My Style Rocks: Μετά την Σπυροπούλου φεύγει κι άλλο δυνατό όνομα! Αποκάλυψη βόμβα!

Χαμός στον ΣΚΑΙ με αυτή την αποχώρηση!

My Style Rocks: Μετά την Σπυροπούλου φεύγει κι άλλο δυνατό όνομα! Αποκάλυψη βόμβα!

Μετά την αποχώρηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από το My Style Rocks, μόλις έσκασε πως φεύγει ακόμα ένα δυνατό όνομα!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής "Happy Day, της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον ALPHA θα γίνουν σαρωτικές αλλαγές στο παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΙ. Διαβάστε παρακάτω...

Αρχικά, όπως πρώτοι σας είχαμε γράψει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φεύγει από τον ρόλο της παρουσιάστριας καθώς τα... "έσπασε" με τον Ατζούν!

Μετά από αυτή ακολουθεί και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, ο οποίος βρισκόταν στην κριτική επιτροπή! Η νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρει την καρέκλα του άδεια καθώς δεν έκλεισε για δεύτερη σεζόν στο κανάλι!

Επίσης, αποκάλυψαν πως μια ημέρα μέσα στην εβδομάδα θα υπάρχουν άντρες που θα διαγωνίζονται!

Τέλος, για το κλείσιμο... επιβεβαίωσαν το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr και του Vanda's blog, που θέλει την Μπέτυ Μαγγίρα να βρίσκεται σε συζητήσεις για να αναλάβει τον ρόλο της παρουσιάστριας στην θέση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου!

Αν και οι τελευταίες πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως έχει ξετρελαθεί με άλλη Ελληνίδα παρουσιάστρια ο Ατζούν!

ΣΚΑΙ - βόμβα: Αυτή είναι η παρουσιάστρια που "παρακαλάνε" να αναλάβει την θέση της Σπυροπούλου My Style Rocks!

Μπέτυ Μαγγίρα: Στιγμές ευτυχίας για την παρουσιάστρια!

Στιγμές ευτυχίας ζει η παρουσιάστρια Μπέτυ Μαγγίρα αφού βλέπει τα επαγγελματικά της να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο!

Της έγινε πρόταση βόμβα να βρεθεί σε project στην τηλεόραση κι έχω όλες τις λεπτομέρειες μέσα από αποκλειστικές πληροφορίες και θα σας τις μεταφέρω στο Youweekly.gr και το Vanda's blog!

Λοιπόν! Σύμφωνα με όσα μου μεταφέρθηκαν πριν από λίγα 24ωρα η Μπέτυ Μαγγίρα δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από ιθύνοντα του καναλιού του Φαλήρου, ΣΚΑΙ και της έγινε πρόταση να παρευρεθεί σύντομα στο κανάλι για να... συζητήσουν κάποιες ιδέες!

Αποκλειστικές μου, πληροφορίες, λοιπόν, αναφέρουν πως στο ΣΚΑΙ την θέλουν πολύ να αναλάβει την θέση της παρουσιάστριας στο My Style Rocks, φυσικά! Η παρουσία της στην θέση της κριτικής επιτροπής την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο στο κανάλι όσο και στους τηλεθεατές και θεωρούν, πως έχει ότι χρειάζεται για την συγκεκριμένη θέση!

Αέρα, στυλ και άνεση!

Μπέτυ Μαγγίρα: Στιγμές ευτυχίας για την παρουσιάστρια!

Ωστόσο, η συνάντηση δεν έχει γίνει ακόμα, μεταξύ αυτής και του καναλιού! Αλλά, ένα πουλάκι μου είπε πως από την πλευρά της υπάρχει πολύ θετική αντιμετώπιση! Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσω, πρώτη φυσικά όπως πάντα, μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog!