Master Chef: Η νέα ατάκα φωτιά της Σπυριδούλας! Ποιους στόλισε κανονικά; (Βίντεο)

Στάζει... μέλι!

Master Chef: Η νέα ατάκα φωτιά της Σπυριδούλας! Ποιους στόλισε κανονικά; (Βίντεο)

Στο σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής του Star, MasterChef, η δεκάδα ταξίδεψε στην Γαλλία! Τα καρφιά της Σπυριδούλας....

Όπως είναι φυσικό όλοι οι παίκτες του MasterChef ήταν τρομερά ενθουσιασμένοι, καθώς μέσα από το παιχνίδι τους δόθηκε και μία ευκαιρία να ταξιδέψουν και να δουν από κοντά την Γαλλία! Διαβάστε παρακάτω....

Παράλληλα, να υπενθυμίσουμε ότι στην θέση του Ζαχίρ σε αυτή την εξωτερική δοκιμασία είδαμε τον Χαράλαμπο καθώς ο ίδιος δεν μπορούσε να ταξιδέψει!

Οι δύο ομάδες στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef είχαν μία πολύ δύσκολη και απαιτητική δοκιμασία, επί γαλλικού εδάφους!

Όπως είναι φυσικό η Σπυριδούλα βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο, αφού μέλι έσταζε το στόμα της και σήμερα για τους συμπαίκτες της!

Αυτή την φορά στο στόχαστρο της βρέθηκε η Εύα, για την οποία μάλιστα έριξε φαρμακερές ατάκες, αφού ΄πως ανέφερε χαρακτηριστικά «Κάποιοι εδώ δεν ξέρουν να φτιάξουν ούτε μαρέγκα!», αφήνοντας αιχμές για το εάν αξίζει που μπήκε στην δεκάδα του MasterChef!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Master Chef: Πώς χωρίστηκαν οι ομάδες στη Γαλλία; Μεγάλη ανατροπή....

Ανατρεπτικό το σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής του Star, MasterChef, αφού η δεκάδα ταξίδεψε στην Γαλλία και οι εικόνες από το ταξίδι τους είναι εντυπωσιακές! Πώς χωρίστηκαν οι ομάδες;

Ειδικά σήμερα πολλές ήταν οι εκπλήξεις που είδαμε στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef.

Oι δέκα καλύτεροι σεφ ταξίδεψαν στη Γαλλία όπου και τέθηκαν αντιμέτωποι σε μια διαφορετική ομαδική δοκιμασία!

Στο χθεσινό επεισόδιο αποχώρησε ο Χαράλαμπος, ο οποίος ωστόσο, πήγε στη Γαλλία, καθώς αντικατέστησε τον Ζαχίρ που δεν μπορούσε να ταξιδέψει!

Οι ομάδες χωρίστηκαν ως εξής: Στην κόκκινη ομάδα ο Μανώλης (αρχηγός), ο Πάνος (υπαρχηγός), η Σπυριδούλα, η Ιωάννα και η Εύα, ενώ στην μπλε ομάδα ο Παντελής (αρχηγός), ο Χρήστος (υπαρχηγός), ο Χαράλαμπος, η Ασημίνα και ο Θάνος.

Οι τρεις σεφ-κριτές ζήτησαν ένα μενού πέντε πιάτων για τέσσερα άτομα από τους δέκα παίκτες του MasterChef σε αυτή τη νέα ομαδική απαιτητική δοκιμασία.

Οι κριτές άφησαν το μενού των πέντε πιάτων ελεύθερο στους παίκτες, με τον διάσημο σεφ, βραβευμένο με αστέρι Michelin, Jacques Decoret, ιδιοκτήτης του εστιατορίου Maison Decoret σε ρόλο τέταρτου κριτή.