GNTM: Αγαπημένη παίκτρια θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα»!

Δεν πάει το μυαλό σας!

GNTM: Αγαπημένη παίκτρια θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα»!

Και όμως μια αγαπημένη παίκτρια που μέσα στο σπίτι του GNTM ήταν από τις πιο...γνωστές κοπέλες με τον έντονο χαρακτήρα της, θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα».

Είναι ναζιάρα και ο ρόλος είναι πολύ στον χαρακτήρα της. Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για την Ειρήνη Στεριανού, η οποία μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

«Μου αρέσει πάρα πολύ που θα συμμετέχω στην ταινία “Ρόδα τσάντα και κοπάνα 5”, είναι μία καινούρια εμπειρία για εμένα. Μπορώ να πω πως ο ρόλος μου, είναι κάτι βασισμένο στην Ειρήνη, είναι μία ναζιάρα μαθήτρια και νομίζω πως το ‘χω αυτό με το νάζι. Επειδή το νάζι με χαρακτηρίζει, νομίζω ότι μου είναι κάτι πολύ εύκολο».

Παίκτρια του GNTM συγκινεί με την εξομολόγησή της: «Ήμουν 18 χρονών όταν έμεινα έγκυος και χώρισα»

Παίκτρια του GNTM έκανε μία συγκινητική εξομολόγηση για τη ζωή της, την εγκυμοσύνη στα 18 της και τον χωρισμό της.

Είχε φτάσει μέχρι τον τελικό του παιχνιδιού. Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για την Εβελίνα Σκίτσκο η οποία δήλωσε στη Real Life: «Όταν έμεινα έγκυος ήμουν 18 χρονών παιδί. Μόλις είχα τελειώσει το σχολείο. Γνώριζα ότι με τον Ανδρέα δεν θα μπορούσα να κάνω οικογένεια. Δεν ταιριάζαμε τόσο ως χαρακτήρες. Όταν είδα ότι συνεχίσαμε να μην πηγαίνουμε καλά, τότε πήρα την απόφαση να χωρίσουμε. Μεγάλωσα μόνη με τη μαμά μου. Οπότε γνώριζα πως ό,τι και να συμβεί, θα μπορέσω να σταθώ. Χώρισα με τον Ανδρέα όταν το παιδί ήταν λιγότερο από τριών μηνών. Όταν έχεις ένα τέτοιο πρότυπο, όπως η μαμά μου, που έχει περάσει πολλά και πάντα ήταν μόνη, λες πως όλα θα πάνε καλά. Δεν έχω στο μυαλό μου να ξαναφτιάξω σύντομα τη ζωή μου».

undefined

Δείτε την Εβελίνα με τα νέα της μαλλιά! Διαβάστε εδώ:

Εβελίνα Σκίτσκο: Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της μετά το GNTM!

Ξανθή Τζερεφού: Θα πάθετε σοκ μόλις δείτε τη φωτογραφία από την εφηβική της ηλικία! Δεν φαντάζεστε πόσο ζύγιζε!

Η Ξανθή Τζερεφού ανέβασε μία φωτογραφία από την εφηβική της ηλικία στο instagram και πραγματικά θα πάθετε σοκ!

Η πρώην παίκτρια του GNTM είναι αγνώριστη!

Η Τζερεφού πόσταρε στο instagram μία φωτογραφία από τα 16 της χρόνια, όταν και ζύγιζε 47 κιλά!

Ξανθή Τζερεφού: Θα πάθετε σοκ μόλις δείτε τη φωτογραφία από την εφηβική της ηλικία! Δεν φαντάζεστε πόσο ζύγιζε!

Σοκ είχε προκαλέσει η πρόταση για σεξ που είχε δεχθεί η Τζερεφού στο instagram! Διαβάστε εδώ:

Ξανθή Τζερεφού: Της πρότειναν σ3ξ έναντι αμοιβής! Σοκάρει το ποσό που της πρόσφεραν!

Ξανθή Τζερεφού: Τρομερή αλλαγή στο μαλλί της! Έγινε αγνώριστη!

Δεν είναι η πρώτη και σίγουρα δεν θα είναι και η τελευταία φορά που η Ξανθή Τζερεφού μας εκπλήσσει!

Η παίκτρια που συζητήθηκε όσο λίγες στο GNTM μας απασχολεί με τις αναρτήσεις της στα social media συχνά, ενημερώνοντάς μας για τα επαγγελματικά της και όχι μόνο.

Αυτή τη φορά είδαμε την Ξανθή με αγορέ μαλλιά και τρομάξαμε να την γνωρίσουμε. Η αλήθεια είναι πως της πάει πολύ, όμως δεν πρόκειται για κάποιο κούρεμα.

«Expect the unexpected ( ψυχραιμία δεν τα έκοψα)», φρόντισε να διευκρινίσει.

Δείτε το στιγμιότυπο που ακολουθεί

Ξανθή Τζερεφού: Η αλλαγή στο μαλλί της

Ξανθή Τζερεφού: Ξεσπά δημόσια για τα κιλά της: " Μην είστε τόσο ρηχοί και μην φορτώνεται το δικό σας κόμπλεξ.."

Μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, θέλησε να απαντήσει η Ξανθή Τζερεφού, σε διάφορα σχόλια που έχουν να κάνουν με το σώμα της και το βάρος της μετά τη συμμετοχή της στο GNTM.

Με αφορμή τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών είπα να σας πω και εγώ δυο λόγια. Κυκλοφορούν άρθρα του τύπου «Η Ξανθή πιο αδύνατη από ποτέ», «Η Ξανθή δεν είναι πια plus size μοντέλο» και διάφοροι τέτοιοι δελεαστικοί τίτλοι προς τους αναγνώστες. Η αφορμή ήταν ένα post που έκανα με δυο φωτογραφίες μου που φορούσα μαύρα ρούχα. Όλοι ξέρουμε ότι το total black look όλους μας αδυνατίζει.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι… από πότε εγώ έβαλα κριτές για τα κιλά μου !?! Καταλαβαίνω ότι εκτίθεμαι και ο καθένας μπορεί να λέει την άποψη του, και φυσικά είναι σεβαστό. Αλλά από πότε έχουμε το δικαίωμα να αναιρούμε την προσπάθεια κάποιου;; Μπήκα σε ένα παιχνίδι και έσπασα τα στερεότυπα του κλασικού μοντέλου που είχαν οι περισσότεροι στο μυαλό τους. Άλλοι το δέχτηκαν και άλλοι όχι. Έδειξα και σε κορίτσια αλλά και σε αγόρια ότι είναι φυσιολογικό να έχουμε «ατέλειες» (αν και ποτέ δεν τις είδα έτσι) και να μας αγαπάμε έτσι. Άκουσα πολλά σχόλια για την εμφάνιση μου και στο Gntm αλλά και έξω. Σε μερικά φυσικά και αντέδρασα, αφού έπαυαν να ήταν κριτική και ήταν αγένεια. Προσπάθησα να κάνω τον κόσμο να καταλάβει ότι η μόδα προχωράει. Το κατάφερα εν μέρη!

Τώρα για ποιο λόγο κάθεστε και ασχολείστε με το εάν έχασα βάρος; Εάν θελήσω να κάνω κάτι τέτοιο θα το κάνω και δεν είμαι υποχρεωμένη να ενημερώσω κανέναν! Εάν προσπαθείτε να με κάνετε να νιώσω ανασφαλής με την εικόνα μου λυπάμαι πολυ αλλά... δεν το πετυχαίνετε! Σκεφτείτε όλους τους ανθρώπους που έκανα να αισθανθούν όμορφα με τον εαυτό τους. Τι θα πρέπει να σκεφτούν;; Ότι μου ασκείται μια τέτοιου είδους πίεση για την εικόνα μου. Πολλοί λέτε ότι έχω κόμπλεξ επειδή τα λεω έτσι...μάλλον δεν έχετε δει ποτέ κομπλεξικό άνθρωπο!
ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΡΕΛΑ!!! ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΑ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ !!

Και μια συμβουλή! Επειδή είμαστε σε μια εποχή που κρίνουμε τους άλλους πολύ άσχημα όταν είναι ειλικρινείς και ακομπλεξάριστοι σας παρακαλώ μην είστε τόσο ρηχοί και μην φορτώνεται το δικό σας κόμπλεξ /κακία στους άλλους!!! (Πρώτη και τελευταία φορά που απαντάω σε κάτι τέτοιο).