Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Εντυπωσιακή σε δημόσια εμφάνιση με το σύζυγό της!

Πιο ερωτευμένο από ποτέ το ζευγάρι!

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Εντυπωσιακή σε δημόσια εμφάνιση με το σύζυγό της!

Εντυπωσιακή πόζαρε στο φακό η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε δημόσια εμφάνιση με το σύζυγό της Αριστομένης Γιαννόπουλος.

Το ζευγάρι που το περασμένο καλοκαίρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ. Διαβάστε παρακάτω...

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος, βρέθηκαν στο Περιστέρι στα εγκαίνια του Wish Theater Club, όπου και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η πρώην παίκτρια του My style rocks, πόζαρε στο φωτογραφικό φακό του Youweekly εντυπωσιακή, έχοντας επιλέξει να φορέσει ένα σμαραγδί στενό mini φόρεμα το οποίο είχε συνδυάσει με μαύρα πέδιλα.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Αυτή είναι η αλήθεια για την εγκυμοσύνη της! (Βίντεο)

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της ειδικά μετά το γάμο της με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο. Μάλιστα, οι πρώτες φήμες για την εγκυμοσύνη της ήρθαν και αποκάλυψε την αλήθεια.

Περιμένει το πρώτο της παιδάκι η όχι η πρώην παίκτρια του My style rocks; Διαβάστε παρακάτω...

Μιλώντας στην κάμερα του Happy Day στον Alpha η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου διέψευσε τις φήμες περί εγκυμοσύνης.

«Όταν μου πουν ένα σχόλιο ιδιαιτέρως, μου στείλουν ένα μήνυμα θα το σχολιάσω κι εγώ, αλλά όταν γίνεται κάτω από φωτογραφίες μου δεν μου αρέσει… Είναι προσβλητικό, σε καμία περίπτωση δεν απαντάω και σου λέω όταν εκτίθεσαι είναι όλα μέσα στο πρόγραμμα», είπε αρχικά...

Και συνέχισε: «Το τελευταίο νέο, που άκουσα είναι ότι είμαι έγκυος. Δεν είμαι έγκυος. Έχω βάλει κάποια κιλά! Ήμουν 51 και είμαι 57. Ξέρεις τι κατόρθωμα είναι αυτό για εμένα;»!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Πόζαρε... topless και "έριξε" το Instagram!

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι από τις πιο "εκρηκτικές" γυναίκες της ελληνικής showbiz.

Σε οποιαδήποτε δημόσια εμφάνιση της δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη. Διαβάστε παρακάτω...

Λάτρης των social media, καθημερινά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητα της αλλά και τις επαγγελματικές της δραστηριότητες με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Σε μια από αυτές τις στιγμές, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με αφορμή την συνεργασία της με εταιρία κοσμημάτων, πόζαρε στο φακό topless και "έριξε" το Instagram.