Θεοφανία Παπαθωμά: Η αποκάλυψη για τον χωρισμό της με τον Πασχάλη Τσαρούχα! «Είναι θάνατος...» (Βίντεο)

Tι έκανε η ίδια;

Θεοφανία Παπαθωμά: Η αποκάλυψη για τον χωρισμό της με τον Πασχάλη Τσαρούχα! «Είναι θάνατος...» (Βίντεο)

Η Θεοφανία Παπαθωμά αποκάλυψε τα πάντα για τον χωρισμό της με τον Πασχάλη Τσαρούχα και περιέγραψε πως ήταν η συμβίωση με τον πετυχημένο ηθοποιό.

Μάλιστα πρόσθεσε πως μένανε στο ίδιο σπίτι επί 3 χρόνια σε διάσταση. Διαβάστε παρακάτω...

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον Alpha «Μετά τα Μεσάνυχτα» βρέθηκε η Θεοφανία Παπαθωμά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χωρισμό της με τον Πασχάλη Τσαρούχα.

Αρχικά η ηθοποιός ανέφερε για τις επιδόσεις του πρώην άντρα της στο YFSF, λέγοντας: «Ο Πασχάλης είναι καταπληκτικός, ήξερα ότι μπορεί να τα κάνει αυτά, αλλά με εξέπληξε κι εμένα…».

Όσο για το πώς είναι οι σχέσεις τους τώρα, απάντησε: «Είμαστε πολύ καλά και συνεννοούμαστε άψογα, δεν έχουμε εντάσεις και κακίες, δεν κρατάμε τίποτα από το παρελθόν άσχημο».

Τέλος, για τον χωρισμό τους ανέφερε: «Δε νομίζω ότι δεν υπάρχει χωρισμός που δεν είναι επώδυνος, είναι ένας ξεριζωμός ένας θάνατος. Κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος. Βέβαια εμείς το κάναμε σταδιακά, μέναμε στο ίδιο σπίτι 3 χρόνια σε διάσταση και δεν είναι καθόλου εύκολο. Αν δεν είχαμε το παιδί θα είχαμε ίσως χωρίσει πολύ νωρίς. Όταν έχεις ένα παιδί προσπαθείς. Εγώ τουλάχιστον προσπάθησα».

Tι είχε συμβεί με την Παπαθωμά και εμφανίστηκε στα μαύρα;

YFSF: Επική μεταμφίεση! Αυτός είναι ο νικητής της βραδιάς! (βίντεο)

Μία από τις καλύτερες και πιο επικές μεταμφιέσεις στο YFSF του ΑΝΤ1 είδαμε το βράδυ της Κυριακής (1/4), η οποία φυσικά έκλεψε τις εντυπώσεις και τη νίκη.

Ποιος ήταν, λοιπόν, ο νικητής;

Ο Πασχάλης Τσαρούχας ως Διονύσης Σαββόπουλος ήταν αξεπέραστος και πήρε τη νίκη!

Ο γνωστός ηθοποιός ανέλαβε να μιμηθεί τον υπέροχο Διονύση Σαββόπουλο και τα κατάφερε σε απόλυτο βαθμό!

Ο Τσαρούχας ερμήνευσε το "Σαν τον Kαραγκιόζη" και στη σκηνή στήθηκε ολόκληρο Θέατρο Σκιών.