Survivor: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε!

Σας το είχαμε γράψει!

Survivor: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε!

Ποιος παίκτης αποχώρησε από το Survivor του ΣΚΑΙ;


Σας το είχαμε γράψει με διαρροή και πέσαμε μέσα! Διαβάστε παρακάτω....

Survivor spoiler: Ποιος είναι ο Έλληνας παίκτης που θα αποχωρήσει από το Survivor;

Είναι ήδη στο ξενοδοχείο και την αποχώρησή του θα τη δούμε την Τρίτη!

Στον τάκο βρέθηκαν ο Τόνι, ο οποίος ψηφίστηκε από τους Έλληνες παίκτες και ο Κυριάκος, ο οποίος ψηφίστηκε από τους αντίστοιχους Τούρκους!

Οι δύο παίκτες, αμέσως μετά το τέλος του χθεσινού επεισοδίου, τέθηκαν στην ψηφοφορία του κοινού και εκείνος που συγκέντρωσε τις πιο λίγες θετικές ψήφους αποχωρεί από το Survivor Ελλάδα Τουρκία!

Ποιος είναι αυτός; ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ!

Survivor spoiler αποχώρηση: Αυτός ο παίκτης φεύγει!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του youweekly.gr, επιτέλους ο Τόνι αποχωρεί! Ο Κυριάκος κατάφερε να συγκεντρώσει αρκετές περισσότερες ψήφους από τον Τόνι και ο τελευταίος φεύγει από το ριάλιτι υπό την ανακούφιση πολλών συμπαικτών και αντιπάλων του!

Survivor spoiler αποχώρηση: Αυτός ο παίκτης φεύγει!

Aυτό είχαμε γράψει από το μεσημέρι κιόλας και πέσαμε μέσα! Ο Τόνι έφυγε με δάκρυα στα μάτια από το παιχνίδι επιβίωσης! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Survivor: Ο Τανιμανίδης άδειασε δημόσια τον Τόνι! Το σχόλιο φωτιά για την Δαλάκα!

Ο Σάκης Τανιμανίδης, στο αποψινό συμβούλιο του νησιού, στο Survivor άδειασε δημόσια τον Τόνι!


Ο ίδιος, δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει τον καβγά που είχε ο Τόνι με την Δαλάκα, ο οποίος εμπεριείχε και πολύ άσχημους χαρακτηρισμούς!


Ο Τόνι θέλησε να εξηγήσει τι έχει γίνει αλλά ο Τανιμανίδης τον διέκοψε λέγοντας: «Επειδή λες ότι είσαι μαγκάκι.... θα σου πω μια συμβουλή! Όταν μιλάς σε γυναίκες.... το σωστό είναι να προσέχεις τα λόγια σου! Στο λέω αυτό, γιατί μπορεί να μείνεις και σήμερα, όπως έχεις μείνει άλλες μέρες! Έχε το στο νου σου...» Φυσικά μετά από αυτό ο Τόνι, δεν σχολίασε τίποτα! Δείτε το σχετικό βίντεο με την δημόσια τοποθέτηση που έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης και άφησε κάγκελο τους πάντες: