Master Chef: Κόλαση στο συμβούλιο! Η Σπυριδούλα θέλει να σηκωθεί η Εύα για να κάτσει! (Βίντεο)

Τρελαμένη η Σπυριδούλα!

Master Chef: Κόλαση στο συμβούλιο! Η Σπυριδούλα θέλει να σηκωθεί η Εύα για να κάτσει! (Βίντεο)

Kόλαση στο αποψινό συμβούλιο στο Master Chef, με την Σπυριδούλα να είναι έξαλλη με την Εύα! Γιατί της ζήτησε να σηκωθεί;

Μετά τη δοκιμασία στη Γαλλία, βγήκαν τα... μαχαίρια στο παιχνίδι μαγειρικής του STAR! Διαβάστε παρακάτω...

Εύα και Σπυριδούλα είναι πλέον στα... μαχαίρια και η δοκιμασία στη Γαλλία χειροτέρεψε την κατάσταση.

Στο τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου, όπου οι παίκτες βρίσκονται στο συμβούλιο προκειμένου να μάθουν τα νέα για την απόδοσή τους στη δοκιμασία, βλέπουμε τη Σπυριδούλα να είναι ξανά ενοχλημένη!

Μάλιστα, για κάποιο λόγο, ο οποίος δεν διευκρινίζεται ξεκάθαρα από τα πλάνα, ζήτησε από την Εύα να σηκωθεί για να κάτσει εκείνη!

Master Chef: Η νέα ατάκα φωτιά της Σπυριδούλας! Ποιους στόλισε κανονικά; (Βίντεο)

Στο σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής του Star, MasterChef, η δεκάδα ταξίδεψε στην Γαλλία! Τα καρφιά της Σπυριδούλας....

Όπως είναι φυσικό όλοι οι παίκτες του MasterChef ήταν τρομερά ενθουσιασμένοι, καθώς μέσα από το παιχνίδι τους δόθηκε και μία ευκαιρία να ταξιδέψουν και να δουν από κοντά την Γαλλία!

Παράλληλα, να υπενθυμίσουμε ότι στην θέση του Ζαχίρ σε αυτή την εξωτερική δοκιμασία είδαμε τον Χαράλαμπο καθώς ο ίδιος δεν μπορούσε να ταξιδέψει!

Οι δύο ομάδες στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef είχαν μία πολύ δύσκολη και απαιτητική δοκιμασία, επί γαλλικού εδάφους!

Όπως είναι φυσικό η Σπυριδούλα βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο, αφού μέλι έσταζε το στόμα της και σήμερα για τους συμπαίκτες της!

Αυτή την φορά στο στόχαστρο της βρέθηκε η Εύα, για την οποία μάλιστα έριξε φαρμακερές ατάκες, αφού ΄πως ανέφερε χαρακτηριστικά «Κάποιοι εδώ δεν ξέρουν να φτιάξουν ούτε μαρέγκα!», αφήνοντας αιχμές για το εάν αξίζει που μπήκε στην δεκάδα του MasterChef!

Δείτε το σχετικό βίντεο: