Γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει: «Όταν ξεκίνησε η σειρά με απειλούσαν και μου έριχναν κατάρες»!

Σοκαριστικό!

Γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει: «Όταν ξεκίνησε η σειρά με απειλούσαν και μου έριχναν κατάρες»!

Δεν είναι και ο πιο αγαπητός ηθοποιός, μιας και στην σειρά υποδύεται τον κακό, και άμα πάρουμε από την αποκάλυψη του πως όταν ξεκίνησε η σειρά τον απειλούσαν και του έριχναν κατάρες, πάει να πει ότι είναι πολύ καλός στον ρόλο του.

Από το 2003 που ξεκίνησε την καριέρα του υποδυόταν πάντα τον καλό, μέχρι που ο ίδιος επέλεξε να κάνει τον Βεντάτ στην καθημερινή τουρκική σειρά του ΣΚΑΪ «Μαύρη Θάλασσα». Ο Μεχμέτ Αλί Νουρόγλου σπάνια δίνει συνεντεύξεις, αλλά όταν το κάνει μιλάει για όλους και για όλα!. Διαβάστε παρακάτω...

Μαύρη Θάλασσα ΣΚΑΙ

Οι ρόλοι που κάνατε πάντα ήταν του καλού! Τώρα πώς νιώθετε που υποδύεστε έναν κακό χαρακτήρα;

«Η αλήθεια είναι πως στην αρχή μού είχαν προτείνει να κάνω έναν άλλον ρόλο, που ήταν καλός. Εγώ επέλεξα να κάνω τον Βεντάτ γιατί δεν είχα υποδυθεί ποτέ τον κακό! Επίσης, με τράβηξε το γεγονός ότι δεν είχε παιχτεί ποτέ στην τηλεόραση ένας τέτοιος χαρακτήρας με τόσο βαθιά ψυχασθένεια».

Επιλέξατε τον δύσκολο δρόμο παίρνοντας τον ρόλο αυτό, σωστά;

«Εμείς οι ηθοποιοί μπορεί να βγάζουμε λεφτά σε όλη μας τη ζωή από μία επιτυχία που κάναμε και μας έδωσε φήμη. Εγώ όμως δεν το προτιμώ αυτό. Εκτός από μία σειρά, πρέπει να μου αρέσει και ο ρόλος. Γι' αυτό και πολλές φορές αντιμετώπισα οικονομικές δυσκολίες, αλλά εκπτώσεις στη δουλειά μου δεν έκανα».

Εσείς σαν άνδρας μπορείτε να καταλάβετε τον Βεντάτ;

«Κανείς δεν πρέπει να καταλάβει τον Βεντάτ, αλλά εγώ έπρεπε να το κάνω. Επρεπε να αναγνωρίσω τα κίνητρά του, τις κινήσεις του, το άδικο και το δίκιο του. Για ό,τι συμβαίνει πρέπει να ζω τον δικό του κόσμο για να μπορώ να δικαιολογώ την πραγματικότητά του. Αυτό είναι τρομακτικό, γιατί εκείνος σε ό,τι κάνει πιστεύει πως έχει δίκιο. Φυσικά οι πράξεις αυτές δεν είναι αποδεκτές! Η γυναίκα του και ο γιος του τον αποκαλούν τέρας και είναι πράγματι ένα τέρας. Ομως ζει τη δική του κόλαση, στο δικό του σκοτάδι».

Μαύρη Θάλασσα ΣΚΑΙ

Πόσο χρόνο σάς παίρνει για να μπείτε στον ρόλο του κακού;

«Το καλό και το κακό είναι δύο σχετικές έννοιες. Μπορεί στη ζωή ενός ανθρώπου να είσαι καλός, αλλά στη ζωή του άλλου κακός. Ολοι μέσα μας έχουμε το καλό και το κακό. Ο Βεντάτ για εμένα είναι σαν ψυχοθεραπεία γιατί πρέπει να βρω το κακό μέσα μου για να τον υποδυθώ».

Σας δυσκολεύει αυτό;

«Μετά από μία δύσκολη σκηνή μού παίρνει ώρα να επανέλθω γιατί κουβαλάω όλο αυτό το βαρύ φορτίο. Κάνω γιόγκα ή διαβάζω ένα βιβλίο για να ηρεμήσω».

