Master Chef: Πώς χωρίστηκαν οι ομάδες στη Γαλλία; Μεγάλη ανατροπή....

Τώρα αυτό... πώς το σκέφτηκαν;

Master Chef: Πώς χωρίστηκαν οι ομάδες στη Γαλλία; Μεγάλη ανατροπή....

Ανατρεπτικό το σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής του Star, MasterChef, αφού η δεκάδα ταξίδεψε στην Γαλλία και οι εικόνες από το ταξίδι τους είναι εντυπωσιακές! Πώς χωρίστηκαν οι ομάδες;

Ειδικά σήμερα πολλές ήταν οι εκπλήξεις που είδαμε στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef. Διαβάστε παρακάτω....

Oι δέκα καλύτεροι σεφ ταξίδεψαν στη Γαλλία όπου και τέθηκαν αντιμέτωποι σε μια διαφορετική ομαδική δοκιμασία!

Στο χθεσινό επεισόδιο αποχώρησε ο Χαράλαμπος, ο οποίος ωστόσο, πήγε στη Γαλλία, καθώς αντικατέστησε τον Ζχίρ που δεν μπορούσε να ταξιδέψει!

Οι ομάδες χωρίστηκαν ως εξής: Στην κόκκινη ομάδα ο Μανώλης (αρχηγός), ο Πάνος (υπαρχηγός), η Σπυριδούλα, η Ιωάννα και η Εύα, ενώ στην μπλε ομάδα ο Παντελής (αρχηγός), ο Χρήστος (υπαρχηγός), ο Χαράλαμπος, η Ασημίνα και ο Θάνος.

Οι τρεις σεφ-κριτές ζήτησαν ένα μενού πέντε πιάτων για τέσσερα άτομα από τους δέκα παίκτες του MasterChef σε αυτή τη νέα ομαδική απαιτητική δοκιμασία.

Οι κριτές άφησαν το μενού των πέντε πιάτων ελεύθερο στους παίκτες, με τον διάσημο σεφ, βραβευμένο με αστέρι Michelin, Jacques Decoret, ιδιοκτήτης του εστιατορίου Maison Decoret σε ρόλο τέταρτου κριτή.

Master Chef: Κάγκελο ο Κουτσόπουλος με τα γαλλικά του Χρήστου! Τι του είπε... (Βίντεο)

Ανατρεπτικό το σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής του Star, MasterChef, αφού η δεκάδα ταξίδεψε στην Γαλλία και οι εικόνες από το ταξίδι τους είναι εντυπωσιακές! Η ατάκα που είπε ο Χρήστος και άφησε κάγκελο τον Κουτσόπουλο!

Ο κριτής του MasterChef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος αφού καλωσόρισε τους παίκτες στην Γαλλία, τους έδωσε τις δικές του συμβουλές και τα... tips του, προκειμένου να μην την «πατήσουν»!

Μάλιστα, ο σεφ ρώτησε τους διαγωνιζόμενους αν γνωρίζουν να μιλάνε γαλλικά, με τον Παντελή που έζησε κάποια χρόνια στο Παρίσι να απαντάει θετικά!

Κάπου εκεί λοιπόν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος φρόντισε να συμβουλεύσει τους παίκτες όταν μιλάνε αντί του «ρ» να λένε «γ», έτσι ώστε να μην τους περάσουν για... βλάχους!

Στη συνέχεια ο Χρήστος αποκάλυψε στην κάμερα τα όσα… γαλλικά γνωρίζει, όπως το «Voulez-vous coucher avec moi» (Θα θέλατε να κοιμηθείτε μαζί μου), τον στίχο από το τραγούδι των 70s «Lady Marmalade»

Δείτε το σχετικό βίντεο: