Θάνατος-σοκ: Πέθανε ξαφνικά 16χρονη ηθοποιός!

Κανείς δεν ξέρει γιατί...

Θάνατος-σοκ: Πέθανε ξαφνικά 16χρονη ηθοποιός!

Ο ξαφνικός θάνατος της 16χρονης ηθοποιού έχει προκαλέσει σοκ στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η κοπέλα έχασε τη ζωή της, αφού πρώτα κατέρρευσε. Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για την Mya-Lecia Naylor, η οποία είχε παίξει στην ταινία Cloud Atlas με τον Τομ Χανκς και την Χάλι Μπέρι, ενώ είχε πρωταγωνιστήσει και σε σειρές του παιδικού καναλιού του BBC.

Τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν γίνει γνωστά, με τον μάνατζέρ της να αναφέρει πως κατέρρευσε λίγο πριν πεθάνει!

Θάνατος-σοκ: Πέθανε ξαφνικά 16χρονη ηθοποιός!

Δολοφόνησαν γνωστό ηθοποιό! Του επιτέθηκαν και τον πυροβόλησαν στο δρόμο!

Σοκ προκαλεί η είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Δολοφόνησαν γνωστό ηθοποιό, πυροβολώντας τον στο δρόμο.

Ο ηθοποιός δέχτηκε επίθεση την Τετάρτη το βράδυ. Όπως αναφέρει η αστυνομία, κλήθηκε στο σημείο στις 20:00 το βράδυ, όπου και τον βρήκε αιμόφυρτο.

Ο λόγος για τον 42χρονο Bradley Welsh όπου έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στην ταινία T2 Trainspotting. Ο ηθοποιός, έφερε σοβαρούς τραυματισμούς και άφησε την τελευταία του στιγμή στο δρόμο, στο σημείο που του επιτέθηκαν.

«Ο θάνατός του αντιμετωπίζεται ως ύποπτος και οι έρευνες συνεχίζονται. Οι αξιωματικοί θα συνεχίσουν να έχουν έντονη παρουσία στην περιοχή για να συνεργαστούν με τον κόσμο και να συγκεντρώσουν πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν σε αυτήν την έρευνα. Όποιος πιστεύει ότι έχει σχετικές πληροφορίες θα πρέπει να επικοινωνήσει αμέσως με την αστυνομία», δήλωσε η αστυνομία της Σκωτίας.

undefined

Δολοφόνησαν με 8 σφαίρες γνωστό τραγουδιστή!

Ο μάνατζέρ του, επιβεβαίωσε την είδηση αναφέροντας ότι ο 24χρονος νεαρός λάτρευε την μουσική και ήταν ένας ονειροπόλος και μια καλλιτεχνική ψυχή.

«Η βία πρέπει να σταματήσει. Δεν υπάρχει ο πόνος για εκείνον και για την οικογένειά του. Ο πόνος που έχει προκληθεί σε όλους μας είναι αβάσταχτος. Είχε τόσα πολλά να δώσει ακόμη. Πρέπει όλοι να ενωθούμε και να ζητήσουμε ειρήνη στον κόσμο», είπε ο Εντουάρτο Ροντρίγκες. Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για τον 24χρονο εκκεντρικό καλλιτέχνη Κέβιν Φρετ, που ανήκε στην κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ και πυροβολήθηκε οκτώ φορές σε δρόμο της πρωτεύουσας Σαν Χουάν ενώ επέβαινε σε μοτοσικλέτα στις 05:30 τα ξημερώματα.

Μιλώντας στο παρελθόν ο καλλιτέχνης στο περιοδικό «Time» είχε περιγράψει την προσωπικότητά του.

«Δεν ντρέπομαι για αυτό που είμαι, προσεύχομαι και δεν με ενδιαφέρει τι λένε για εμένα».