Ο σκηνοθέτης της σειράς είχε πει για εσάς ότι δεν έχει δει ποτέ κάποιον να παίζει με τόση αγάπη τον κακό. Ισχύει;

«Οι άνθρωποι γίνονται εμμονικοί και χρησιμοποιούν αυτό που ονομάζουν αγάπη για να καλύψουν τα κενά και την ανεπάρκειά τους και να λύσουν τα προβλήματά τους. Υπάρχουν και άνθρωποι που προτιμούν να πονάνε τον εαυτό τους από το να δώσουν αγάπη. Ο Βεντάτ είναι ένας ανθυγιεινός χαρακτήρας».

Μαύρη Θάλασσα ΣΚΑΙ

Αληθεύει ότι δέχεστε απειλές;

«Οταν ξεκίνησε η σειρά πράγματι με απειλούσαν και μου έριχναν κατάρες. Δεν με πείραξε, γιατί στα social media ο καθένας μπορεί να σχολιάσει ό,τι θέλει. Στον δρόμο έχω θετικές αντιδράσεις, υπάρχουν πολλές γυναίκες που έχουν υποστεί βία και με ευχαριστούν που βγαίνει προς τα έξω το μαρτύριο που ζουν, ενώ κάποιοι άνδρες μού λένε πως όταν βλέπουν τη σειρά δεν νιώθουν άνετα».

Οι βίαιες σκηνές είναι πιο δύσκολες από τις ερωτικές;

«Θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν χτυπάω στα αλήθεια την Ιρέμ Χαλβατζίογλου (Νεφές). Ωστόσο υπάρχει ένας κανόνας στη δουλειά μας, που λέει πως δεν μπορείς να υποδυθείς τον βασιλιά, αλλά οι τριγύρω σε κάνουν βασιλιά. Θέλω να πω πως η Ιρέμ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στα γυρίσματα για να βγει αυτό το αποτέλεσμα, είμαστε επαγγελματίες! Δεν θα ξεχάσω ποτέ, όταν μετά από μία σκηνή η Ιρέμ έβαλε τα κλάματα και πήγα να της ζητήσω συγγνώμη και εκείνη μου είπε "κλαίω γιατί είναι πολλές γυναίκες στον κόσμο που το βιώνουν αυτό"».

Σπάνια δίνετε συνεντεύξεις, γιατί το κάνετε αυτό;

«Η φήμη ήταν κάτι που με ενοχλούσε απ' όταν ξεκίνησα και προσπαθούσα πάντα να συμφιλιωθώ με αυτό. Δεν ήθελα να δίνω συνεντεύξεις και ούτε να φωτογραφίζομαι. Ομως τώρα πια έχω χαλαρώσει και θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον κόσμο για την αγάπη που μου δείχνει».

ΠΗΓΗ: ΤiVi ΣΙΡΙΑΛ

ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πάμε να θυμηθούμε ένα από τα επεισόδια της σειράς!

Μαύρη Θάλασσα: Άσχημα τα πράγματα για την Νεφές! Τις επιτίθενται και...

Ραγδαίες η εξελίξεις στην νέα σειρά Μαύρη Θάλασσα του ΣΚΑΙ!

Τι θα συμβεί στο επεισόδιο; Διαβάστε παρακάτω...

Επεισόδιο 10

Ο Ταχίρ με έναν βοηθό του περνά με τη Νεφές και το παιδί τα σύνορα με τη Γεωργία και μένει μαζί τους ώσπου να επιβιβαστούν στο πλοίο για τη Ρωσία. Αντιλαμβάνεται ξαφνικά ότι κάποιοι άνδρες του Βεντάτ τους έχουν ακολουθήσει ως εδώ και ετοιμάζονται να τους κάνουν κακό. Ο Μουσταφά θα προσπαθήσει να σώσει την κατάσταση καταφεύγοντας σε μια κίνηση απελπισίας. Όμως τελικά η πορεία της Νεφές προς την ελευθερία θα διακοπεί απότομα.