«Βρίζουν τον Σεφερλή, γιατί δεν μπορούν να γεμίσουν θέατρα όπως αυτός»!

Ποιος τον στήριξε δημόσια με την ατάκα κόλαφο;

«Βρίζουν τον Σεφερλή, γιατί δεν μπορούν να γεμίσουν θέατρα όπως αυτός»!

Ποιος γνωστός Έλληνας ηθοποιός στήριξε δημόσια τον Μάρκο Σεφερλή λέγοντας «Βρίζουν τον Σεφερλή, γιατί δεν μπορούν να γεμίσουν θέατρα όπως αυτός»!

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος, σε συνέντευξη που έδωσε στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη απάντησε για όλα! Διαβάστε παρακάτω....

Σε ενοχλεί όταν κάποιοι διαχωρίζουν το θέατρο σε «εμπορικό» και «ποιοτικό»;

Ναι, πολύ. Είμαι από αυτούς μου λένε ότι οι ταμπέλες είναι για τους δρόμους και οι ετικέτες για τα τετράδια. Υπάρχει καλό και κακό εθνικό θέατρο, καλό και κακό εμπορικό, σκυλάδικο, έντεχνο. Σε όλη τη ζωή, υπάρχει το καλό και το κακό. Ας μιλάμε με απλότητα, γιατί τα άλλα που λέγονται ευνοούν τους ατάλαντους, τους μέτριους κι αυτούς που δεν μπορούν να κατακτήσουν τον Σεφερλή.


Πολλοί βγαίνουν και βρίζουν τώρα τον Μάρκο Σεφερλή, γιατί δεν μπορούν να γεμίσουν το «Δελφινάριο» όπως αυτός. Για να τους δω να το γεμίζουν… Μπορεί να παίξεις σε ένα θεατράκι δέκα ανθρώπων και να πεις «εγώ κάνω ποιότητα» και να είναι μάπα. Αλλά, μπορεί να είναι και αριστούργημα.

Εσύ κάνεις αυτοκριτική;

Ναι, αλλά ποτέ δεν είπα «δεν είμαι καλός ηθοποιός». Πολλές φορές, με κρίνω και λέω «εδώ θα μπορούσα να ήμουν και καλύτερος» ή άλλες που βλέπω ότι οι συνθήκες με εξέλιξαν όπως στους «Δώδεκα Ενόρκους».

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος ξαναχτυπά! «Χ#στήκαμε αν πάω με μικρές!»

Ξαναχτύπησε ο γνωστός ηθοποιός, Γιώργος Γιαννόπουλος μετά την δήλωσή του ότι «««Πάω» με μικρές για να παίρνω πνοή. Με τη θεία μου θα «πάω;», που είχε κάνει πριν λίγο καιρό σε τηλεοπτική εκπομπή!


Ο ίδιος, σχολίασε τι συνέβη και δεν δίστασε να απαντήσει αν ενοχλήθηκε με τον αρνητικό σχολιασμό που έγινε γύρω από αυτή.

Ενοχλήθηκες όταν σχολιάστηκαν αρνητικά οι δηλώσεις σου, ότι είχες σχέσεις με μία 22χρονη κι έγινε λόγος για τη διαφορά ηλικίας που είχατε;


«Τους συγχωρώ, γιατί το μυαλό τους έφτανε μέχρι αυτό το επίπεδο. Αυτό γράψε. Τι άλλο να πω; Δηλαδή ο άνθρωπος φαίνεται από την ηλικία; Μπορεί κάποιος να είναι 20 ετών και να μπορεί να επικοινωνήσει με το σύμπαν, με όλους. Έτσι κι εγώ, επικοινωνώ με ένα κορίτσι 20 ετών. Τι το κάναμε θέμα; Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι, με ποιαν πάει και με ποιαν δεν πάει ο Γιαννόπουλος. Δεν αφορά κανέναν. Έχουμε κι άλλα προβλήματα. Ως εκεί έφταναν τα μυαλά τους. Γιατί υποτιμάμε αυτή την ηλικία κι αυτή την επιλογή, η οποία θα φέρει το επόμενο που είναι πιο προοδευτικό από το προηγούμενο; Είτε λέγεται πολιτική, είτε φιλοσοφία, είτε καλλιτεχνία», λέει ο ηθοποιός στο Down Town Κύπρου.