Σάκης Τανιμανίδης: Τον άφησε κάγκελο ταξιτζής στον Μαϊάμι! Δεν φαντάζεστε τι του είπε...

Του ήρθε από εκεί που δεν το περίμενε!

Σάκης Τανιμανίδης: Τον άφησε κάγκελο ταξιτζής στον Μαϊάμι! Δεν φαντάζεστε τι του είπε...

Στο Μαϊάμι βρέθηκε ο Σάκης Τανιμανίδης για λίγες μέρες και ένας ταξιτζής τον άφησε κάγκελο!


Ο παρουσιαστής του «Survivor Ελλάδα Τουρκία» ξέκλεψε λίγο χρόνο από τα γυρίσματα του ριάλιτι και έκανε την βόλτα του χωρίς να φαντάζεται τι θα γίνει! Διαβάστε παρακάτω...


Ο Σάκης μάλιστα κατά την διάρκεια του ταξιδιού είχε μια συνομιλία που είχε με έναν οδηγό ταξί που τον άφησε... κάγκελο! Συγκεκριμένα, όταν ο οδηγός ρώτησε τον Σάκη από που είναι εκείνος προσπάθησε με λέξεις κλειδιά να του αποκαλύψει την χώρα μας αλλά οι απαντήσεις του οδηγού δεν τον κάλυπταν!

Οι λέξεις «φέτα», «Μύκονος», «Μέγας Αλέξανδρος», «Δώδεκα Θεοί του Ολύμπου» και «Γιάννης Αντετοκούμπο» δεν του έλεγαν κάτι αλλά όταν άκουσε την φράση «οικονομική κρίση» κατάλαβε από ποια χώρα έχει καταγωγή ο Σάκης Τανιμανίδης.


«Μπορείτε να γελάσετε με την καρδιά σας με τις απαντήσεις του φίλου οδηγού, ο οποίος προσπαθεί να μαντέψει από ποια χώρα κατάγομαι! Και στη συνέχεια να βάλετε τα κλάματα μόλις συνειδητοποιήσετε την ωμή πραγματικότητα πως πλέον είμαστε γνωστοί στο εξωτερικό κυρίως λόγω του οικονομικού μας ξεπεσμού! (υπάρχει βέβαια πάντα και η πιθανότητα απλά να πέσαμε στην «περίπτωση») ήταν το σχόλιο του παρουσιαστή! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σάκης Τανιμανίδης: Η μεγάλη στεναχώρια και θλίψη του παρουσιαστή!

Ο Σάκης Τανιμανίδης δημοσίευσε ένα μήνυμα όλο νόημα που συγκινεί! Η μεγάλη στεναχώρια και θλίψη του παρουσιαστή είναι εμφανέστατη...

Τι συνέβη;

Χαμός έχει προκληθεί το τελευταίο 24ωρο με την είδηση πως η Παναγιά των Παρισίων καταστράφηκε ολοσχερώς από μεγάλη πυρκαγιά!

Διάσημοι και μη, μέσα από τα προφίλ της στα social media στέλνουν το δικό τους μήνυμα και μοιράζονται την θλίψη τους για το ιστορικό αυτό μέρος...

Έτσι και ο Σάκης Τανιμανίδης, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για όλο αυτό!

Σάκης Τανιμανίδης: Η μεγάλη στεναχώρια και θλίψη του παρουσιαστή!

"Ότι πιο θλιβερό, η Παναγιά των Παρισίων στις φλόγες! Μακάρι να περιοριστούν οι ζημιές σε αυτό το πανέμορφο μνημείο πολιτισμού!", έγραψε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ και του Survivorστον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και συγκεκριμένα στα instastories του.