ΕΡΤ: Αδειάζει δημόσια πασίγνωστη παρουσιάστρια! Η ανακοίνωση που την καίει!

Ήταν υπεράνω πάσης υποψίας η συγκεκριμένη....

ΕΡΤ: Αδειάζει δημόσια πασίγνωστη παρουσιάστρια! Η ανακοίνωση που την καίει!

Με μια ανακοίνωση φωτιά απάντησε η ΕΡΤ στην Βίκυ Φλέσσα, για το κόψιμο της εκπομπής της και την άδειασε κανονικά!

Οσοι είναι υποψήφιοι στις ευρωεκλογές ή τις αυτοδιοικητικές εκλογές δεν μπορούν να παρουσιάζουν εκπομπή, με βάση τη νομοθεσία, απαντά η ΕΡΤ, μετά το παράπονο που εξέφρασε η Βίκυ Φλέσσα για το κόψιμο της εκπομπής της. Διαβάστε παρακάτω....

Η Βίκυ Φλέσσα, που ανακοινώθηκε στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, εξέφρασε μέσω Facebook το παράπονό της γιατί «κόπηκαν» μαγνητοσκοπημένα επεισόδια της εκπομπής που παρουσίαζε στην ΕΡΤ2, «Στα άκρα».

Με ανακοίνωσή της, η ΕΡΤ απάντησε στη Βίκυ Φλέσσα ότι είναι αυτονόητο, με βάση τη νομοθεσία, πως δεν μπορούν να παρουσιάζουν εκπομπές οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ που ανακοινώθηκαν επίσημα ως υποψήφιοι στις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκπομπές. «Οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία είναι υποβολιμαία και κακόπιστη», επισημαίνει η ΕΡΤ, που εύχεται καλή επιτυχία στους δημοσιογράφους της που είναι υποψήφιοι στις εκλογές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΡΤ:

«Είναι αυτονόητο ότι όσοι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ –είτε ανήκουν στο τακτικό προσωπικό της, είτε είναι εξωτερικοί συνεργάτες– έχουν επίσημα ανακοινωθεί ως υποψήφιοι στις ευρωεκλογές ή τις αυτοδιοικητικές εκλογές, δεν μπορούν να παρουσιάζουν εκπομπή, βάσει των όσων προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία. Αυτό ακριβώς συνέβη μεταξύ άλλων και με τους κ.κ. Αρβανίτη, Μπούρα και Φλέσσα.

Η ΕΡΤ ευχήθηκε και εύχεται καλή επιτυχία στους δημοσιογράφους της που κατεβαίνουν ως υποψήφιοι / υποψήφιες στις εκλογές. Όπως κάθε άλλος υποψήφιος, θα φιλοξενούνται και αυτοί /αυτές σε εκπομπές της ΕΡΤ, σύμφωνα με τον νόμο και γενικότερα τους κανόνες για τη διαφύλαξη της πολιτικής πολυφωνίας.

Οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία είναι υποβολιμαία και κακόπιστη»

Επική γκάφα στην ΕΡΤ: Δημοσιογράφος έδωσε on air το τηλέφωνό του!

Επική γκάφα έγινε στην ΕΡΤ, όταν δημοσιογράφος έδωσε το τηλέφωνο του στον «αέρα»!

Η στιγμή έχει καταγραφεί σε βίντεο.
Όλα τα έχουμε δει στην ΕΡΤ, αλλά όχι κι αυτό!

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Χατζηγεωργίου, ο οποίος μετέδιδε τον αγώνα μπάσκετ της Κύμης με τον Ήφαιστο, έδωσε κατά λάθος on air το τηλέφωνό του!

Δείτε τι συνέβη