Survivor: Ο κακός χαμός στο χθεσινό επεισόδιο (16/4)! Τα highlights και το σημερινό trailer! (Βίντεο)

Ο άγριος τσακωμός της Δαλάκα, ο παίκτης που τραυματίστηκε και έβγαζε αφρούς και αυτός που αποχώρησε!

Survivor: Ο κακός χαμός στο χθεσινό επεισόδιο (16/4)! Τα highlights και το σημερινό trailer! (Βίντεο)

Στο Survivor στο χθεσινό επεισόδιο της Τρίτης 16/4 έγινε ο κακός χαμός! Εδώ θα βρείτε όλα τα highlights αλλά και το σημερινό trailer!

Το Youweekly.gr έχει μαζέψει τσακωμούς, σφαγές, νικητές, χαμένους παρακάτω...

Survivor - Ποια ομάδα έχει κερδίσει το αγώνισμα;

Το έπαθλο ήταν χάμπουργκερ και το ήθελαν όλοι!

Πιο συγκεκριμένα ο Λιανός είπε πως το έπαθλο για το οποίο θα έπρεπε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό ήταν ένα μπέργκερ με πατάτες τηγανητές και onion rings. Προσπάθησαν σκληρά όλοι....


Αλλά, όπως σας είχαμε γράψει στην διαρροή μας από εχτές, κέρδισαν οι λευκοί! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Έναν απίστευτο τσακωμό της Κατερίνας Δαλάκα και του Τόνι, είδαμε απόψε στο Survivor!

H ομάδα της Κατερίνας έχασε και ο Τόνι έκανε ένα άστοχο σχόλιο!

Αμέσως, η Δαλάκα του απάντησε και τα αίματα άναψαν! «Τον π****λο» του είπε και ο ίδιος απάντησε! «Είσαι γατάκι... μαζί μου ασχολείσαι πόσο μ***κας είσαι» τόνισε και μας άφησε όλους κάγκελο! Το όλο συμβάν διέκοψε όμως μια λιποθυμία! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μεγάλη ένταση στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, αφού μετά τον καβγά της Δαλάκα με του Τόνι, είχαμε και έναν τραυματισμό!


Εκεί που οι παίκτες μιλούσαν με τον Γιώργο Λιανό, ένας από τους Τούρκους παίκτες, έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο έδαφος.

Ο ίδιος έβγαζε αφρούς και όλοι έτρεξαν κατά πάνω του να δουν τι συνέβη! Σε εκείνο το σημείο, ξεχάστηκε για λίγο και ο καβγάς και τελικά.... δεν λύθηκε ποτέ η παρεξήγηση! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μετά τις εντάσεις είχαμε και δεύτερο τραυματισμό στο αποψινό επεισόδιο του Survivor.

Αφού είδαμε την Κατερίνα Δαλάκα να τσακώνεται με τον Τόνι και έναν παίκτη να πέφτει ξερός, είχαμε και... επανάληψη!

Ο Νίκος, ο Έλληνας παίκτης, κατά τη διάρκεια του δεύτερου αγώνα επάθλου, τραυματίστηκε, αφού χτύπησε το κεφάλι του από το οποίο έτρεχε αίμα και χρειάστηκε τη βοήθεια των γιατρών. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ποια ομάδα κέρδισε απόψε στο Survivor το λαχταριστό έπαθλο; Όλοι ήθελαν να φάνε κοτομπουκιές αλλά.... μια ομάδα κέρδισε και μάλιστα μετά από ντέρμπι! Άσπροι και μαύροι το ήθελαν πολύ και μάλιστα η νίκη πραγματικά ήρθε σε ανύποπτο χρόνο! Ποια ομάδα κέρδισε όμως;
Με σκορ 10 - 8 κέρδισαν οι μαύροι! Black is back.... για τα καλά! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ο Σάκης Τανιμανίδης, στο αποψινό συμβούλιο του νησιού, στο Survivor άδειασε δημόσια τον Τόνι!


Ο ίδιος, δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει τον καβγά που είχε ο Τόνι με την Δαλάκα, ο οποίος εμπεριείχε και πολύ άσχημους χαρακτηρισμούς!

Ο Τόνι θέλησε να εξηγήσει τι έχει γίνει αλλά ο Τανιμανίδης τον διέκοψε λέγοντας: «Επειδή λες ότι είσαι μαγκάκι.... θα σου πω μια συμβουλή! Όταν μιλάς σε γυναίκες.... το σωστό είναι να προσέχεις τα λόγια σου! Στο λέω αυτό, γιατί μπορεί να μείνεις και σήμερα, όπως έχεις μείνει άλλες μέρες! Έχε το στο νου σου...» Φυσικά μετά από αυτό ο Τόνι, δεν σχολίασε τίποτα! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ποιος παίκτης αποχώρησε από το Survivor του ΣΚΑΙ;


Σας το είχαμε γράψει με διαρροή και πέσαμε μέσα!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του youweekly.gr, επιτέλους ο Τόνι αποχωρεί! Ο Κυριάκος κατάφερε να συγκεντρώσει αρκετές περισσότερες ψήφους από τον Τόνι και ο τελευταίος φεύγει από το ριάλιτι υπό την ανακούφιση πολλών συμπαικτών και αντιπάλων του!

Aυτό είχαμε γράψει από το μεσημέρι κιόλας και πέσαμε μέσα! Ο Τόνι έφυγε με δάκρυα στα μάτια από το παιχνίδι επιβίωσης! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Survivor Trailer: Τα πανηγύρια για την αποχώρηση του Τόνι και το συγκλονιστικό έπαθλο!

Survivor Trailer: Τι θα δούμε στο επεισόδιο αύριο, 17/4/2019!

Αρχικά το επεισόδιο ξεκινάει με πανηγύρια και χαρές για την αποχώρηση του Τόνι!

Ο ράπερ με το φακιόλι δίνει... πόνο και τα σχόλια δεν σταματούν! Οι παίκτες και από τις δύο ομάδες μοιάζουν σχεδόν ανακουφισμένοι από αυτή την εξέλιξη! Φυσικά, από το επεισόδιο δεν λείπει και το καθιερωμένο αγώνισμα που φαίνεται να έχει εντάσεις και ανατροπές! Μέχρι την διαρροή μας αύριο....

Δείτε το τρέιλερ: