Ζέτα Δούκα: Η γλυκιά φωτογραφία της κόρης της και το τρυφερό μήνυμα!

Η φωτογραφία που μας έκανε να λιώσουμε!

Ζέτα Δούκα: Η γλυκιά φωτογραφία της κόρης της και το τρυφερό μήνυμα!

Μια γλυκιά φωτογραφία με την κόρη της ανάρτησε η Ζέτα Δούκα το οποίο συνόδευε ένα τρυφερό μήνυμα.

Η ηθοποιός έχει μεγάλη αδυναμία στην κορούλα της και λατρεύει να περνάει στιγμές μαζί της. Διαβάστε παρακάτω...

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ζέτα Δούκα δημοσίευσε μια γλυκιά τους φωτογραφία να ποζάρουν αγκαλιά στο σπίτι. Στην λεζάντα της έγραψε με τρυφερά λόγια «Κάνω ο,τι μπορώ για να μου λένε ότι μοιάζουμε..».

Να σημειώσουμε πως η Ζέτα Δούκα τα τελευταία χρόνια διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, μετά το περιστατικό της υγείας της! Σε συνέντευξη της στο Tv Έθνος είχε πει μεταξύ άλλων:

Πριν από μερικά χρόνια ίδρυσες την Αnasa, μια μη κερδοσκοπική oργάνωση που στηρίζει ανθρώπους με διαταραχές πρόσληψης τροφής. Ήσουν από τις πρώτες Ελληνίδες που μίλησες ανοιχτά για το πρόβλημα της νευρικής ανορεξίας που αντιμετώπισες πριν από πολλά χρόνια. Από τη στιγμή που ξεπέρασες το πρόβλημα άλλαξαν τα πάντα στις καθημερινές σου συνήθειες;

«Εννοείται. Ήμουν σοβαρά άρρωστη. Αυτές οι ασθένειες έχουν να κάνουν με την ψυχική υγεία του ατόμου. Οπότε καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο είναι να θεραπευτούν. Στην Αnasa γίνεται μια μεγάλη και πολύ σοβαρή προσπάθεια. Το Κέντρο Ημέρας μετράει δέκα χρόνια με σοκαριστικά στατιστικά. Αυτό που λέμε στους ανθρώπους είναι πως όταν ζητάς και παίρνεις τη βοήθεια που πρέπει, το πρόβλημα ξεπερνιέται. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχουν δομές για την αντιμετώπιση αντίστοιχων προβλημάτων. Ντρέπομαι που δεν είναι λυμένα τα αυτονόητα. Μέσα στο 2020 στόχος μας είναι να ιδρυθεί ακόμη ένα Κέντρο Ημέρας στην Αττική και να δημιουργηθεί ακόμη ένα στη Βόρεια Ελλάδα.».

Ζέτα Δούκα - Μιχάλης Χατζηαντωνάς: Όλη η αλήθεια για την σχέση τους!

Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζηαντωνάς δεν παντρεύονται; Όλη η αλήθεια για την σχέση τους...

Η ηθοποιός και ο σύζυγός της είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Διαβάστε παρακάτω...

Μάλιστα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό TV Έθνος η Ζέτα Δούκα αποκάλυψε τον λόγο που δεν φοράνε... βέρα!

Ήταν συνειδητή επιλογή να μην προχωρήσετε σε τυπική επισημοποίηση της σχέσης σας με τον Μιχάλη; Δεν νιώσατε την ανάγκη ενός γάμου;

Ποτέ δεν νιώσαμε και δεν θα νιώσουμε. Δεν έχει καμιά αξία στα μυαλά και στις καρδιές μας. Είμαστε ενωμένοι ούτως ή άλλως για όλη μας τη ζωή. Οπότε δεν υπάρχει κάτι άλλο το οποίο θα μας ενώσει περισσότερο.

Οι δυο τους επισφράγισαν τον έρωτά τους με τον ερχομό της πολυαγαπημένης τους κόρης, Θάλειας. Ωστόσο πήραν την απόφαση να μην ακολουθήσουν το πατροπαράδοτο δρόμο και έτσι δεν ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ζέτα Δούκα: Έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1! Η έναρξη και η άβολη ερώτηση στον Χάρη Ρώμα (Βίντεο)

Πρεμιέρα έκανε η Ζέτα Δούκα με τη νέα της εκπομπή, Thrive στον ΑΝΤ1 και κατάφερε να φέρει στην έναρξη της εκπομπής σε άβολη θέση τον πρώτο καλεσμένο της, Χάρη Ρώμα.

Γυναίκες και άνδρες που έχουν ξεχωρίσει με την επαγγελματική τους πορεία θα συνομιλούν κάθε εβδομάδα με τη Ζέτα Δούκα για να μοιραστούν μυστικά και συμβουλές για μία προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική ζωή σε ισορροπία.

Σε κάθε επεισόδιο θα απολαμβάνουμε συζητήσεις οι οποίες θα συμπεριλαμβάνουν έξυπνες ιδέες και μεθόδους από τις οποίες όλοι μπορούμε να αντλήσουμε δύναμη και έμπνευση ώστε να εξασφαλίσουμε ευημερία στην καθημερινότητά μας όντας απαλλαγμένοι από στρες, άγχος, κούραση και προσωπικά διλήμματα.

Ταυτόχρονα, θα μαθαίνουμε συνεχώς νέα «Thrive Tips» από άρθρα της πρωτοποριακής πλατφόρμας ευεξίας, ThriveGlobal.gr, ώστε να μπορέσουμε άμεσα και εύκολα να συγκρίνουμε τους ενδεδειγμένους τρόπους ανάπτυξης, εξέλιξης και επίλυσης προβλημάτων με τους δικούς μας.

Στην έναρξη της εκπομπής είδαμε και τον πρώτο καλεσμένο, τον Χάρη Ρώμα. Ο ηθοποιός, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Χάρης Ρασιάς αιφνιδιάστηκε μάλιστα με το καλημέρα, από την πρώτη κιόλας ερώτηση που δέχτηκε από τη Ζέτα Δούκα. Αυτό καθώς η ηθοποιός αναφέρθηκε στη μετεμψύχωση και τον ρώτησε αν θα ασχολούταν ξανά με την υποκριτική ή θα επέλεγε την ιατρική σε περίπτωση που ξαναγεννιόταν.