαζί με τους φίλους του και δείχνει πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση!

Γιώργος Μαυρίδης: Η πρώτη φωτογραφία μετά την επιπλοκή στην υγεία του!

Γιώργος Μαυρίδης: Σοκάρει η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο! Με σωληνάκια ο παρουσιαστής!

Ο Γιώργος Μαυρίδης, χτες υπεβλήθει σε χειρουργική επέμβαση και ο ίδιος ανακοίνωσε την κατάσταση της υγείας του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο παρουσιαστής, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τους φίλους του, που τον επισκέφτηκαν στο νοσοκομείο, αμέσως μετά την επέμβαση, χωρίς ωστόσο, να είναι γνωστό τι ακριβώς έκανε!

Στο πλευρό του όλοι οι αγαπημένοι του άνθρωποι, οι φίλοι του και μεταξύ αυτών και ο Νίκος Αναδιώτης!

Στη φωτογραφία του Instastory του έγραψε με δόση χιούμορ: "Εντάξει, ξύπνησα και την γλυτώσατε κουφάλες!". Ο ίδιος στο κρεβάτι του... πόνου, με τα σωληνάκια, δείχνει να αναρρώνει και να είναι καλά!

Ο Γιώργος Μαυρίδης στο νοσοκομείο