Συγκλονίζει πασίγνωστη Ελληνίδα! «Έκανα 5 εξωσωματικές αλλά...»

Ραγίζει καρδιές!

Συγκλονίζει πασίγνωστη Ελληνίδα! «Έκανα 5 εξωσωματικές αλλά...»

Συγκλόνισε η πασίγνωστη Ελληνίδα, με την εξομολόγησή της για τις εξωσωματικές!


Η Μαρία Σπυράκη άνοιξε την καρδιά της στον Άρη Καβατζίκη και στην εκπομπή «Το Πρωινό» λίγο πριν τις ευρωεκλογές και έκανε μια κατάθεση ψυχής! Διαβάστε παρακάτω...


Στην ευρωβουλευτή πριν λίγες ημέρες απονεμήθηκε το βραβείο «Ευρωβουλευτής της Χρονιάς» στην κατηγορία Βιομηχανία, Έρευνα και Καινοτομία που την γέμισε με χαρά και υπερηφάνεια, όπως τόνισε!

Η Μαρία Σπυράκη αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια λέγοντας:«Υπήρξα πολύ επιθετικό παιδί. Πολύ ξύλο στο σχολείο. Έδερνα και με έδερναν. Μια ζωή αγοροκόριτσο. Είχα αίσθηση ότι οι λογαριασμοί έπρεπε να ξεκαθαρίζονται επί τόπου», είπε.

Η Μαρία Σπυράκη

Όσο για το μεγαλύτερο δώρο και επίτευγμα στη ζωή της αδιαμφισβήτητα είναι τα παιδιά της, τα οποία η Μαρία Σπυράκη απέκτησε πριν 11 χρόνια μετά από μεγάλη προσπάθεια και 5 εξωσωματικές. «Απέκτησα τα παιδιά μου με εξωσωματική γονιμοποίηση, μετά από 5 φορές. Την 5η φορά είπα στο γιατρό ότι δε θέλω να κάνω την εξέταση. Τα παιδιά μου είναι η σπουδαιότερη στιγμή της ζωής μου. Ταλαιπωρήθηκα πολύ αλλά τα άφησα όλα πίσω μου γιατί τώρα είμαι μια ευτυχισμένη μαμά. Τα παιδιά μου είναι 11 ετών», αναφέρει η ίδια! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια εξομολογείται την δύσκολη εγκυμοσύνη της! «Ήμουν αναγκασμένη να...»!

Για την περίοδο της εγκυμοσύνης της μίλησε η τραγουδίστρια και εξομολογήθηκε τι ήταν αναγκασμένη να κάνει, λόγω ενός προβλήματος.

Ο λόγος για την Μόνικα, η οποία παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Gala.

undefined

«Μέσα σε αυτό το διάστημα το πιο μεγάλο γεγονός της ζωής μου είναι ότι έγινα μανούλα. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης λόγω κάποιων επιπλοκών ήμουν αναγκασμένη να μείνω ξαπλωμένη το περισσότερο διάστημα, οπότε δεν μπορούσα να παίξω μουσική ή να ηχογραφήσω. Έκανα υπομονή, όλα πήγαν καλά και η κορού­λα μου γεννήθηκε τον περασμένο Μάιο γεμίζοντας το σπίτι μας με πολλή χαρά και πολλή έμπνευση, οπότε άρχισα ξανά! Καλλιτεχνικά από τότε έκανα συναυλίες κυρίως στο εξωτερικό, συναυλίες στη Γαλλία με τον φίλο μου Yuksek, δύο projects στην Αυστραλία και ένα θεατρικό έργο στην Κύπρο».

undefined