Πρώην παίκτης του Survivor αποκαλύπτει: «Μου έχουν χρεώσει σχέση και με την ξαδέρφη μου!»

Γελάει με τα όσα γράφονται!

Πρώην παίκτης του Survivor αποκαλύπτει: «Μου έχουν χρεώσει σχέση και με την ξαδέρφη μου!»

Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για τα διάφορα δημοσιεύματα, λέγοντας πως του έχουν χρεώσει ακόμη και σχέση με ξαδέρφη του!

Εξηγεί μάλιστα πως δεν έχει πέσει κανείς μέσα για τις σχέσεις του. Διαβάστε παρακάτω...

O λόγος για τον Μάριο Πρίαμο που μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και μεταξύ άλλων έκανε γνωστό πως οι σχέσεις που του έχουν χρεώσει δεν ισχύουν!

 Πρώην παίκτης του Survivor αποκαλύπτει: «Μου έχουν χρεώσει σχέση και με την ξαδέρφη μου!»

«Καμία κοπέλα απ’ όσες μου έχουν χρεώσει δεν ήταν σχέση μου. Εδώ μου έχουν χρεώσει σχέση με ξαδέρφη μου, “νεαρή μελαχρινή στο πλευρό του Μάριου Πρίαμου”, ένα άρθρο παλιό. Ήταν ξαδέρφη μου και είχαμε πάει για καφέ. Όχι στην Κύπρο, εδώ στην Ελλάδα έγινε.

Η μητέρα μου είναι Θεσσαλονικιά, άρα έχω συγγενείς εδώ, ξαδέρφια, γιαγιάδες. Γελάω όταν τα βλέπω, δεν με επηρεάζουν καθόλου, ούτε αρνητικά ούτε θετικά. Αν γραφτεί κάτι που θα με θίξει σε προσωπικό επίπεδο ή σε οικογενειακό επίπεδο, εκεί θα θυμώσω», είπε ο Μάριος Πρίαμος.

Δείτε όλα όσα είπε ο πρώην παίκτης του Survivor

Οι δύσκολες ώρες που είχε περάσει ο Μάριος Πρίαμος!

Σοκάρει παρουσιαστής του Open! «Έφαγα κατσαρίδα και...»!

Πάθαμε σοκ με την αποκάλυψη που έκανε ο παρουσιαστής του Open tv.

Βρέθηκε καλεσμένος σε εκπομπή και είπε πως έχει φάει κατσαρίδα.

Συγκεκριμένα, ο Μάριος Πρίαμος, βρέθηκε στην Κυπριακή εκπομπή με εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» και αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που μπορεί να κάνει πολλούς να ανατριχιάσουν.

«Έχω φάει ακρίδες, σκορπιούς και κατσαρίδες. Όπως τρως ψωμί, έφαγα κατσαρίδα. Την έβαλα στο στόμα μου, τη μάσησα και την κατάπια. Δεν θα είχα πρόβλημα να ξαναφάω κατσαρίδα. Δεν είναι τόσο ωραίο αλλά δεν είναι και τόσο άσχημο. Η ακρίδα έχει πιο μακριά πόδια με πιο μακριές τρίχες, έχει διαφορετική γεύση» είπε και πάθαμε σοκ.

undefined

Πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής μας συστήνει τους γονείς του!

O πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής μας συστήνει τους γονείς του!

Το πρωινό της Πέμπτης, ο ίδιος το αφιέρωσε στην οικογένειά του και συγκεκριμένα στους γονείς και την αδερφή του.

Όλοι μαζί βρέθηκαν στο Σούνιο και στον Ναό του Ποσειδώνα, ενώ οι απαραίτητες selfies δεν έλειψαν!

Ο Σάββας Πούμπουρας, που βρίσκεται σε συζητήσεις για κάποια τηλεοπτικά projects, όπως ήδη σας έχουμε γράψει έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας: «Οικογενειακή μέρα»!

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Σάββας Πούμπουρας είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, και το προφίλ του στο Instagram είναι ένα από τα πιο «δυνατά» της ελληνικής showbiz, με τους followers του να είναι πάνω από 70.000! Δείτε την σχετική ανάρτηση από το Instagram του:

Ο Σάββας Πούμπουρας μας συστήνει τους γονείς του!