Ξανθή Τζερεφού: Μου κάνανε bulling οι συμπαίκτριές μου στο GNTM! «Θα περπατήσει τώρα η χοντρή...» (Βίντεο)

Aπαράδεκτα σχόλια!

Ξανθή Τζερεφού: Μου κάνανε bulling οι συμπαίκτριές μου στο GNTM! «Θα περπατήσει τώρα η χοντρή...» (Βίντεο)

Η Ξανθή Τζερεφού αποκάλυψε τα σχόλια που δεχόταν από τις συμπαίκτριές της στο GNTM, κάνοντάς της bulling για τα κιλά της!

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι του STAR τα αποκάλυψε όλα! Διαβάστε παρακάτω...

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον Alpha «Μετά τα Μεσάνυχτα» βρέθηκε η Ξανθή Τζερεφού και μίλησε μεταξύ άλλων για το bulling που είχε δεχθεί στο GNTM!

«Ήταν πίσω από τις κάμερες τον περισσότερο καιρό και προσπαθούσα να το αποφύγω και να μην απαντάω, αλλά κάποια στιγμή βγήκε προς τα έξω, κι ενώ είχα πει "σταμάτα, μη λες σχόλια", δεν άκουσε. Είχα στο μυαλό μου ότι τα μοντέλα ήταν πιο προοδευτικά αλλά δεν ήταν», ανέφερε αρχικά!

Μάλιστα έκανε γνωστή και μια ατάκα που ειπώθηκε από συμπαίκτριά της: «Εντάξει πώς θα περπατήσει τώρα η χοντρή στην πλωτή πασαρέλα, δεν τη σηκώνει».

Δείτε το βίντεο

Ξανθή Τζερεφού: Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί χρόνια: «Κάνω συνέχεια ενέσεις!» (βίντεο)

Η Ξανθή Τζερεφού μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, λέγοντας πως πρέπει να κάνει καθημερινά ενέσεις!

Η πρώην παίκτρια του GNTM αναφέρθηκε και στην σεξουαλική πρόταση που δέχθηκε.

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον Alpha «Μετά τα Μεσάνυχτα» βρέθηκε η Ξανθή Τζερεφού η οποία αναφέρθηκε στην περιβόητη σεξουαλική πρόταση που δέχθηκε μέσω instagram, λέγοντας: «Χρειάστηκε να το διαβάσω τουλάχιστον δέκα φορές και λέω κάτι δεν κατάλαβα, κάτι πήγε λάθος. Έπαθα σοκ…Ήταν αληθινός λογαριασμός, νεαρού παιδιού που δεν περίμενες ότι θα ζητούσε κάτι τέτοιο. Μετά το story που έβαλα μου έστειλε μήνυμα και μου προσέφερε επιπλέον 2.000 ευρώ…».

H Ξανθούλα μίλησε και στον διαβήτη και πως ζει μαζί του από μικρή ηλικία: «Δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα, τρως τα πάντα αλλά με μέτρο…Σιγα-σιγά το μαθαίνεις και βρίσκεις λύσεις πάνω σε αυτό…Χρειάζεται, όμως, να κάνω ενέσεις ινσουλίνης πριν από κάθε γεύμα. Απλά το δέχτηκα κι άμα είχα την ευκαιρία θα ξαναέλεγα να έχω, γιατί μέσα από αυτό ωρίμασα».