MadWalk: Το τρυφερό ενσταντανέ Αργυρού - Παπαγεωργίου που δεν είδαμε στην τηλεόραση!

Την κοιτάει και λιώνει και μετά....

MadWalk: Το τρυφερό ενσταντανέ Αργυρού - Παπαγεωργίου που δεν είδαμε στην τηλεόραση!

To Madwalk 2019 πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές μέρες, αλλά αυτό το τρυφερό ενσταντανέ του Κωνσταντίνου Αργυρού με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, δεν το είχαμε δει!


Στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας συγκεντρώθηκαν πολλοί celebrities, πρόσωπα από τον χώρο της μόδας και της μουσικής. Διαβάστε παρακάτω....

Μία από τις πιο πολυσυζητημένες στιγμές της βραδιάς, ήταν η συνάντηση του Κωνσταντίνου Αργυρού με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία ήταν και η κεντρική παρουσιάστρια του Madwalk 2019.

Οι δύο τους βρέθηκαν μαζί στη σκηνή και συνομίλησαν, ενώ τα αμήχανα βλέμματά τους ήταν φανερά. Σε αυτό το σημείο, να υπενθυμίσουμε πως μέχρι πριν από λίγο διάστημα τα δημοσιεύματα ήθελαν το γνωστό μοντέλο και τον επιτυχημένο ταγουδιστή να βρίσκονται σε σχέση.


Μπορεί η λαμπερή βραδιά να προβλήθηκε και στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την προηγούμενη Κυριακή, ωστόσο ένα στιγμιότυπο της συνάντησης του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου δεν προβλήθηκε ποτέ στην τηλεόραση.

Στις φωτογραφίες που διέρρευσαν και δημοσιεύει το star, φαίνεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός να κάνει χειροφίλημα στην παρουσιάστρια της βραδιάς, Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Το τρυφερό ενσταντανέ Αργυρού - Παπαγεωργίου στα Madwalk
Το τρυφερό ενσταντανέ Αργυρού - Παπαγεωργίου στα Madwalk
Το τρυφερό ενσταντανέ Αργυρού - Παπαγεωργίου στα Madwalk
Το τρυφερό ενσταντανέ Αργυρού - Παπαγεωργίου στα Madwalk

Ο καυγάς Αργυρού-Ηλιάνας στο διαμέρισμα του τραγουδιστή! Διαβάστε εδώ:

Κωνσταντίνος Αργυρός - Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Άγριος καυγάς στο διαμέρισμα του τραγουδιστή στο Κολωνάκι!

Κωνσταντίνος Αργυρός - Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το αποκαλυπτικό παρασκήνιο για την κοινή τους εμφάνιση! (βίντεο)

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκαν μαζί στη σκηνή των MadWalk και πίσω από αυτή την εμφάνιση υπάρχει ένα μεγάλο παρασκήνιο.

Η αποκάλυψη ήρθε στην εκπομπή του Open «Έλα Χαμογέλα».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, οι οποίοι σύμφωνα με τις φήμες ήταν ζευγάρι, βρέθηκαν μαζί στη σκηνή του MadWalk.

Η Ελένη Βουλγαράκη, αποκάλυψε στην εκπομπή του Open «Έλα Χαμογέλα» ένα παρασκήνιο πίσω από αυτή την εμφάνιση του τραγουδιστή και του μοντέλου στη σκηνή.

«Υπήρξε ένα θέμα με το autocue στο τέλος και χρειάστηκε να κερδίσει λίγο χρόνο η Ηλιάνα, μέχρι να ξεκινήσει ξανά το autocue και να κάνει κάποιες ευχαριστίες που έπρεπε να κάνει. Ήταν προγραμματισμένο να κλείσουν μαζί», ανέφερε η Βουλγαράκη.

Στη συνέχεια η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να διευκρινίσει αν η μίνι συνέντευξη ήταν μες στο πρόγραμμα, με την Ελένη Βουλγαράκη να απαντάει: «Ίσως να μην ήταν τόσο μεγάλο. Δεν νομίζω να κοπεί στην τηλεοπτική προβολή γιατί έχει αναπαραχθεί. Το τράβηξαν από κινητά».